HomeViestejäMuita kirjoittajia17.9.2013 - Anna Merkaba - Puhdistusprosessi 18.-24.9.

17.9.2013 - Anna Merkaba - Puhdistusprosessi 18.-24.9.

PUHDISTUSPROSESSI 18.-24.9.
 
Plejadien korkeaa neuvostoa kanavoinut Anna Merkaba ( sacredascensionmerkaba.wordpress.com)
17.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat valonlapset, kuten olemme sanoneet teille monta kertaa aiemmin, merkittäviä energeettisiä muutoksia tulee lähemmäs ja lähemmäs Gaiaanne. Tuo tapahtuma on vääjäämätön, kuitenkaan useimmat eivät ymmärrä ihmismielellään, mikä tämä tapahtuma on, mihin me kaikki viittaamme. Ja selitetäänpä siis teille lyhyesti sen merkitystä ja sitä, mikä kohta pyyhkäisee planeettanne läpi.
 
Vakuutamme teille, että se tuhoutuminen minkä monet teistä näkevät kolmannella silmällään, on vanhan ajattelu- ja uskomusjärjestelmän tuhoutumista. Sillä on tosiaan uusi ajattelutapa, mikä on peräisin sydämestänne, uusi sydänkoodi mikä räjähtää sisältä ja tuo teidät harmoniaan perimmäisen totuuden kanssa.
 
Sen totuuden, että olette kaikki suurenmoisia olentoja, kyvykkäitä luomaan lähes sen suuruusluokan maailmoja, mistä parhaillaan löydätte itsenne. Olette heräämässä sydänkoodillenne. Olette heräämässä aidolle totuudelle, mikä on, että kontrolloitte todellisuuttanne ettekä tarvitse ketään kertomaan itsellenne, mitä, miten, milloin ja miksi.
 
Teknisesti ottaen planeetallanne tapahtuu kohta puhdistusprosessi. Monia portaaleja avautuu planeetallanne ja niiden energia nousee maapallon keskikohtaan akselin kautta, huojunta muuttuu muutaman asteen ja sattuu monia erilaisia luonnontapahtumia. Massiivinen puhdistumisprosessi tapahtuu.
 
Kaikki maan muinaiset portaalijärjestelmät aktivoituvat merkittävästi ja vapauttavat tietoa, mikä on ollut horroksessa aioneita. Tiedemiehenne löytävät todisteita siitä, mistä puhumme tässä teille. Useammat ja useammat sanomalehdet raportoivat tieteellisten kokeilujen uusista löydöksistä, mitkä tukevat kaikkia "teorioita", joita laitamme eteenne.
 
Mutta palataanpa käsillä oleviin päivämääriin - maa-aikaanne 18.-24.9. Planeetallanne avautuu taas portteja. Mutta tällä kertaa kokemanne energia ei tule mistään taivaankappaleesta, vaan omasta Gaiastanne. Koette kohta maapallonne merkittävää karsimista ja lakaisemista energeettisesti, fyysisesti ja mentaalisesti.
 
Ymmärtäkää, että muutokset jotka vaikuttavat planeettaanne, on laitettu liikkeeseen monta vuotta sitten. Ja näin nelinkertaisen vaikutuksen myötä siirrytte lähemmäs ja lähemmäs mielien yhdentymistä, järjestelmän yhdistymistä.
 
Emme tarkoita tällä, että alatte kaikki ajatella täsmälleen samalla tavalla. Sitä vastoin alatte herätä todelliselle suurenmoisuudellenne, sydämellenne ja muistaa todellisen syyn olemisellenne nyt täällä, herätä luovuudellenne, herätä yksilöllisyydellenne ja kuitenkin ykseydelle. Ymmärtää, että olette täällä kaikki palapelin paloina yhdistämässä nämä palat ja rakentamassa yhden kokonaisuuden. Yhden kokonaisuuden täynnä monia värejä, värähtelyjä, niin monenlaisia musiikkisointuja jotka yhdistettäessä virtaavat kuin joki samaan suuntaan - rakkauden, valon, ymmärryksen, myötätunnon ja yltäkylläisyyden suuntaan.
 
Tämä ei merkitse, että teidän täytyy luopua mistään, paitsi yhdestä: ajatuksesta että olette kaikki erillisiä, koska te ette ole. Olette kaikki yhtä ja samaa, mutta tulette erilaisten värähtelytaajuuksien kanssa. Ja näin luopumalla vihasta toisianne kohtaan, antamalla aneeksi toisillenne, antamalla anteeksi itsellenne, siirrytte lähemmäs soittamaan yhdessä kaunista melodiaa vapaana puutteesta, vapaana sodasta ja vapaana sairaudesta.
 
Sillä sitten kun olette vireessä oman itsenne kanssa, vireessä omien luomisvoimienne kanssa, kun seuraatte sydänkoodianne ja elätte elämäänne niin, kuin on tarkoitus, niin kuin olette päättäneet, silloin palapeli voidaan viimeinkin koota. Ja melodia voidaan viimeinkin vapauttaa maasta ja se voi kulkea nopeasti universaaliin rakkaustaajuuteen. Ja silloin maapallonne ja ihmisolennot voivat lopultakin liittyä planeettojen väliseen valoliittoon.
 
Ja niinpä toistamme tämän uudestaan ja uudestaan. Kuulkaa kutsumme, kuulkaa sävelemme. Teidän on tarkoitus antaa anteeksi toisillenne. Teidän on tarkoitus päästää irti väärinkäsityksistä itseenne ja ympärillänne oleviin liittyen. Teidän on tarkoitus lakata yrittämästä muuttaa kaikkia ympärillänne ja katsoa syvälle itseenne ja aloittaa itsestänne.
 
Tietäkää, että ne teistä jotka ovat täällä aktivoimassa verkkoja ja portaaleja, kutsutaan töihin. Olkaa valmiina. Pyydämme teitä - ja tiedätte, keitä olette - valmistautumaan juomalla riittävästi nesteitä ja pysymällä virittyneenä sointuihin, ääniin joita tulee kuulokanaviinne eli korviinne. Kuulette erilaisia ääniä, aistimuksia. Kuulette erilaisia sointuja. Tunnette raskautta korvissanne. Tunnette nopeita muutoksia ilmakehän paineessa ympärillänne. Tunnette ikään kuin jonkin painautuvan energiakenttäänne vasten. Tunnette energiapudotuksia, äkillistä väsymystä, äkillistä valppautta, äkillisiä ääniä joita ette normaalisti kuule.
 
Kaikki nämä kutsuvat teitä kiinnittämään huomiota ja virittymään itseenne. Sillä teitä kaikkia kutsutaan toimintaan - toimintaan mikä tapahtuu 18.-24.9., toimintaan Gaian portaaliverkkojen aktivoimiseksi.
 
Ymmärtäkää, että tämä on askel. Tämä on pelkästään tapahtuman alkua, valmistautumisaskel ja teitä kutsutaan töihin monta kertaa nykyinkarnaationne aikana.
 
Sillä ette ole täällä ainoastaan aktivoimassa verkkoja, vaan myös johtamassa ja auttamassa ihmiskuntaa, kun se siirtyy ulottuvuudesta toiseen ja lähemmäs ja lähemmäs moniulotteisuutensa ymmärtämistä.
 
Rakastamme teitä. Olemme kanssanne. Näkemiin tällä erää.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >