HomeViestejäMuita kirjoittajia26.11.2012 - Christine Day - 12.12.12

26.11.2012 - Christine Day - 12.12.12

12.12.12
 
Kirjoittanut Christine Day, Plejadien suurlähettiläs ( www.christinedayonline.com)
26.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei kaikki! On ollut intensiivinen kuukausi ja tunnen, että meitä kaikkia valmistellaan tässä kuussa energeettisesti vastaanottamaan 12-12-12-energiat.
 
Plejadilaiset ovat antaneet minulle hyvin yksityiskohtaista informaatiota auttamaan teitä kaikkia, jotta kykenette tietoisesti vastaanottamaan tuolloin tulevia voimakkaita valaistumisaaltoja.
 
Viestini on tavallista pidempi ja se tuntuu hyvin tärkeältä jakaa teidän kaikkien kanssa. Olen sisällyttänyt mukaan myös joitain kysymyksiä, joita on tullut esiin piireissä ja jotka tunnen oleellisiksi.
 
Plejadilaiset kertovat, että planeetalle tulee 12.12.12 sarja valaistumisaaltoja. He pyytävät teitä avautumaan uudelle yhteistyölle niiden esisopimusten mukaisesti, joita teitte ennen tulemistanne tälle maaplaneetalle. Kyetäksenne täysin omaksumaan näiden valaistumisaaltojen energiat, teidän on avauduttava ja luotava uusia energiayhteyksiä itsellenne.
 
Olkaa tietoisia, että aallot ovat voimakkaimmillaan 12.12.12 klo 0-6 ja ne alkavat taas laajentua päivällä klo 12-15.
 
Olette tehneet esisopimuksia saadaksenne energeettistä tukea 12.12.12 alkaen elämäänne. Se on epäoleellista, muistatteko niitä vai ette. Nyt riippuu teistä, aktivoitteko nämä esisopimukset. Aktivoimisen on tapahduttava teidän puoleltanne eikä toiselta osapuolelta.
 
Teidän on annettava lupa ja aktivoitava esisopimuksenne avautumalla sille, mitä energioita teitä varten on. Teidän ei tarvitse tietää, mitä energioita. Teidän tarvitsee antaa vain lupa aktivoimiseen. Avautukaa näille energiayhteyksille päivää ennen 12.12.12.
 
Se on epäoleellista, ettei egomielenne ehkä ymmärrä tai tiedä, mitä energiayhteyksiä kutsutte. Teidän on vain ymmärrettävä, että olette tehneet nämä esisopimukset tukemaan itseänne nyt.
 
Älkää siis antako egomielenne sanoa: "No, en ole varma, mitä kutsun esiin, joten en aio aktivoida mitään esisopimuksiani." Ei kannata mennä siihen.
 
Energioiden on tultava teistä. Sama jatkuu 12.12.12. Teidän on avauduttava tietoisesti, tietoisen valinnan kautta kutsuttava valaistumisaaltoja. Energiat jotka tulevat noiden valaistumisaaltojen kautta, harmonisoivat ja synnyttävät teidät uudeksi aspektiksenne.
 
Valaistumisaallot on suunniteltu aktivoimaan uusi kristallirakennetaso kehonne soluissa. Tämä aktivoitu kristallirakenne kykenee sitten majoittamaan fyysiseen kehoonne uuden tason omasta jumalaisesta valostanne. Se transformoi kehoanne sähköisesti niin, että pystytte ottamaan sisään ja pitämään paljon enemmän omaa jumalaista valoanne soluissa.
 
Tämä on vallankumouksellista aikaa meille ihmisille ja tällä hetkellä suuri osa jumalaisesta valostamme on fyysisen muotomme ulkopuolella. Nykyjärjestelmällämme emme kykene kantamaan tuota valoa.
 
Kristallirakenneaktivoinnin myötä kykenet ottamaan sisään ja majoittamaan paljon enemmän omasta jumalaisesta valostasi 12.12.12. Valaistumisaallot on suunniteltu tuomaan "sinut sinuun" ja suunnittelemaan järjestelmäsi uudestaan.
 
Kristallirakenteen toinen piirre on, että se avaa telepaattisen kommunikointikeskuksesi tarkemmaksi. 12-12-12-energia sisältää pyhän yhteyden universumin energioiden kanssa. Se avaa tuon pyhän yhteysmahdollisuuden meille jokaiselle. Uuteen ymmärrykseen, uuteen tietoon tulemisessa ei ole mitään uutta, vain sen tiedon ja niiden muinaisten opetusten vastaanottamista, jotka ovat osa totuutta ja eheyttä.
 
Tuona päivänä solusi harmonisoituvat uudelle totuus- ja eheystasolle, mikä sallii sinun jatkaa polullasi uudella tavalla siitä lähtien - ymmärtäen, että koko planeetta käy läpi energiatransformaation tuona päivää.
 
Sanot ehkä: "Miksi aivan yhtäkkiä?" Ei lainkaan yhtäkkiä! Asioita on laitettu paikoilleen jo jonkin aikaa tämän tapahtumiselle.
 
Viljaympyrät synnyttävät itsensä uudelleen ja tulevat täyteyteensä ensimmäistä kertaa tällä planeetalla. Ne toimivat harmoniassa kaikkien megaliittipaikkojen ja pyhien paikkojen kanssa planeetalla. Megaliittipaikkojen ja viljaympyröiden välillä tapahtuu verkottuminen, mikä kattaa planeetan ja luo sarjan ley-linjoja.
 
Meidän on tultava osaksi tätä pyhää verkostoitumista tuona päivänä. Silloin avautuu portaaleja ja jokainen teistä voi osallistua tähän pyhää verkottumiseen. Tämä pyhä verkko mikä syntyy maatason ympäri, on osa todella voimakasta planeettamme ja tietoisuuden transformoitumista.
 
Ne jotka harmonisoituvat tuhon pyhään verkkoon tuona päivänä, saavat automaattisen telepatiayhteyden toisiinsa. Teidän ei tarvitse ymmärtää niin paljon kuin olla halukas osallistumaan siihen, mihin olette sanoneet jo "kyllä".
 
Kyse on oikeastaan ilmestymisestä tapaamiseenne ja paikkanne ottamisesta "suuressa suunnitelmassa", kuten Plejadilaiset sitä kutsuvat. Kun avaudutte esisopimusyhteydellenne edellisenä päivänä, nuo energiat tukevat teitä, näyttävät teille tietä ja auttavat seuraavan päivän prosessissa.
 
Palaatte ottamaan paikkanne siinä energiayhteistyössä, jolle olette sanoneet "kyllä", mikä mahdollistaa työnne tuona päivänä ja siitä eteenpäin.
 
Meillä on myös 21.12.2012. Yhdeksän päivän kuluttua tulee toinen energiataso niille, jotka ovat työskennelleet näiden valaistumisaaltojen kanssa 12.12.12. Tämä päivä on toinen voimakas ajankohta avautua vastaanottamaan ja sallia toisen kristallirakennetasonsa aktivoitua.
 
Käytte läpi toisen sähköenergiatransformaation, mikä aktivoi kehoanne, ja kykenette vastaanottamaan uuden tason jumalaista valoanne ja majoittamaan sen kehonne soluihin. Tuona päivänä portaalit avautuvat taas ja pyhä verkko maapallon ympäri avautuu ja liitytte pyhään verkkoon uudella tasolla.
 
Ymmärtäkää, että kokoontuminen ryhmiin 12.12.12 on hyvin tukea antavaa. Meidän jotka olemme hereillä, on erittäin tärkeää yhdistyä tämä aikana ankkuroimaan ja laajentamaan sitä, kuka olemme. On tärkeää yhdistyä samanmielisten ihmisten ryhmiin - niihin jotka ovat hereillä. Kaikkiin ihmisiin kaikilta poluilta, ei ole erillisyyttä.
 
Erotaanko tämän päivän jälkeen niistä ihmisistä, jotka eivät ole polulla?
 
Ei, ehdottomasti ei. Fakta on, että olemme kaikki sopineet ennalta heräävämme varhain ja pitävämme väylää avoimena toisten seurattavaksi. Jos mitään, niin olemme enemmän yhteydessä. Emme ehkä ole yhteydessä esimerkiksi niihin, jotka loukkaavat, kontrolloivat ja ovat yhteydessä väkivaltaan. Olemme edelleen kuitenkin yhteydessä tavallisiin ihmisiin, joilla on hyvä sydän, mutta jotka eivät ole hereillä.
 
Asun huoneistossa. Voinko tehdä tämän kaiken yksin 12-12-12-porttia varten?
 
Kyllä, tietenkin.
 
Antaako "irtipäästämisenergian" kanssa työskenteleminen tukea tuona päivänä?
 
Kyllä, muistakaa, että irtipäästämisenergian kautta siirrytte uuteen harmoniaanne. Irtipäästämisenergia sallii teidän jättää sisältämänne 3D-energian - ja sallii sen pudota pois hetkessä - ja tuolla hetkellä tapahtuu uudelleenharmonisoituminen. Kun tuolla yhdellä hetkellä päätätte päästää irti kaikesta tällä maatasolla, siitä tulee erittäin voimakas ja voimaannuttava uudelleenharmonisoitumishetki. Vaaditaan vain yksi ajan hetki kaikkien solujen siirtymiseksi uudelle harmonia- ja muistamistasolle.
 
Irtipäästämisenergia sisältää harmoniaenergiaa, mikä auttaa teitä valaistumisaaltojen kanssa 12.12.12. Haluatte olla myös "aukko" saatavalle energialle. On erittäin tärkeää sallia itsensä avautua tietoisesti vastaanottamaan valaistumisaaltoja.
 
Teitä tukisi, jos tekisitte kolmen kynttilän pyörteen, minkä keskellä on kristalli. Tämä vetää puoleen ja tukee valaistumisaaltoja, niin että niillä on väylä, mitä pitkin tulla - energiarakenne. Tai mikä tahansa mitä tunnette kutsuttavan tekemään kristalliasetelmaksi, antaa tukea.
 
Tekisin tämän kaiken edellispäivänä. Istuisin avautumaan energiayhteyksille ja tuntisin, mitä tarvitsee tehdä itse noiden valaistumisaaltojen vastaanottamiseksi, ja sallisin energiayhteyksien tukea ja näyttää, mikä on parasta minulle.
 
Rakentakaa jotain itsellenne joko ryhmässä tai yksin, mutta tehkää se edellispäivänä ja tuntekaa energiaa ja tehkää "säätöjä". Mitä sitoutuneempi olette noihin valaistumisaaltoihin, sitä enemmän ne työskentelevät kanssanne. Teidän osananne on päättää tietoisesti vastaanottaa.
 
Jos teillä on ihmisryhmä, kannattaa ehkä tehdä piiri tuon pyörteen ympärille osana muotoa, osana rituaalia tai rakennetta. Teillä on vähän aikaa ajatella sitä ja tuntea, mikä toimii ja tuntuu hyvältä.
 
Kannattaa ehkä laittaa tyynyjä lattialle, jotta voi mennä pitkäkseen, koska energiat ovat voimakkaita ja teidän täytyy integroida ja vastaanottaa niitä - ja sitten kenties mennä ulos taivaan alle, galaktiseen energiaan ja maata maassa ja avautua tähtienergialle tuona aikana yöllä. Olkaa luovia. Tuntekaa sisällä, mikä on oikein teille. Myös luonnonvoimat ovat sitoutuneet työskentelemään kanssanne. Niillä on voimakasta energiaa tukemaan teitä valaistumisaaltojen integroinnissa planeetalle.
 
Tukeeko tilannetta, jos menee johonkin pyhään paikkaan?
 
Plejadilaiset sanovat, että jokainen paikka maatasolla on pyhä tuona päivänä. Koko maapallosta tulee pyhä paikka.
 
Niin olkoon.
 
Voimaannuttavaa ja voimallista 12-12-12-porttia.
 
Rakkautta ja siunausta,
Christine
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >