HomeViestejäMuita kirjoittajia14.9.2013 - Robert Theiss - Draamaton alue

14.9.2013 - Robert Theiss - Draamaton alue

DRAAMATON ALUE
 
Kirjoittanut Robert Theiss ( www.theteachingsofmichael.com)
14.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jokin aikaa sitten näin hyvin merkittävää unta - tai ehkä se ei ollutkaan unta. Löysin itseni hyvin rauhallisesta paikasta. Kysyin joltain, kuka kenties kuunteli: "Missä olen?" Kuulin äänen sanovan: "Olet draamattomalla alueella." Sitten kysyin: "Miten pääsin tänne?" Yhtäkkiä löysin itseni pitkästä junasta, missä ajoin konduktöörivainussa.
 
Juna heilui puolelta toiselle ja meni täyttä vauhtia, kuka ties minne. Tunsin tarvetta nousta penkiltäni ja käskeä junailijaa hidastamaan. Täytyi ponnistella kovasti pysyäkseen pystyssä ja aloin kulkea kaikkien vaunujen läpi. Jokainen vaunu edusti eri vaihetta elämässäni, myös joitain menneitä elämiä. Tapasin monia ihmisiä, jotka valittivat tämän junan olosuhteita, mutta kukaan ei seurannut minua kohtaamaan junailijaa.
 
Sain aina saman vastauksen: "Et voi tehdä sitä, sinut heitetään junasta." Matka jatkui vääjäämättä. Se suistui aina raiteilta ja ihmisten elämä järkkyi, mutta lopulta se pääsi taas takaisin raiteille. Minusta koko prosessi oli uuvuttava, mutta olin päättänyt kohdata junailijan, joka näytti noituneen tämän junan.
 
Monen vuoden kuluttua pääsin lopulta konehuoneeseen ja yllättäen näin siellä itseni lapsena lapioimassa hiiliä. Tämä lapsi joka osoittautuu egokseni, katsoo minua ja sanoo: "Jo oli aikakin. Missä olet ollut?" Katsoin eteenpäin ja näin toisen version itsestäni, joka käytti hallintalaitteita selkä minuun päin. Tämä on siis junailija. Hän hikoilee kovasti ja sanoo kääntymättä minua kohti: "Olen ajatellut antaa sinulle valtuudet tämän junan ajamiseen." Yhtäkkiä hän kääntyy tuijottamaan minua: "Mutta et näytä minusta pätevältä."
 
Kenties se oli hänen äänensävynsä tai se tapa, millä hän katsoi minua, mutta se laukaisi ehdottomasti reaktion. Se ei ollut vihaa - itse asiassa melkein huomasin nauravani. Katsoin taas egoani, joka lapioi raivokkaasti hiiliä, ja sitten näin suurenmoisen olennon seisovan vieressäni. Mikael ojensi minulle miekkansa ja sanoi yksinkertaisesti: "Omista oma elämäsi."
 
Tartuin kahvaan ja iskin miekan lattian ja junaraiteiden läpi maahan julistaen: "Minä olen mitä olen." Juna pysähtyi yhtäkkiä ja löysin itseni tuosta hyvin rauhallisesta tilasta. Junailija seisoi vieressäni - se tunnetaan myös mielenäni. Hän kääntyi katsomaan minua: "Taisin olla väärässä. Minne menemme nyt?"
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >