HomeViestejäMuita kirjoittajia26.5.2012 - Jen Freer - Sulkekaa ne

26.5.2012 - Jen Freer - Sulkekaa ne

SULKEKAA NE
 
Plejadien 500:n rinkiä kanavoinut Jen Freer (freerspirit.com)
26.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys maajoukollemme ja maaveljillemme ja -sisarillemme. Tässä on Peter ja pyydän anteeksi pitkää viivytystä kommunikoinnissamme. Olemme olleet hyvin, hyvin kiireisiä, kuten luultavasti voitte arvata. Kuten tiedätte, olemme valvontatiimi - Galaktisen valoliiton ja Ashtar-joukkojen metsästäjiä ja kerääjiä sekä joitain muita, jotka ovat liittyneet seuraamme tänä aikana. Nuuskimme melko paljon satelliittien ympärillä ja sieppaamme sitä, mitä "kabbalistit" pitävät "huippusalaisena" ja "erittäin luottamuksellisena" kommunikointina. Vakuutamme teille, ettei se ole sitä. Meillä on erittäin uutteria koodinmurtajia ja tietysti puhumme kaikkia kieliä - myös erittäin tuntemattomia kieliä, joita he yrittävät käyttää toisinaan.
 
Siis kyllä, olemme kiireisinä suodattaneet heidän kommunikointipyörrettään ja voimme kertoa teille, että he ovat taatusti paniikissa kaikista viimeaikaisista pankkitoimihenkilöiden irtisanoutumista ja muista talousmöhläyksistä, jotka ovat nyt julki. Ja he ovat olleet paniikissa jonkin aikaa. Kuten olette kuulleet jo jonkin aikaa monilta muilta kanavilta, he tietävät kukistuneensa. Jotkut heistä yrittävät edelleen piiloutua ja pitkittää omaa pidättämistään, mutta tiedämme heidän kaikkien tarkan sijaintinsa ja aikanaan oikeiden pidätysmääräysten myötä hekin havaitsevat pian olevansa täysin toimintakyvyttömiä.
 
Tiedämme teidän kaikkien inhoavan sanaa "pian", mutta emme voi antaa täsmällisiä päivämääriä. Muuten hekin tietäisivät ja voisivat yrittää taas jotain sumutusta. Emme ole huolissamme heidän pakenemisestaan. He eivät voi koskaan paeta. Olemme huolissamme heidän kyvystään vahingoittaa toisia. Emme puhu ydinaseista ja ohjuksista. Vakuutamme teille, että isot aseet on riisuttu. Tällä hetkellä emme voi tehdä mitään niiden pienempien aseiden arsenaalille, joita he ovat varastoineet ympäri maapalloa. On edelleen vapaa tahto. Ja heille annetaan vaihtoehto käyttää sitä joko hyvän tekemiseen itselleen tai menolipun ostamiseen "ei kenenkään maalle". Pyydämme teitä keskittymään hyvästä sydämestänne siihen, että he tekevät oikeita valintoja itsensä kannalta. Lähettäkää heille valoa ja rakkautta ja tämä kannustaa parempaan käyttäytymiseen. Ainakin se varmistaa viattomien ihmisten turvallisuuden heidän polullaan.
 
Teistä kaikista on tullut hyvin, hyvin voimakkaita viime kuukausina. Kollektiivisesti olette yhdistäneet energianne ja voimanne poikkeuksellisilla tavoilla luodaksenne suurenmoisia muutoksia planeetallenne. Erinomaista työtä. Taputamme ja kiittelemme teitä! Olemme melko varmoja, että tunnette jo parannuksia, kun yhdistytte enemmän ja enemmän siihen positiiviseen energiaan, mitä annetaan teille ja Äiti Maalle.
 
Monet teistä havaitsevat, ettei ole oikeasti mitään pelättävää, että olette itse asiassa paljon voimakkaampia, kuin koskaan olette ajatelleet olevanne. Opitte, että kun yhdistytte rakastavilla tavoilla, voitte muuttaa asioita positiivisesti ilman voimaa tai väkivaltaa. Opitte, että rakkaus on kaikki, mitä on, ja käyttäessänne sitä anteliaasti se voi pehmentää myös kovimmat sydämet ja vaikeimmat olosuhteet.
 
Niille jotka ovat kärsimättömiä taloustilanteesta, meillä on ehdotus. Mitään "uutta" ei koskaan tule teille, ennen kuin nykyjärjestelmä epäonnistuu täysin. Tällä hetkellä monet teistä maksavat edelleen näille samoille roistoille, jotka kontrolloivat teitä. Ja te rahoitatte täysin heidän kontrollinsa teihin. Käsitättekö sitä, rakkaat ystävät? Onko tämä ajatus juolahtanut lainkaan mieleenne? Miten monta luottokorttia teillä on lompakossanne? Ajatelkaa myös tavaratalojen maksukortteja. Kuka on todellinen rahoituslaitos niiden takana? Ettekö tiedä? Katsokaa sitä. Huomaatte, että monet suuremmista maailmanpankeista ovat velkojenne omistajia ja ne hyötyvät edelleen kaikkien lainojenne ja luottokorttienne kuukausimaksuista. Jos maksatte edelleen niistä, tuette niiden pystyssä pysymistä. Niinpä meidän on kysyttävä teiltä …
 
MIKSI?
 
Miksi pidätte niitä pystyssä?
 
Rahoitusjärjestelmä ei täysin romahda, rakkaat ystävät, ennen kuin sanotte kollektiivisesti "ei enää".
 
Juuri niin. TE olette niitä, joilla on tuo valta. TE olette niitä, joiden on romahdutettava rahoitusjärjestelmä.
 
Siis - jos haluatte uuden järjestelmänne NYT.
 
Olemme katselleet teidän järjestävän kollektiivisesti maailmanlaajuisia meditaatioita. Olemme katselleet teidän kerääntyvän suurina määrinä protestoimaan ympäri planeettaa. Ja olemme katselleet teidän jatkavan taistelua.
 
Katsokaahan, uskomustenne puolustaminen ja protestoiminen on kaikki ok ja hyvä asia, mutta tässä kohtaa näemme sen haaskattuna energiana, silloin kun voitte kaikki hyvin yksinkertaisesti vain lakata maksamasta näille ihmisille, jotka kontrolloivat maailmaanne - mutta se on tehtävä kollektiivisesti.
 
Jos KAIKKI lakkaavat maksamasta, kysymme teiltä: mitä he voisivat mitenkään tehdä?
 
Katsokaa nyt kaikkia maksujanne tässä kuussa lainoista ja luottokorteista. Laskekaa ne yhteen. Mikä tuo määrä on? Eikö sitä laitettaisi parempaan käyttöön ruuassa, mitä laitatte pöytäänne, ja TEIDÄN ponnistustenne rahoittamisessa, kun teette tästä planeetasta parempaa? Tai kenties voitte auttaa jotain perheenjäsentänne tai ystäväänne, joka kamppailee omien perustarpeidensa kanssa.
 
Tässä on siis tehtävänne, maajoukko, jos päätätte hyväksyä sen. Järjestäkää valtava kollektiivi lopettamaan kuukausimaksujen maksaminen kesäkuussa. Vain LOPETTAKAA. Kaikki ympäri maailman. Maailmanlaajuisesti. Sulkekaa pankit. Lakatkaa rahoittamasta niiden kontrollia teistä. Lakatkaa maksamasta niille ja tehkää niistä voimattomia.
 
Tehkää tämä ja teillä on uusi rahoitusjärjestelmä (tai ei-rahoitusjärjestelmä) heinäkuuhun mennessä.
 
Taas kerran … kaikki riippuu teistä.
 
Mitä te odotatte?
 
Olen Peter, Plejadien 500:n ringin ja Plejadien valoneuvoston "tytäryhtiön" jäsen. Rakastamme ja ihailemme teitä ja anomme teitä voimaannuttamaan itseänne tänä aikana. Olemme takananne 100-prosenttisesti.
 

< PrevNext >