HomeViestejäMuita kirjoittajia6.3.2011 - Thomas Pafe - Ylösnousemusoiretiedettä

6.3.2011 - Thomas Pafe - Ylösnousemusoiretiedettä

YLÖSNOUSEMUSOIRETIEDETTÄ

Kirjoittanut Thomas Pafe ( religionandlove.wordpress.com)
6.3.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minäpä yritän muutamalla sanalla parhaan kykyni mukaan opastettuna selittää. Ylösnousemus sellaisena, kuin kaikki tunnemme sen, on energiaintegrointia, värähtely- ja taajuusmuutoksia - siirtymistä tai valmistumista maapallon korkeammalla värähtelevään taajuusversioon tai -kaistaan. Yksinkertaisesti ilmaistuna ylösnousemus on taajuuskaistamme muuttamista ja sitä voidaan verrata siirtymiseen AM-taajuudesta FM-taajuuteen (3D:stä 5D:hen). Se on periaatteessa maapallon vastaanottokapasiteetin kriittisen massan konversio analogisesta digitaaliseen, mustavalkoisesta väriin - tämä on paluu kristalliaikaan.
 
Kristallit muodostuvat puhtaasta/turmeltumattomasta energiasta, tärkein energiaan käytetty työkalu. Ne ovat korvaamattomia ja ylösnousemusprosessin katalyytti. Atlantiksen ja Lemurian tuhoutuessa kaikki energiat/tietoisuus tallennettiin kristalleihin valmisteluna tätä nykysykliä varten. Kolmetoista kristallikalloa on nyt asteittain vapautettu ja 72 OM-kristallia asetettiin strategisiin paikkoihin ympäri maapalloa 10.10.10. Aivan kuten useimmissa kodeissa on televisio yhdistymiseksi maailmanlaajuiseen uutisverkostoon, myös valotyöntekijät tarvitsevat kristallia yhdistyäkseen rakkausverkostoon. Kristalliteknologia on kokonaisvaltaisin energia-arkkitehtuuri, mitä on koskaan ollut tällä planeetalla.
 
Ylösnousemus ei ole yksittäinen tapahtuma. Se on yhtenäinen ja synkronoitu kokonaisuus ja monisyisesti yhdistynyt karmaverkkoon. Ne ovat toisiaan täydentäviä - karman ollessa määräävät olosuhteet, sielun tehtävä/sopimus, elämämme osat jotka meidän on ratkaistava matkallamme eheyteen/yhdistymiseen. Inkarnoitumishetkellämme tänne sovimme yhdessä enkeleiden/oppaiden kanssa ja ohjelmoimme tiedostoomme sen, mikä sopisi parhaiten kasvuumme ja kehitykseemme.
 
Tämä karmaohjelmisto, ylösnousemushanke ja valomäärämme määräävät yhdessä uuden työskentelypisteemme, alustamme. Se missä määrin koemme näitä mullistuksia, riippuu näistä parametreistä. Karmaprosessi voisi tietyssä mielessä toimia ilman ylösnousemusta. Ylösnousemus on näin ollen ns. karman osajoukko. Aiemmat sivilisaatiot ylösnousivat käymättä välttämättä läpi meidän nykyasetelmaamme. Ylösnousemus meidän tuntemanamme on erilainen menetelmä/lähestymistapa karmakierron päättämiseen ilman fyysistä kuolemaa.
 
Ylösnousemusoireet
 
Ylösnousemusoireet ovat epätavallisia keho-oireita, joilla ei ole lääketieteellistä syytä ja jotka ovat suuremman henkisen valon, energialatausten, vaikutusta kehossamme. Monet valotyöntekijät jotka ovat uppoutuneet syvälle transformaatio/ylösnousemusprosessiin, kokevat näitä epämukavia oireita muuntaakseen nopeasti vanhat negatiiviset energiat fyysisessä astiassaan. Se on vanhojen taajuusmallien polttamista tai irtipäästämistä, jotta sallitaan tietoisuuden korkeampien ja jalostuneempien kristallisolujen tunkeutua läpi ja ottaa hallinta sisällä.
 
Siksi ylösnousemusoireet vaihtelevat (lukumäärä, tyyppi, suuruus, taajuus) suhteessa karmataakkaamme sekä vääriin luomuksiimme. Tästä syystä tätä projektia ohjataan yleisesti, sopiva ylösnousemus vs. sielusopimus. Elämästä tulisi luultavasti sietämätöntä ilman tällaista harmonisointia. Koemme jokainen tämän prosessin ja sen oireet eri tavoilla ja voimakkuudella, koska ne vaihtelevat ihmisestä toiseen. Olemme kaikki ainutlaatuisia eri tilanteissa - äärettömästi parantumispolkuja, ylösnousemista ja muuttumista monin tavoin. Kun tämä jakso lähestyy nopeasti loppua ajan luhistuessa itseensä, näiden puhdistusten ja oireiden seuraamukset kiihtyvät puhdistaaksemme taulumme, ratkaisemattoman karmatasapainomme.
 
Ehdollistunut sielu (sopimus/tehtävä) à karma (ylösnousemus) à monia elämiä à yhdistyminen à lähde
 
Ylösnousemusprojekti on dynaaminen prosessi, mikä edistyy jatkuvasti planeetan valomäärän (kollektiivi/massatietoisuus) palvellessa mittarina ja toimii harmoniassa kosmisten kalenterimuutosten ja energiavirran jaksollisuuden kanssa (transiitit, täysikuu/uusikuu, pimennykset, päiväntasaukset, päivänseisaukset, T-neliö, V-risti, 9.9.9, 10.10.10, 11.11.11, 12.12.12/21.12.12, galaktinen asetelma jne.) ja sitä moduloi samanaikaisesti jumalainen järjestelmä. Tämä monimutkainen prosessi voi olla hyvin vaativa, koska jatkuvasti tulvii massiivista energiaa, mikä "hautoo" moninaisia ja ennustamattomia muuttujia.
 
Ihmispuitteemme on suunniteltu mukautumaan näihin energioihin tavalla, mitä voidaan verrata ukkosenjohdatinverkkoon, mikä koostuu pääasiassa johtimesta tai antennista, kaapelista tai kanavasta ja erinomaisesta maasta tai maaperästä. Ukkosenjohdattimen ajatuksena on johtaa salamoinnin suuret sähköpurkaukset nopeasti ja tehokkaasti maahan vahingoittamatta laitteita tai infrastruktuuria. Tällä tavalla siis kehomme muodostuu antennijärjestelmästä (pääasiassa hiuksemme, tästä syystä useimmilla mestareilla ja viisailla oli pitkät hiukset), energiakeskuksista (chakrat kanavana) ja maasta (Gaia maaperänä, mistä syystä meitä usein neuvotaan pysymään maadoittuneena, meditoimaan ulkona ja olemaan avojaloin). Myös runsasta vedenjuontia suositellaan kovasti. Kun vesi on suhteellisen hyvä sähkönjohdin, se edistää nykykiertoa samalla tavalla, kuin auton jäähdytin estää ylikuumentumista suojellen moottoria. Syvä (sielu)hengitys vuorostaan lataa akkumme/energiakeskuksemme/chakramme elämänenergialla, timantinkovilla Jumalhiukkasilla energiapankkimme ja suojajärjestelmämme lisävahvistamiseksi.
 
Kaikki sähköverkot tai -järjestelmät on maadoitettava virtapiirin sulkemiseksi ja virran jatkumiseksi: lähde (generaattori) - kohde - maa - lähde (ihmisen aura on nimike, mitä käytetään kehoon liittyvästä sähkökentästä).
 
Pidetäänpä mielessä, että tämän hankkeen ensisijainen tavoite on nostaa värähtelyämme, tietoisuuttamme, jälleenyhdistyä ja herättää nukkuva elämänvirta meissä, mikä on ollut surkastuneena hyvin pitkään. Tämä kundaliinin herääminen on portti jumalaiseen tietoisuuteen, ykseyteen, alkuperäiseen tilaamme ja majakkana tässä on tietysti ehdottoman rakkauden harjoittaminen.
 
Kehoelementtimme kärsivät normaalissa työelämässämme toistuvasti erilaisista vaivoista, jotka osittain johtuvat eetterikehon olosuhteista (anteeksiantamattomuus, tuomitseminen, katkeruus, stressi …), joten näihin energiamuutoksiin liittyvien virtausten kulkeminen vaikuttaisi - määrästä riippuen - lisää hauraaseen kehoomme ja ilmentyisi oireina. Tämä viittaa siihen, että jos fyysinen, astraali-, mentaali- ja eetterikehomme olisi ehjä, olisimme läpinäkyvä näille oireille, lukuun ottamatta luontaista energia-anatomiaa (hiilestä kristalliksi muuntuminen; hiili-kristallikonversio sisältää vain hiilen hiukkasrakenteen, ei itse alkuainetta) ja jatkuvaa versiopäivitystä järjestelmäämme/ohjelmistoomme uuden mallimme majoittamiseksi (kokeilu, uuden lelun ihme ja kauneus). Olisi mielenkiintoista mainita tässä, että nämä ajankohtaiset siirtymäasetelmat ja niitä vastaavat oireet edustavat teoreettisesti tyhjentävää luetteloa näiden energiakeskusten/chakra-asemien mukaisesti.
 
Näiden energioiden vaikutus järjestelmäämme on kaksinainen - fyysinen ja eteerinen (tunne) tekijä, mitkä lopulta ilmentyvät oireina. Kehomme tapa reagoida näihin energiamuutoksiin, latauksiin tai siihen, mitä joskus kutsumme uudelleenkalibroinniksi tai uudelleenkäynnistykseksi, määräytyy vastustuksen mukaan - vastustuksen merkitessä, miten paljon puhdistamista ja tasapainottamista meidän täytyy tehdä. Tämä on syynä siihen, miksi joinain päivinä olemme täynnä elinvoimaa ja toisina meistä vain tuntuu, että haluamme katkaista virran - siksakliikettä. Aivan kuten ukkosenjohdattimessa, jos purkautuva sähkövirta kohtaa maahan kulkiessaan jotain vastustusta, se saa aikaan kuumuutta tai vahingoittaa komponenttia (polttaa sulakkeet). Silti järjestelmämme on suunniteltu toimimaan niin, että tällaista vahinkoa ei voi tapahtua. Siltä suojellaan automaattisella eteerisellä sähkövirtakontrollijärjestelmällä - monimutkainen algoritmi on käytössä.
 
Kokemuksemme näistä keho-oireista vaihtelevat laajasti riippuen seuraavista asioista: karmataakka, tehtävä/sopimus, eheys, ympäristö - ravinto, ilma, liikunta jne. Kuitenkin chakrojemme yhdistyminen (kolmen alemman chakran harmonia kolmen ylemmän chakran kanssa täysin avautuneen neljännen chakran (sydän) kautta) vähentää huomattavasti mainittujen oireiden vaikutuksia.
 
* Turpoaminen kaikissa muodoissa on järjestelmämme laajentumista lisävirtauksen majoittamiseksi - energia/valo; mitä suurempi keräyskapasiteetti, sitä enemmän energiaa se voi tallentaa. Jotkut "rasvapuvut" ovat tulosta suuremman valon ankkuroimisesta tietyissä paikoissa maan päällä osana suurta suunnitelmaa.
 
* Pahoinvointia aiheuttaa kehon solujen, hormonien ja entsyymien muuntuminen, aineenvaihdunnan transformaatioprosessi.
 
* Ruuansulatusongelmia aiheuttavat aineenvaihdunnan heilahdukset.
 
* Epätavalliset kivut, säryt ja kutinat kehon eri osissa (lihakset, nivelet, alaselkä, tunnottomuus …) johtuvat energiatukosten puhdistamisesta/vapauttamisesta - negatiivista energiaa verkostossamme tuloksena väärästä luomisesta; toimimatonta, tukkeutunutta, pysähtynyttä tai eksynyttä energiaa mikä liittyy pelkoon, anteeksiantamattomuuteen, tuomitsemiseen, katkeruuteen, stressiin …
 
* Polvikipu on tulosta energiaverkon laajentumisesta, alepien chakrojen "ulostyöntymisestä", mitkä muodostavat kaksi pienempää lohkoa/harmoniaa.
 
* Lapakipu on pyörrepisteen, merkaba-poistumistien tai portin, kehittymistä. Jotkut perinteet ovat kutsuneet tätä prosessia enkelisiipiemme kasvamiseksi.
 
* Kuumat ja kylmät aallot johtuvat äkillisestä virtauksen lisääntymisestä tai vähentymisestä - latautuminen tai purkautuminen.
 
* Väsymys johtuu liiasta energiakäsittelystä energiajärjestelmässämme - valtavat tai monimutkaiset lataukset.
 
* Nukkumishäiriöt aiheutuvat korkeasta energiavirrasta aivoihin prosessoitavaksi ja voivat olla vaihtoehtoisesti egon muutosvastarinnan murtamista lisäämällä tietoisuuttamme sopimuksesta hengen kanssa noiden valvejaksojen aikana.
 
* Korvien soiminen on henkilökohtaisen energiakenttämme/mallimme asettamista tai hienovirttämistä (prosessorikellotaajuus) ykseysaikaan eli universaaliin torukseen (kristalliverkkokantaja) - tästä kalibroitumisesta johtuvia harmonioita ja sivusivutaajuuksia.
 
Yhteenveto näiden oireiden merkityksestä korostaa seuraavia tekijöitä: karma, valomäärä ja ylösnousemus. Tämä jättää meille ainoastaan yhden muuttujan, jolla "pelata" - valomäärä (valokehomme rakentaminen ja vahvistaminen).
 
Lopuksi … Meidän pitäisi pyrkiä integroimaan nämä energiat vaivattomasti, rauhallisesti, tasapainoisesti ja harmoniassa koko ajan ja näin edistämään selkeyttä sydämessämme, mielessämme ja todellisuudessamme. Siksi on suositeltavaa pysyä keskittyneenä ensisijaiseen tavoitteeseemme - valon integroiminen (ehdoton rakkaus, ykseys), täydellinen antautuminen, kiintymättömyys. Avainterminä tässä on irtipäästäminen. Irtipäästäminen ja säännöllinen meditointi helpottaa näiden mainittujen virtausten tasaista kiertoa ja näin auttaa kommunikointia verkostomme elintärkeiden tekijöiden välillä: alempi itse - korkeampi itse - supertietoisuus (jotta ilmentäminen olisi merkityksellistä, meidän on poikkeuksetta noudatettava tätä ketjua tietoisesti tai muuten). Ja samassa valossa päteminen, pelko, viha, katkeruus, huolet … puuttuvat kiertoon ja aiheuttavat seisovia aaltoja, vastakkaisia signaaleja, jotka estävät tätä tasaista virtausta.
 
Näin tehden voisimme muuttaa ylösnousemusmatkan pelottavasta ja inhottavasta taistelusta iloiseksi loppuunsaattamiseksi.
 
Pidä mielessä suuri kuva ja anna verhon ohentua!!!
 
P.S. Elämä kehittyy loputtomasti jumalaisen tahdon, järjestyksen ja ajoituksen mukaisesti. Olen luullut, että ehdollistuneet sielut kehittyvät kohtalon periaatteiden mukaan, mitkä punoutuvat yhteen vapaan tahdon kanssa, mutta ne jotka ovat valinneet valon, näkevät karmallisten rajoitusten pidättelevän vapaan tahdon valintojaan, kun he kulkevat lähemmäs maaliviivaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >