HomeViestejäMuita kirjoittajia16.10.2012 - Irma Kaye - Miten irrottautua unimatriisista

16.10.2012 - Irma Kaye - Miten irrottautua unimatriisista

MITEN IRROTTAUTUA UNIMATRIISISTA JA YHDISTYÄ ENEMMÄN KORKEAMPAAN TODELLISUUTEEN
 
Akaasisen viisauden pitäjiä kanavoinut Irma Kaye (irmaksawyer.com)
16.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
3D-unimatriisi koostuu pelon, erillisyyden, negatiivisuuden ja puutteen näennäistodellisuudesta. Tuleva korkeampi 5D-todellisuuskerros koostuu rakkaudesta, ykseydestä, valosta, yltäkylläisyydestä ja rauhasta.
 
1) Muista, että elämässä (maan päällä) on kyse vain kokemisesta. Tietystä näkökulmasta ei ole todellakaan hyvää tai huonoa. Sielutasolla on tehty tietty sopimus osallistua prosessiin täällä, joten voit päästää itsesi koukusta.
 
2) Vältä toisten polun tuomitsemista. Sinun laillasi heillä on oma polkunsa ja prosessinsa seurattavana eikä siinä aina ole tolkkua sinulle tai kenellekään toiselle. Ole samalla tavalla myös lempeä itsellesi ja hyväksy, että toisinaan tavallinen mieli ei pysty täysin tajuamaan kaikkea, mitä kokemuksessasi tapahtuu. Muistuta itsellesi, että olet turvassa, ja niin se on.
 
3) Säännöstele itselläsi pelkoa, juoruilua, mediaväkivaltaa tai kaikkea muuta, mikä voi saada sinut pois keskuksestasi ja takaisin unimaailman negatiivisiin puoliin.
 
4) Ole AVOIN ilolle ja armolle. Tämä näyttää ilmiselvältä, mutta se kannattaa mainita, koska osa unimatriisin tarkoitusta on irrottaa näistä energiavirroista. Esimerkiksi Armon Elohim ei ole vain energiaa vaan myös olento. Silloin kun luot tilaa sille elämänkokemukseesi, hän tulee ja kukoistaa.
 
5) Ole tietoinen omasta energiahygieniastasi ja energiakulutuksestasi. Sitoutuminen egon draamoihin ja konflikteihin osoittautuu jatkuvasti ajan ja energian haaskaukseksi. Kuten kaikissa kohtaamisissa toisten kanssa, tietoisuus ja rakastava ystävällisyys ovat avain. Sinua ehkä syytetään ylimielisyydestä tai pelkuruudesta, kun kävelet pois sellaisista kohtaamisista, mutta muista, että uuden maan energioiden "toimitsijana" olemisella on omat palkkionsa.
 
6) Jatkuvasti on lisää ja paljon energiaa, mikä tukee totuutta olemuksestasi ja sielutarkoituksestasi. Mitä enemmän harmonisoidut tähän ajattelun ja aikomuksen kautta, sitä enemmän harmonisoidut itseesi. Tämä on kosminen laki: niin ylhäällä kuin alhaalla.
 
7) Ole kärsivällinen ja läsnä. Kaikki kehittyy hyvin älykkäällä tavalla. Nyt-hetkessä oleminen on hyödyllinen tietoisuus oman ankkurinsa asettamiselle.
 
Rakkaat, on sanottu, että jos tietäisitte, miten paljon teitä todella rakastetaan, te ette hermoilisi tai vaipuisi epätoivoon enää koskaan. Tästä 21.12.2012 saakka (ja sen ylikin) teille annetaan lisätilaisuuksia "tuoda tämä kotiin" todellisuutena, ei vain metafyysisenä teoriana. Shanti.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >