HomeViestejäMuita kirjoittajia14.9.2012 - Michelle Manders - Päiväntasausviesti

14.9.2012 - Michelle Manders - Päiväntasausviesti

PÄIVÄNTASAUSVIESTI
 
Kuthumi Agrippaa kanavoinut Michelle Manders (www.palaceofpeace.net)
14.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huomaa, että tällä informaatiolla on vaikutusta sinuun, kun informaatio on ajatonta. Yhdistyt energeettisesti kanavoitavaan olentoon ja sinulla mahdollistuu samanlainen prosessi, mikä on yhtä voimakas. Älä välitä liikaa kanavointitilaisuudessa annetuista aikarajoista, jos lainkaan. Sinut viedään samanlaisen prosessin läpi jumalaisen suunnitelmasi, ajoituksesi ja tarkoituksesi mukaisesti.
 
------
 
Olen Kuthumi ja tulen rakkauden ja viisauden säteillä tervehtimään teitä tällä kertaa ja tuomaan teille rakkauden, hoivan, tiedon ja uuden ymmärryksen siunauksia. Tervehdys, rakkaat ystävät. Ja sydämessämme on suurta iloa ja mielihyvää, kun voimme kerääntyä kanssanne tänään, kun pidämme teitä jokaista tiukasti Kristuksen sydämessä ja turvallisesti Jumalan kämmenillä.
 
Maailmanne käy läpi yhtä pimeintä ja syvintä valaistumisprosessia tähän päivään mennessä. Tämä prosessi on ollut tarpeellinen matka jokaiselle teille yksilönä ja erittäin tarpeellinen matka planeettanne kollektiivitietoisuudelle. Myös Äiti Maa on tietoisuutena käynyt läpi tämän syvän siirtymän. Sen olemuksen ydin, sen ydinolemus, on avautunut ja se säteilee värähtelyä, mikä yhdistyy sen universuminne ydinolemuksen kanssa, mikä heijastaa energiaa planeettaanne kohti. Tämä yhteensulautuminen edustaa pimeän itsenne ja valoitsenne yhdistymistä. Rakkaat ystävät, koko tässä prosessissa on kyse pelkonne irtipäästämisestä ja valonne syleilemisestä. On tullut se aika, jolloin ette voi horjua näiden kahden välillä. Voi olla vain rakkauden tie tai pelon tie.
 
Viimeiset 200 vuotta planeetta on käynyt läpi syvällistä puhdistumisprosessia. Miljoonia ja miljoonia energioita poistetaan hyvin samaan tapaan kuin sipulia kuoriessa. Mitä tapahtuu, kun kuoritte sipulia? Silmänne kostuvat, eikö niin? On kyyneliä, mutta se lisää tietysti herkullisen aromin ruokaan. Siis kun kuoritte oman sipulinne kuorikerroksia, kyllä, on kyyneliä, mutta tapahtuu myös puhdistumista.
 
Tämä on herkkää aikaa, mikä teidän on kohdattava, ja monet lähtevät planeetalta tänä aikana. Jotkut vain kuolevat yhtäkkiä ja ihmiset järkyttyvät, kun nämä sielut ovat päättäneet lähteä. Kaikki on osa sitä Vesimiehen ajan heräämistä, mitä työstätte.
 
Todellisuudessa olette urheimpia sieluja, joita on koskaan tullut maaplaneetalle. Te kaikki valitsitte mahtavan tehtävän ja tiesitte, että teidän olisi kohdattava voimakasta pimeyttä tämän vaiheen aikana. Mutta suostuitte silti tekemään tämän matkan. Teidän kaikkien ja kaltaistenne on tarvinnut raivata polkua tietämättömyyden ja pelon tiheän metsän läpi, niin että ne jumalaiset mestarit jotka ovat reinkarnoituneet ja joita reinkarnoituu, voivat viedä maailmanne uuteen valosykliin.
 
Vuonna 2000 maadoitettiin energia, mikä tunnetaan "rakkaustieteenä". Tämä merkitsi, että enää pimeyden ja valon, hyvän ja pahan, oikean ja väärän polariteetit eivät voisi olla pääasiallinen energia, mikä hallitsee kokemuksianne. Kaikelle oli tullut aika heijastaa valoa - valoa ja valoa, ei valoa ja pimeyttä. Ette ole tulleet planeetalle tasapainottamaan pimeyttä ja valoa. Olette tulleet planeetalle sulauttamaan yhteen maskuliini- ja feminiini-itsenne, olemaan ehjä ja kokonainen olento. Kyse ei ole valon ja pimeyden tasapainottamisesta. Kyse on olemisesta TÄYSIN omassa valossanne, niin että voitte katsoa heijastustanne joka suunnassa puhtaana valona.
 
Matto on vedetty jalkojenne alta, sitä ei käy kieltäminen. Koko planeettanne on käynyt läpi 21.12.2003 saakka syntymisprosessia, missä siriuslaisen ajan uusi valo syntyy. Kotelo rikkoutui ja siriuslaiset aspektinne alkoivat tulla esiin. Siriuksen lordit, ladyt ja mestariolennot ovat olleet vastuussa maapallon valvonnasta aioneita - heidän voitaisiin sanoa olevan universaali hallitus. Planeetallanne on monia siriuslaisia olentoja fyysisessä muodossa. Tunnette jotkut niistä delfiineinä ja valaina, elefantteina ja kissaeläminä. On myös monia mestariopettajia - monet heistä ovat iältään 0-28 vuotta. He tuovat arvokkaita tilaisuuksia tunnistaa, parantua ja herätä. Jotkut heistä ovat ehkä lapsianne tai lapsenlapsianne.
 
Läsnäolomme sallii niiden siriuslaisten aspektienne ilmestymisen jatkua, joita pidetään 12. DNA-säikeenne rakenteessa. Tämä on mestari-itsenne säie. Seuraavien kolmen päivän aikana koette tämän aktivoitumisen vielä uudelle tasolle. Verhot teidän maailmanne ja muiden maailmojen välillä ovat 21.9. lähtien ohuimmat, mitä ne ovat koskaan olleet. Totuus ilmestyy kirjaimellisesti oikealta, vasemmalta ja keskeltä. Monia harhassa pidettyjä asioita paljastuu ja pirstoutuu. Olette yksilöinä kokeneet jo suuren määrän harhakuvien pirstoutumista. Teidät kaikki tuodaan nyt eristäytymis-/jäätymistilasta aurinkochakranne valoon.
 
Puhuimme jokin aikaa sitten aurinkochakrasta, mikä vastaa itsenne uudelleenkeksimisestä. Se sallii todellisen identiteettinne tulla esiin, mitä monet teistä käyvät läpi. Monet ovat tällä hetkellä identiteettikriisissä eivätkä tiedä, miksi ovat täällä, ja kysyvät, kuka he ovat. Tätä on kysytty jo jonkin aikaa, mutta nyt ihmisten sieluissa tapahtuu vielä syvempää etsimistä, kun ihmiset haluavat vastauksia - eivät ainoastaan Jumalalta, vaan hallituksiltaan - ja he haastavat maailman johtajat. Näette jo valtavaa muutosta monissa hallituksissa ja maapallonne maiden johtajissa.
 
Kun tulette pois eristäytymistilasta, teitä vedetään ryhmiin yhdistymään valoyhteisöiksi, sillä lukumäärässä on aina voimaa. Olkaa hyvin tarkkana, kun yritätte muodostaa käsityksen ryhmiksi yhdistymisestä, koska tässä ei ole kyse järjestäytymisestä klikeiksi tai seuraajiksi tai lahkoksi. Tässä on kyse yksinkertaisesti sellaisten ihmisten yhdistymisestä, jotka haluavat kulkea kokonaisuutena varmistamaan, että yhteinen visio ilmentyy tukemaan kokonaisuuden hyvää.
 
Pitäkää tämä mielessä. Ei ole kyse eliittiryhmien ja -lahkojen muodostamisesta. Nuo järjestelmät murentuvat. Kyse on koko maailman ulottuvuuksien yhdistämisestä, niin että voitte tehdä yhdessä töitä varmistamaan muutoksen, mikä tukee sitä, että kollektiivitietoisuus voi todella ilmentyä.
 
Valtava määrä energiaa vapautuu kehostanne, kehonne soluista, mikä saa monet teistä tuntemaan voimakasta väsymystä ja velttoutta. Monet tuntevat syvää menetystä, tulevaisuuden pelkoa. Jotkut tuntevat, etteivät he voi mennä eteenpäin, mutteivät myöskään taaksepäin. Voidaan tehdä vain yksi asia ja olen sanonut sen niin monta kertaa, että olen seonnut laskuissa! - ja se on ANTAUTUA. Voitte luottaa nyt ainoastaan Jumalaan, mutta myös omaan kykyynne ilmentää täsmälleen se, mitä tarvitsette, silloin kun tarvitsette sitä.
 
Pelkonne rajoittaa teitä - se on asian ydin. Nyt teidän kaikkien on aika syleillä LUOTTAMUSTA. Luottamus on RAKKAUTTA, luottamus on ELÄMÄÄ, luottamus on VALOA. Pelko on tietämättömyyttä, pelko on pimeyttä, pelko on rajoittuneisuutta. Luottamus ja pelko ovat kaksi hyvin selkeää asiaa, mitä olette kokeneet. Nyt teidän kaikkien tarvitsee tehdä vain tuo valinta. Mutta pelkonne viettelee teidät joka kerta. Oletteko panneet merkille, miten helppoa teidän on panostaa energianne pelkoon ja miten vaikeaa teidän on panostaa energianne luottamukseen? Hullua, eikö vain? Mutta elämänne fakta.
 
Muutos on vääjäämätön, rakkaat ystävät, ja ainoa tapa syleillä muutosta on antautua sille, mitä elämänne esittelee teille. On eroa eteenpäin siirtymisen ja tavoitteidenne saavuttamisen ja Jumalaa vastaan taistelemisen välillä - hän voittaa aina, pidätte siitä tai ette! Tämä ei tarkoita, ettei sielullanne ole valtaa. Sanomme sitä, että Jumalan/Jumalattaren tahto mikä on yhtä sielunne tahdon kanssa, on paljon suurempi ja paljon vahvempi kuin pelkonne.
 
Alempi egonne on antanut aivan liikaa valtaa pelollenne ja näin olette luoneet sen harhan, että uskotte pelkojenne olevan suurempia kuin sielunne kyky poistaa rajoitukset ja muuttaa tahtia. Mutta opitte tämän. Sirius tarjoaa teille kaikille tilaisuuden siirtyä uuteen Hengen kokemisen, luovan voimanne kokemisen, maailmaan.
 
Silloin kun oivallatte, että Henki elävöittää teidät, niin oivallatte, että tässä maailmassa, tässä kehossa ei ole kaikki, mitä olette. Antautukaa nyt ja sallikaa valon ja rakkauden lähteen näyttää teille tietä. Sallikaa valon lähteen tulla valoksi tunnelinne päässä. Kiittäkää tästä elämästä ja luopukaa selviytymistaistelusta ja vaihtakaa se oikeudeksi kukoistaa.
 
Siunaamme teitä vahvuudella ja rohkeudella nähdä parantumisprosessinne tulevan päätökseen. Tietäkää, että teitä suojellaan ja opastetaan aina jumalaisesti ja rakastetaan erittäin paljon. Luottakaa niihin näkymättömiin käsivarsiin, jotka kannattelevat teitä, sillä silloin kun selkkauksen aikana katsotte jalkoihinne ja näette vain yhdet jalanjäljet, ne ovat meidän, eivät teidän, sillä kannamme teitä. Tietäkää, että olemme vain ajatuksen päässä. Rauha olkoon kanssanne.
 
Olen Kuthumi ja tervehdin ja siunaan teitä rakkaudessa. Adonai.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >