HomeViestejäMuita kirjoittajia2.7.2012 - Gregori Stankov - Yhdeksän sääntöä odotettaessa ylösnousemusta tyhjiössä

2.7.2012 - Gregori Stankov - Yhdeksän sääntöä odotettaessa ylösnousemusta tyhjiössä

YHDEKSÄN SÄÄNTÖÄ ODOTETTAESSA YLÖSNOUSEMUSTA TYHJIÖSSÄ
 
Kirjoittanut Gregori Stankov (lightworkers.org)
Julkaistu foorumilla 2.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
1. Et voi tehdä enää mitään, kun kaikki mahdollinen on jo tehty.
 
2. Tiedä, että tyhjiössä odottaminen on vaikein asia tällä planeetalla.
 
3. Ajattele, että niin kauan kuin olet fyysisessä astiassa, egosi on edelleen hengissä ja vaativa. Ennen kaikkea ego vaatii toimimista, kun se haluaa kontrolloida kaikkea toimintaa. Toimintaan sisältyy aina mieli ja tunteet ja se sitoo sinut 3D-todellisuuteen. Vältä näin ollen toimintaa.
 
4. Ilman toiminnan välttämättömyyttä voit olla hiipuvan 3D-todellisuuden neutraali tarkkailija.
 
5. Älä unohda, että olet jo luonut korkeampiin ulottuvuuksiin kaiken, mitä olet koskaan halunnut, ja ettei sinun tarvitse enää luoda mitään ala-arvoista 3D-todellisuudessa.
 
6. Voit uneksia tai kuvitella elämääsi ja luovia toimiasi korkeammissa ulottuvuuksissa, mutta niin kauan kuin ihmismielellä on vain havaitsemis- ja analysointitoiminto, pystyt oikeasti kiinnittymään korkeampiin ulottuvuuksiin vain kehosi energiakentän kautta. Siksi mitä enemmän vältät matalamman taajuuden toimintaa, sitä enemmän autat kehoasi lisäämään värähtelyään ja pysymään korkeammissa ulottuvuuksissa.
 
7. Kaikki inkarnoituneet olennot jotka ovat kirjoittaneet sielusopimukseensa heräävänsä jossain lopunajan kohdassa, heräävät niiden valtavien energioiden vaikutuksesta, jotka kietovat ihmiskunnan sisäänsä kesäpäivänseisausportaalin avautumisen jälkeen 21./22.6. Siksi ei ole tarpeellista vakuuttaa ketään vääjäämättömästä jakautumisesta ja ylösnousemuksesta, vaan olla vain esimerkki tästä prosessista. Sinun pitäisi kuitenkin puhua omasta ylösnousemuksestasi niin neutraalilla ja "omahyväisellä" tavalla, kuin toiset puhuvat ostoksistaan tai töistään. Heidän sielunsa saa vakuutuksen, mutta sellaiset olennot jotka ovat nyt heräämisen partaalla, tarvitsevat sinua vielä henkilökohtaisena mallina seurattavaksi.
 
8. Pysy neutraalina kaikelle kaaokselle, mitä ympärilläsi on. Jos tunnet tarvetta selvittää sitä, tee se sielusi "keskipisteestä", älä satunnaisilla 3D-toimilla. Pidä mielessä, että sinulla ei ole enää aikaa sellaisille toimille.
 
9. Jos kaikki nämä säännöt ovat liikaa sinulle, sinun pitäisi olla piittaamatta niistä ja jättää päivittäisen elämäsi hallinta täysin sielullesi. Yllätyt havaitessasi, miten elegantisti se ratkaisee kaikki kuvitteelliset ongelmasi. Mutta sinun on oltava kärsivällinen ja uskollinen, kun sielun ratkaisu tulee aina aivan viime hetkellä. Tämä on viimeinen kokeilu, mihin jokaisen vielä fyysisessä astiassa olevan ylösnousseen mestarin pitäisi ryhtyä inkarnaatiokiertonsa lopussa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >