HomeViestejäMuita kirjoittajia2014 - Aluna Michaels - Lemmikkien henkisyys

2014 - Aluna Michaels - Lemmikkien henkisyys

LEMMIKKIEN HENKISYYS
 
Kirjoittanut Aluna Michaels (www.alunamichaels.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lemmikin ja sen hoitajan välinen side on usein syvä ja merkittävä. Eläimet resonoivat kanssamme hyvin syvästi, mihin harvat ihmiset pystyvät. Tämä johtuu siitä, ettei eläimillä ole egoa. Niillä ei ole "juttuja" rakkautensa ja jumalyhteytensä edessä. Ne rakastavat ehdottomasti ja palvelevat meitä jatkuvasti tavalla, mitä emme usein tunnista. Ehkä ruokimme, harjaamme ja viemme eläinlääkäriin rokotettavaksi ja vastineeksi ne rauhoittavat sieluamme hienovaraisella, mutta aistittavalla tavalla.
 
Mitä enemmän avaudumme niille henkisille lahjoille, joita lemmikkimme tuovat meille, sitä enemmän ne pystyvät jakamaan noita lahjoja. Eläimet ovat suuri siunaus ihmisille, jotka tekevät parannustyötä. Parantajat rakastavat niiden kykyjä ja sitä iloa, mitä ne tuovat toisille – kuitenkin ne tuntevat usein nääntyvän vastavuoroisen energian puutteesta. Ne antavat hyvin paljon eivätkä saa yhtä paljon vastineeksi. Eläimet muuntavat luonnostaan epäharmonisia stressienergioita. Ne ovat kuin henkisiä siivoojia, jotka tulevat tietoisuuteemme ja moppaavat päivän tunnemyllerryksen roiskeet. Tiedeyhteisö vahvistaa tämän käsityksen. On tehty tutkimuksia, jotka osoittavat ihmisten, joilla on lemmikki, toipuvan nopeammin leikkauksesta, tai vanhahkon lemmikin omistajan elävän pidempään ja terveempänä kuin lemmikittömän.
 
Eläimen tietoisuus peilaa ihmisen tietoisuutta. Kun olemme tekemässä tietoisuushypyn, elämäämme voi tulla eläin edustamaan tuota muutosta ja auttamaan siirtymässä. Jos meillä on jo lemmikki ja käymme läpi jonkin siirtymän, joskus tuolla eläimellä voi olla terveysongelmia, se voi karata tai myös kuolla.
 
Tutkiessani tätä artikkelia varten löysin kiehtovaa informaatiota eläinten kehityksestä Paramahansa Yoganandan kirjoituksista. Tämä hindumetafyysikko toteaa: "Eläinten huomiota, intuitiota ja kehitystä voidaan nopeuttaa intuitiivisen henkilön koulutuksella. Kuuntele eläinten ääniä, kun ne ovat onnellisia, riehakkaita tai mustasukkaisia, ja pystyt vähitellen tulkitsemaan niitä ja käyttämään sitä puhuaksesi eläimille ja auttaaksesi niitä evoluution nopeuttamisessa. Ihmisten ja heidän lemmikkiensä välille voidaan muodostaa telepatia. Ihmisseura voi nopeuttaa eläinten intuitiota ja näin niiden evoluutiota. Muista, että Jumala on kaikessa."
 
Jos olet metafyysisesti suuntautunut ihminen, voit luottaa, että lemmikin sielu on vedetty luoksesi, jotta se voi hyötyä tietoisuustasostasi. Eläimen energiaa kohotetaan kenties siksi, että se haluaa hypätä lajista toiseen seuraavassa inkarnaatiossaan. Tuet tuota eläintä hypyn tekemisessä. Vastapalveluksena lemmikkisi palvelee sinua väsymättä alitajuisesti. Teidän kahden välillä on upea luonnollinen ja harmoninen tasapaino.
 
Koska eläimet auttavat meitä muuntamaan onnettomuutemme ja negatiivisuutemme, lemmikit auttavat meitä tulemaan "parempilaatuiseksi" ihmiseksi. Silloin kun tiedostamme lemmikkiemme alitajuisen työn ja olemme vastaanottavainen sille, olemme auliimpi palvelemaan niitä ja huolehtimaan niistä, mikä nopeuttaa niiden sieluevoluutiota. Se on "kaikki voittavat" –tilanne.
 
Tämä ei tahdo sanoa, että ihmiset ovat parempi laji, mutta olemme kaikki tunteneet eläimiä, jotka ovat melkein ihmisiä, ikään kuin ne olisivat lajien välisellä rajalla. Jotkut eläimet haluavat saada kokemuksen ihmisenä olemisesta – ja voimme auttaa noita eläimiä tuossa toiveessa.
 
Meillä on vuorostaan paljon opittavaa eläinystäviltämme. Ihmisillä on kehittyneempi ego kuin eläimillä ja on selvää, että egomme voi joko auttaa meitä tai vahingoittaa meitä. Meidän on käytettävä tahdonvoimaamme viisaasti. Opimme pysymään nöyränä eläinten seurassa ja tulemaan ystävällisemmäksi ja vähemmän itsekkääksi. Voimme oppia lemmikkiemme avulla, miten valjastetaan egoenergiamme positiivisiin ja rakentaviin tekoihin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >