HomeViestejäMuita kirjoittajiaJoulukuu 2013 - Judith Coates - Galaktinen energia

Joulukuu 2013 - Judith Coates - Galaktinen energia

GALAKTINEN ENErgia
 
Jeshuaa kanavoinut Judith Coates (www.oakbridge.org)
Joulukuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas ystävä, haluaisin puhua kanssasi hyvin mielenkiintoisesta ja voimakkaasta energiamuutoksesta, mikä tapahtuu nyt ja jatkuu jonkin aikaa. Tiedemiehenne ovat tutkineet galaksianne, tähtiä - taivaalla niitä, joiden näette menevän yön pimeyteen ja aamuun, niitä joita katselimme kaksi tuhatta vuotta sitten yhdessä.
 
Tiedemiehenne ovat seuranneet ja katselleet aurinkokuntien erilaisia kuvioita ja olette nyt tulleet siihen pisteeseen, missä pyhästä Äiti Maasta on selvä reitti galaksinne keskukseen. Teidän ja ns. Linnunratagalaksin keskuksen - sen galaksin missä olette - välillä ei ole muita aurinkokuntia.
 
Ja sen myötä on nyt tilaisuus suurelle energiamäärälle virrata pyhään Äiti Maahan, omaan aurinkoonne ja aurinkokuntaanne. Ja koska olette osa pyhää Äiti Maata, aurinkokuntaanne, olette suoraan reitillä päästäksenne käsiksi ja tunteaksenne oman galaksinne keskuksen. Tästä siinä muutoksessa on kyse, mistä olette kuulleet joitain vuosia. Se on energiamuutos, mikä voidaan mitata ja mihin voidaan päästä käsiksi, ja tiedemiehenne tekevät sitä nyt.
 
Voitte käyttää energiaa tehdäksenne suuria muutoksia itsessänne ja kaikessa, mitä tapahtuu luonnollisessa järjestelmässä, luonnossa. Kaikki se energia mitä todellisuudessa olette, on avoinna teille. Ja pääsy siihen on täysin avoin, niin kuin nyt uskotaan. Tästä syystä joitain vuosia on ollut profetia ajasta, jolloin olisi energiamuutos.
 
Näette monia muutoksia seuraavien 12 kuukauden aikana, koska kutsutte muutoksia. Muutosten edistyminen liittyy heräämiseen. Se liittyy jumalaisen voimanne tuntemiseen, tietämiseen ja käyttämiseen.
 
Tästä on puhuttu tuhansia vuosia. Puhuin kanssanne 2000 vuotta sitten ja selitin tuon ajan terminologialla pääsyä taivaallisen isän rakkauteen. Kutsuin sitä Abbaksi rakastavana isänä, sillä tuon ajan kulttuurissa isä oli hallitseva perheen huoltaja ja hänen nähtiin suojelevan ja elättävän. Mutta tänä päivänä on oikeampi kutsua tuota energiaa Isäksi/Äidiksi/Jumalaksi/Jumalattareksi/Kaikeksi olevaiseksi, joten otamme Kaiken olevaisen.
 
Tuo energia ottaa nyt eri muotoja, koska määräätte, mitä haluatte nähdä omassa henkilökohtaisessa elämässänne. Teillä on ideoita, joita on tullut mieleenne, kun olette työstäneet jotain muuta, ja olette sanoneet: "No, se olisi kiva, mutta en voi, koska x, y ja z."
 
Kyllä, nyt voitte, koska kaikki energia on todella avointa teille. Reitti on auki ja se mitä määräätte, ilmentyy paljon nopeammin, mitä olette nähneet aiempina vuosina ja aiemmissa elämissä. Siksi teidän kenties kannattaa ottaa pala paperia ja kirjoittaa muistiin, mitä haluaisitte nähdä, miten haluaisitte nähdä sen ja miltä se tuntuu, koska todellisuudessa tuntemisesta tulee ilmentyminen.
 
Ajattelemisesta tulee lisää hämmennystä ja mutkikkuutta, mutta tuntemisesta tulee ilmentyminen. Ja sitten ajattelu tuodaan leikkiin mukaan nähdäksenne: "Miten ilmennän sen, mitä todella haluan, minkä kanssa tunnen olevani kotonani ja mistä todella innostun?"
 
Joskus olette jo alkaneet leikkiä vaihtoehdoilla ja nuo vaihtoehdot jatkavat laajentumistaan, koska olette määränneet, että olette halukas luopumaan vanhasta ajattelusta ja sallimaan ajattelevan mielen käyttämisen ilmentääksenne tunteella sen, mikä on todella harmoniassa, mikä on todella rakkaudessa, mikä on todella korkeinta ja parasta, minkä voitte kuvitella itsellenne ja toisille.
 
Vanha ajattelu tulee sukupolvien opetuksesta, mihin teidät kasvatettiin uskomaan ja mihin vanhempanne kasvatettiin uskomaan - tuosta vanhan sukupolven opetuksesta "Näin sen on oltava." Teidät vapautetaan nyt tuosta sukupolvien opetuksesta ja olette vapaa valitsemaan, millaista haluatte elämän olevan.
 
Tulen kuiskaamaan korvaanne aina silloin tällöin: "Mitä haluaisit tehdä? Mitä haluaisit nähdä? Milloin haluaisit nähdä sen? Mikä seisoo oletettavasti tuon innostuksentunteen tiellä? Miten voit muuttaa sen?" Tulen kuiskaamaan korvaanne.
 
Kun uskomuksenne muuttuu - ja se muuttuu ensi vuonna, koska pääsette ohjaamaan energiaa, rasitteetonta voimakasta energiaa. Ei liikaa, ettei se pakahduta teitä ja tee loppua kehostanne, mutta se tekee lopun siitä vanhasta uskomuksestanne, että teillä on oltava keho.
 
Voitte ilmentää kehonne koska tahansa, minne tahansa, missä haluatte olla. Kun menette fyysiselle matkalle nyt, seuraatte sukupolvien uskomusta siitä, miten sen on tapahduttava. Vuosisata sitten uskotte tarvitsevanne hevosen ja kärryt. Ennen sitä uskotte, että teidän oli käveltävä, tai jos olitte onnekas, teillä oli kameli tai hevonen jne. Nyt olette ilmentäneet uskon hevosvoimiin kulkuneuvon sisällä eikä ulkopuolella, mutta se on uskomus. Ymmärrättekö? Olette kehittäneet ja muuttaneet sitä siitä, miten näitte vuosisata sitten, ja vuosisadan päästä näette vielä lisää muutoksia.
 
Mutta ei tarvitse odottaa vuosisataa. Tänä vuonna ajanlaskussanne teette suuria muutoksia, koska haluatte tuntea todellisen voimanne ja sen myötä vapautenne.
 
Näette siis, miten voimakas usko on. Jos olette autossa - ja käytän tätä esimerkkinä - ja joku muu toivottavasti ajaa, kun puhutte laitteella jollekin, joka voi olla kilometrien ja kilometrien päässä ja olette aivan siinä hänen kanssaan, koska hän kuvailee, mitä hän teki edellisiltana ja miten hauskaa se oli ja toisinpäin, niin ette ole mielessänne tuossa autossa. Olette jossain muualla.
 
Ja sitten palaatte takaisin ja sanotte: "Oi, menimmekö jo sen ja sen kaupungin läpi?" Ja ajaja sanoo: "Kyllä, aikaa sitten." Tiedän, että tiedätte, mistä puhun - siitä kun ette ole todella läsnä siinä, mitä toiset kokevat, koska olette mielessänne jossain muualla.
 
Ensi vuotenanne huomaatte hyppäävänne eteenpäin ja ihmettelette: "Miten se tapahtui? Jotain minkä olen halunnut ilmentää pitkään - näen nyt, miten se tehdään. Jos se on jotain, minkä haluan tehdä yksin, näen, miten voin tehdä sen. Jos ajattelen haluavani tehdä sen toisten kanssa ja ilmentää sen ryhmäprojektina, näen saatavan sen kasaan helposti."
 
Sen ei tarvitse olla vaikeaa, mitä haluatte ilmentää. Ainoastaan uskomus pitää teidät siinä ajattelussa, että sen on oltava tietynlaista, vietävä tietyn aikaa ja seurattava tiettyjä askelia. Mutta näin on vain ajattelussanne. Sitä ei ole olemassa missään mielenne ja uskomusjärjestelmänne ulkopuolella.
 
Se mitä teette seuraavat 12 kuukautta ja sen jälkeen, on jännittävää, koska jätätte vanhan uskomusjärjestelmän taakse. Syöksytte eteenpäin ja hyppäätte siihen, mitä olette todella halunneet, tarvitsematta mennä läpi monista maallisista esteistä. Niitä voi olla joillakin ihmisillä, mutta teillä niitä ei tarvitse olla - kun uskotte.
 
Vaikka edelleen uskottekin, että maailmalla on valta teihin, näette, että tuo valta vähenee. Näette sen tulevan sumuksi. Tiedätte, miltä sumu näyttää. Tiedätte myös, että mennessänne ulos keskelle sumua, se ei ole mitään. Voitte kulkea suoraan sen läpi. Ja kuitenkin seistessänne katselemassa sitä, se näyttää esteeltä.
 
Mutta sitten otatte askeleen ja voitte ottaa toisen ja sitten vielä lisää eikä sumu kenties salli teidän nähdä, mitä haluatte, tai yhtä kauas, mutta se ei pidättele teitä. Ja jossain kohtaa seuraavaa vuottanne on vähän kuin sumua. Kenties teille sanotaan: "No, olemme aina tehneet sen näin ja on aina tarvinnut mennä kanavien ja menetelmien kautta ja on aina tarvinnut saada kaikkien hyväksyntä." Mutta teistä tuntuu: "Olen täysivaltainen mestari. Voin kävellä sumun läpi. Kyllä, maailma kysyy minulta tiettyjä asioita, mutta se ei ole vaikeaa. Se on helppoa."
 
Tiedemiehenne kertovat, että siitä on tuhansia vuosia, kun viimeksi oli suora reitti ilman esteitä keskusaurinkoon. Tätä siirtymä on enteillyt.
 
Tärkein muutos tapahtuu sisällänne. Käytätte sitä fyysistä energiaa, mitä virtaa tälle planeetalle, tähän aurinkokuntaan, koska on uskomus, että voitte päästä käsiksi siihen. Sitä on mitattu ja mitataan, joten te jotka olette mieleltänne loogisia, voitte tarkistaa asian.
 
Mutta te jotka olette "tunnetyyppejä", olette tunteneet sen jonkin aikaa. Olette tunteneet: "Asiat muuttuvat. Ne eivät ole sitä, mitä ennen. Ja joitain asioita joita ajattelin olevan, ei ole. Ja joitain asioita, joita en ajatellut olevan, on tullut."
 
Teillä on niin, kuin uskotte.
 
Ja vaikka teillä on niin pieni usko kuin sinapinsiemen, se laajenee ja kasvaa. Jos teillä on halukkuutta ja sinapinsiemenen kokoinen usko, se kasvaa, kun uskotte. Oivallatte, että tuosta siemenestä tai mistä tahansa siemenestä tulee suuri kasvi, suuri puu - jos uskotte.
 
Olette taimi tällä hetkellä, mitä kaunein taimi. Kasvatte aurinkoa kohti - keskusaurinkoa sellaisena, kuin se tunnetaan fyysisyydessä, ja oman olemuksenne aurinkoa. Olette kasvaneet taimenena jonkin aikaa, koska sisällänne ei ole ollut jumalaista tarvetta tietää enemmän, tuntea enemmän, tuntea vapautta ja kyetä ilmentämään.
 
Keskusaurinko auttaa, koska se on "todiste" energiasta. Olemme puhuneet monta, monta kertaa siitä energiasta, mitä olette. Olette energiaa. Ja näin fyysisellä tasolla tiedemiehenne mittaavat ja antavat teille palautetta siitä energiasta, mitä olette. Mutta se aurinko mitä kohti kasvatte, on oman heräämisenne aurinko - auringonpaiste mitä tulee heräämisenne aamuna, kun taimi tulee maaperästä, mitä hoidetaan.
 
Siis ensi vuonna näette monien muutosten tulevan helposti teille. Ensi vuonna katsotte taaksepäin tätä aikaa, jolloin väitettiin muutosten tulevan helposti, ja sanotte: "Vau! Se todella tapahtui. Ajattelin tuolloin, että se kuulosti todella hyvältä ja innostuin siitä ajatellen: 'Vau, nyt kun meille tulee tätä lisäenergiaa keskusauringosta eikä tiellä ole esteitä, merkitseekö se, että se auttaa minua selvittämään kaikki esteeni?'" Vastaus on "kyllä".
 
"Merkitseekö se, että olen vapaa ilmentämään, mitä haluan?" Kyllä. "Merkitseekö se, että muutan uskomusjärjestelmääni vanhojen sukupolvien ajattelusta?" Kyllä. Niin se on, kuin uskotte voivan olla. Se on niin yksinkertaista ja voimakasta. Uuden vanhan energian myötä - koska todellisuudessa se on vanhaa energiaa - tiedemiehenne kertovat teille, että se energia mitä tulee keskusauringosta, alkoi kauan, kauan ennen tätä elämää, niin kuin ymmärrätte vuodet ja mittaatte elämiä. Ilmennätte siirtymän.
 
Se on nyt täällä ja se jatkaa täällä olemista vielä jonkin aikaa. Tarttukaa siihen. Ilmentäkää, mitä haluatte ilmentää. Tulkaa yhdeksi unelmienne kanssa. Älkää pelätkö unelmoida. Älkää sanoko: "No, olen liian vanha. Minulla ei ole kultarahoja siihen. Veljet ja sisaret eivät luultavasti hyväksy sitä. He pitävät sitä hulluna ideana. En usko pystyväni siihen yksin."
 
Unelmoikaa. Unelmoikaa suuria, koska se on mahdollista. Teillä on nyt korostunutta energiaa, mikä auttaa teitä siinä, mitä olette unelmoineet. Ja jos teillä ei ole selvää unelmaa siitä, istuutukaa, ottakaa pois kaikki rajoitukset ja sanokaa: "Millaisen haluaisin sen olevan, jos minulla olisi kaikki kultarahat, mitä se vaatisi, ja ryhmä ihmisiä - ehkäpä edes pieni ryhmä, sen ei tarvitse olla suuri - työskentelemässä kanssani tässä? Haluaisin saattaa ryhmän samanmielisiä ihmisiä yhteen, jotta he voisivat innostua ja sitten mennä rakentamaan unelmaansa fyysiseen muotoon. Haluaisin matkustaa vuorenhuipulle Nepalissa. Toteutan sen. Haluan toteuttaa tuon unelman. Pystyn toteuttamaan tuon unelman." Ja te toteutatte unelmanne.
 
Olette nimittäin vapaa. Unelmoikaa suuria. Älkää pelätkö unelmoida. Jos tunnette esim. kumppanin pidättelevän, tehkää se, mikä on tarpeellista kumppanille. Ottakaa hänet mukaan, jos voitte. Jos ette voi, tehkää, mikä on tarpeellista hänelle, mutta älkää antako hänen pidätellä. Antakaa mennä. Teillä ei koskaan ole niin suurta tilaisuutta kuin seuraavien 12 kuukauden aikana. Teillä ei koskaan ole, joten ottakaa ohjaksista kiinni ja ratsastakaa energialla.
 
Unelmoikaa suuria. Käyttäkää sitä galaktista energiaa, mitä tulee nyt teille ilmaiseksi. Siitä ei veloteta. Kukaan maailmassanne ei ole vielä keksinyt, miten siitä velotetaan. Joten siihen saakka kunnes velotetaan - ja se on epätodennäköistä - käyttäkää sitä. Se on vapaasti otettavissa.
 
Uskomusjärjestelmänne laajenee. Se tarttuu energiaan, mitä virtaa teille, ja menette sen kanssa niin pitkälle, kuin haluatte mennä. Unelmoikaa suuria. Älkää asettako sille rajoja. Älkää sanoko: "Kyllä, mutta …" Sanokaa: "Kyllä, miten teen sen?"
 
Teette sen tulemalla yhdeksi sen kanssa, tietämällä, että teillä on jo se, ja tietämällä, että kenties se miltä se näyttää, on vähän erilaista kuin kuvittelitte. Että se muuttuu ja vaihtuu, mutta se on hyvä, koska se muuttuu ja vaihtuu aina paremmaksi. Tulee uusi idea.
 
Tietäkää, että tämä on todella loppuelämänne alku. Mitä aiotte tehdä sillä?
 
Niin olkoon.
 
Jeshua Josefin poika (Jeesus)
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >