HomeViestejäMuita kirjoittajia23.12.2014 - Tosha Silver - Anna Jumalan yllättää itsesi

23.12.2014 - Tosha Silver - Anna Jumalan yllättää itsesi

ANNA JUMALAN YLLÄTTÄÄ ITSESI

Kirjoittanut Tosha Silver (www.toshasilver.com)
23.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En rehellisesti sanottuna yritä ilmentää mitään. Niiden temppujen oppiminen, joilla saa enemmän sitä, mitä pieni itse haluaa, tuntuu tyhjältä, koska haluan syvästi, että jumaluus ottaa hallinnan. Minulle se, että rakkaus voidaan kutsua käyttämään meitä ja täyttämään meidät enemmän ja enemmän joka päivä, on naurettavan jännittävää. Muu on pelkää kakun kuorrutusta.

Myös hulluina aikoina (ja voi hyvä luoja, minulla on ollut niitä paljon), on varma rukous: "Okei, Jumala, en tiedä, miksi tämä tapahtuu, mutta ota vain hallinta ja näytä tietä. Näytä minulle teot. Tee minusta avoin, tee minusta omasi. Olen yksin sinun."

Itse asiassa monet vanhat sielut (iästä riippumatta) alkavat tuntea tällä tavalla. Se on mielenkiintoista, mitä tapahtuu, sitten kun pääset pois tieltä. Ihme toisensa jälkeen, myös pikkuruisia ihmeitä. Usein eriskummallisimpiin ja pienimpiin tarvitsee tarttua.

Opit tanssimaan virran mukana.

Eilen poikkesin leipomokahvilaan kokeilemaan heidän kaakaotaan. Kysyin, voisinko saada ensin pienen maistiaisen, koska pidän kitkerästä. Teini-ikäinen tyttö hymyili, mutta sanoi, ettei voinut antaa maistiaisia.

Sanoin "ok" ja valmistauduin lähtemään.

Tuolla hetkellä humalainen kaveri kompuroi sisään ja vaati kuumaa kaakaota ja kaksi churroa (meksikolainen leivonnainen). Tytön tuodessa juoman mies alkoi huutaa: "Hei, en pyytänyt tätä, senkin idiootti! Pyysin vain churroja!"

Tämä tarjoilija oli uskomaton, hän hymyili kaiken aikaa. Hän ei viitsinyt edes väitellä, hilliten itsensä täysin. Olin inspiroitunut ollessani hänen lähellään. Kaveri heitti ison tukon rahaa tiskille, nappasi leivonnaisensa ja puski ulos ovesta, kiroten koko ajan.

Ja jätti taakseen kuuman, koskemattoman juomansa.

Tyttö ja minä katsoimme toisiamme. "Hei, rouva, ettekö pyytänyt maistiaista tästä? No, hän taisi juuri ostaa teille sellaisen."

"Jep, täydellistä", sanoin.

Nauroimme molemmat.

Ja se oli.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >