HomeViestejäMuita kirjoittajia28.9.2012 - Tony Samara - Miten sydämen voi kuulla?

28.9.2012 - Tony Samara - Miten sydämen voi kuulla?

MITEN SYDÄMEN VOI KUULLA?
 
Kirjoittanut Tony Samara (www.tonysamara.org)
28.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänä evoluutioaikana monilla nousee kysymys, miten palata kotiin, elämänrakkauden ja -innostuksen paikkaan ja mitä tämä paikka oikeasti merkitsee. Silloin kun olemme täysin mukana mielen ja egon mekanismeissa, miten voimme antaa tuon paikan mennä ja astua toiseen paikkaan, mikä on enemmän vireessä luonnon ja sen elävyyden kauniiden äänien kanssa?
 
Tietysti mieli kyselee koko ajan ja etsii selkeyttä ja tietyssä määrin tämä on hyödyllistä ja tuo selkeyttä, mutta silloin kun kysymyksistä alkaa tulla syvällisempiä ja monimutkaisempia, niin mieli ei yksinkertaisesti hallitse tilannetta ja se alkaa pyöriä ja etsiä tapoja tuoda mukaan paljon tunteita ja tuntemuksia, mikä vain hämmentää sydäntä ja aiheuttaa reagointia.
 
Sydän on siellä, missä universumin keskus on, mutta onko oikeasti? Ja miten käsittää tämä totuus, minkä kuulemme monta kertaa suurilta henkisiltä opettajilta tai runoilijoilta? Rumi sanoo:
 
"Tehtäväsi ei ole etsiä rakkautta, vaan pelkästään etsiä ja löytää sisältäsi kaikki esteet, joita olet rakentanut sitä vastaan."
 
Uskon, että Rumi sanoo jotain hyvin merkittävää ja sitä voidaan soveltaa hyvin käytännöllisesti käsittelemään mieltä ja sen pelejä. Oletko mieli, sen pelit ja kysymykset? Kyseletkö ja sinun tarvitsee löytää selkeyttä? Vai oletko puhdas tila, mikä ei esitä kysymyksiä ja pelkästään kuuntelee tuntemattomuuden laulua? Tai kenties olet kumpaakin ja vaadit vain syvään harmonian tunnetta?
 
Tämä tapahtuu syvässä meditaatiossa - mieli lakkaa esittämästä kysymyksiä ja puhdas olemassaolon ääni alkaa kuulua. Vaikka mieli jatkaisikin peliensä pelaamista, niin kuulumattomat olemassaolon äänet kuullaan ja ne luovat perustan, mikä tukee syvän tietoisia tuntemuksia ja tunteita ja missä mieli ei ole harmoniassa kysymyksiinsä ja tuomitsemiseensa, vaan energiaan mitä on kaikkialla.
 
Jos tuo energia on fokuksesi, niin mieli kuullaan täysin toisella tavalla ja ajatustesi lopputulos on harmoniassa sen kanssa, kun olemassaolo liikuttaa energiaa sinne, minne sen tarvitsee mennä. Loppupelissä ei ole kyse siitä, mitä pelejä mielesi pelaa (mitkä ovat persoonattoman mielen pelejä, universaalin mielen mikä ei ole henkilökohtainen), vaan siitä miten hahmotat nuo pelit ja käsittelet niitä. Tietoisuuden valitseminen tulee mahdolliseksi.
 
Ole läsnä prosessille ja luota, että se vie sinut moniin kokemuksiin, mitkä tekevät elämästäsi joka hetki eletyn lahjan. Ole läsnä elämälle ja kun teet sen, elämä on läsnä sinulle ja paljastuu syvää kommunikointia, mikä on mielen ja se egopelien tuolla puolen.
 
Kiitos harkitsemisestasi.
 
Tony Samara
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >