HomeViestejäMuita kirjoittajia2.6.2012 - GLR Andrea - Keskustelua enkelin kanssa

2.6.2012 - GLR Andrea - Keskustelua enkelin kanssa

KESKUSTELUA ENKELIN KANSSA
 
Kirjoittanut GLR Andrea (?) ( soundofheart.org/galacticfreepress)
2.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei! Anteeksi, mutta oletko ihminen?
 
Minäkö? No, joo, tavallaan - luulisin.
 
Ai, ihanaa!!! Olen etsinyt jotakuta pitkän aikaa! Joka kerta kun tapaan jonkun, hän ei näytä pystyvän kuulemaan tai näkemään minua … Luulin, että minusta tullut näkymätön ja aloin jo huolestua!

No, joo, mmm … taidat olla enkeli?
 
KYLLÄ!! Kiitos, että näet minut!
 
Siksi toiset eivät pystyneet näkemään tai kuulemaan sinua, koska monet tällä planeetalla eivät usko sinuun … tai itse asiassa itseensä.
 
Mitä? Mitä tarkoitat, etteivät he usko minuun? Tarkoitatko enkeleihin?
 
Kyllä, luulisin niin.
 
Ai … tämä tapahtuu ensimmäistä kertaa … mutta miksi? Tarkoitan, eivätkö he tiedä, että meitä on? Ja … mutta … olen kuullut, että ihmiset olivat enkeleitä … itse asiassa minulle kerrottiin, että he ovat kuninkaallisia enkeleitä!
 
Kyllä, sinulle kerrottiin totuus.
 
Miten he eivät sitten pysty näkemään minua?
 
Totuus on, että he ovat unohtaneet olla kuninkaallisia enkeleitä.
 
Lasketko leikkiä? Sanotko, että Jumalan rakkaus ja valo on unohtanut olla Jumalan rakkautta ja valoa? Miten se on mahdollista?
 
Pitkä tarina lyhyesti - nämä sielut halusivat kokea rakkauspeilin toisissaan ja siksi he inkarnoituivat ihmisiksi tälle planeetalle, mutta asiat tavallaan mutkistuivat, silloin kun he alkoivat unohtaa, keitä he oikeasti ovat, ja tämä aloitti vielä syvemmän unohtamisprosessin ja he alkoivat uskoa kehoonsa enemmän kuin sieluunsa. Niinpä he pistivät Jumalan näyttämään ihmiseltä ja lopulta unohtivat täysin, miksi he tulivat ja mitä he ovat. Unesta tuli todellista ja todellisuudesta unta.
 
Ai … tuo kuulostaa todella pelottavalta. Sanot, etteivät he tiedä olevansa rakkautta?
 
No, eivät kaikki, monet ovat hereillä ja vielä useammat ovat nyt heräämässä, mutta tähän pääseminen on ollut pitkä matka. Ja kyllä, monilla ei ole aavistustakaan, että he ovat rakkautta = Jumala.
 
Mutta miksi? Etkö kerro heille? Näytät tietävän, kuka olet.
 
Kyllä, kerromme tosiaan heille, mutta monet ovat yksinkertaisesti niin syvässä unessa, että he luulevat, että me olemme hölmöjä.
 
Tuo on hämmästyttävää! Jumala, joka ei voi uskoa olevansa Jumala! Minun on kerrottava ystävälleni tästä, mutta ei hän taida uskoa, jos kerron! Sen on oltava kamalaa! Koska jos ette tiedä olevanne rakkautta, mitä luulette olevanne? Eihän ole muuta kuin rakkautta.
 
Se on suurin ongelma! Maan päällä on asia nimeltään aika ja suuri osa tästä ajasta on käytetty ihmismielen ohjelmoimiseen. Ja tämä ohjelma alkaa, kun inkarnoidut planeetalle. Kasvat uskoen, että olet se keho, mitä käytät saadaksesi tämän kokemuksen, ja sinulle opetetaan, että jos jotain tapahtuu tälle keholle, kuolet, ja kun kuolet, sinulle tapahtuu mitä kamalampia asioita, jos sinulla käy tuuri!
 
Voi ei … se ei ole mahdollista! Miten rakkaus voi loppua? Miten Jumalalle vakuutetaan, että se voi kuolla? Mutta eivätkö he tiedä mitään enkeleistä ja toisista planeetoista ja muista Jumalan ilmaisumuodoista ympäri luomakuntaa?
 
Kyllä, he tietävät ja monet puhuvat niille, kuten me tällä hetkellä, mutta sinun on ymmärrettävä, että tätä on jatkunut pitkän, pitkän aikaa ja ihmiskunta on nyt tottunut kohtaamaan totuuden siinä, mitä he voivat nähdä, koskettaa tai ostaa ja myydä täällä fyysisessä maailmassa.
 
Mutta kun muistatte … tässä ei ole enää järkeä.
 
Kuten kerroin, on pyörinyt ohjelma ja tämä ohjelma on sanonut, että jotta jokin olisi totta, sen on oltava vaikeaa ja sen on tuotettava kärsimystä ja se on nähtävä ihmissilmillä tai muuten se ei ole totta.
 
He eivät siis usko, kun kerrot, ettei se ole totta?
 
He uskovat, kun heidän sydämensä on silti Jumalan sydän, mutta heidän mielensä on ollut kontrollissa hyvin pitkään … laittanut tavallaan tiedostamattomuuskerroksen toisensa päälle. Palaamiseksi olemukseen/olemiseen, sydämeen, nyt-hetkeen … jokaisen kerroksen on hävittävä. Ja tämä osuus saa aikaan ongelmia.
 
Mmm … en usko tajuavani tätä. Sitten kun tiedät, että olet Jumala, mikä on rakkautta, ja että rakkaus on kaikki mitä on … minä hankkiutuisin eroon näistä kaikista kerroksista kerralla!
 
Mutta, nämä kerrokset ovat luoneet "hahmotetun identiteetin", kuten sitä kutsutaan. Monet uskovat, että he itse asiassa ovat nämä kerrokset, joten silloin kun heitä kehotetaan hankkiutumaan eroon niistä … he uskovat kadottavansa jotain.
 
Kadottavansa? Jos mekkoni olisi tulessa, hankkiutuisin siitä eroon mahdollisimman nopeasti. Mitä siinä on niin kivaa, että uskoo olevansa erillään Jumalasta?
 
Ei mitään. Itse asiassa se saa kaikki kärsimään erittäin syvästi.
 
Miksi siis yrittää pitää se?
 
No, kun inkarnoidut, koulutus jonka saat, on ohjelma ja tämä ohjelma sanoo: "Sopeudu siihen, mitä haluan sinun olevan, tai sinua ei koskaan rakasteta", joten tietoisinkin olento alkaa ennemmin tai myöhemmin sopeutua ja vain harvat pystyvät pakenemaan tätä valhetta.
 
Olen sanaton! Se merkitsee, että te ette ole vapaita? Ette voi seurata luonnollista energiailmaisuanne sellaisena, kuin Jumala sen loi?
 
Jotkut voivat jollain tavoin ja he ovat onnellisimpia. Monet eivät ole seuranneet sitä ja monet eivät ole edes tienneet, että heillä on luontainen ja ainutlaatuinen energiailmaisu.
 
Vau … tämä on uskomattomin tarina, mitä olen kuullut ikuisuuksiin! Nyt ymmärrän … Yritin puhua yhdelle miehelle, ennen kuin tapasin sinut, ja kun hän ei vastannut, heitin muutamia tavaroita hänen pöydästään ajatellen, että hän halusi leikkiä kanssani, mutta sitten hän tuli ihan punaiseksi ja hän alkoi huutaa jollekin. Kun en ymmärtänyt, lähdin pois …
 
Niin, yritämme auttaa ihmisiä heräämään aitoon olemukseensa, mutta sen tekemiseksi jokaisen on kuunneltava ja tämä on vaikein osa … Kun heille on kerrottu niin paljon tämän pitkän ajan kuluessa, he luutavat jo tietävänsä … mutta kaikki heidän saamansa informaatio oli todella sotkussa. Usko tai älä, mutta heille on kerrottu, että Jumala katselee, käyttäytyvätkö he hyvin vai huonosti, ja tarvittaessa hän on valmis sytyttämään heidät tuleen!
 
Hah, hah, hah … Sori vaan, tuo on huvittavaa!! Sytyttämään tuleen! Kuka tämän keksi? Se olisi kiva leikki siellä, mistä tulen!
 
No, sitä ei he nähdä leikkinä täällä! Ja se on toinen syy, miksi näitä kerroksia on erittäin vaikeaa poistaa. He uskovat, että jos he näyttävät sen, mitä he ovat monien naamioiden takana … siitä tulee jonkinlainen rangaistus.
 
Rangaistus mistä?
 
Sen näyttämisestä, että ilman sitä harhaa missä he ovat, he hämmentyvät, eksyvät ja pelkäävät.
 
Tuntisin niin, jos olisin elänyt hyvin pitkään uskoen jotain, mikä ei ole totta.
 
Juuri niin! Mutta totuus on … että näin eletään, koska he uskovat, että tämä uni missä he ovat, antaa heille vielä jotain, mihin turvautua.
 
Mutta miten jokin mitä ei ole, antaa sinulle jotain mihin turvautua? Jos ei ole todellista … ei ole mitään. Ja ei-mikään ei voi antaa sinulle jotain. Rakkaus! Voi, rakkaus antaa sinulle kaiken!!! Eivätkö he pidä rakkaudesta?
 
Voi kyllä, he pitävät! Sinun pitäisi nähdä heidän silmänsä, silloin kun he kokevat sen. Mutta siihen pääsemiseksi on otettava ensin pois kerrokset ja sillä mitä he kutsuvat rakkaudeksi, ei ole mitään tekemistä rakkauden kanssa. Se on vain egon vaihtamisosa tuossa ohjelmassa, missä tavallisesti voittaa tai häviää.
 
Se saa minut itkemään … Jumala … joka unohti rakkauden … mikä on se itse. Mutta etkö voi auttaa heitä? Sori, jos kysyn taas, mutta en voi uskoa, että jostakusta on niin vaikeaa … olla.
 
Kyllä, olemme auttaneet ja autamme edelleen ja useammat muistavat, auttavat ja yhdistyvät jakamaan totuutta ja useampia tulee. Se on kuitenkin mielenkiintoinen tehtävä. On totuttava siihen, että ennen kuin he hyväksyvät olevansa rakkautta, ennemmin tai myöhemmin monet sanovat, että yrität petkuttaa heitä, että olet osa pimeyttä tai pahuutta tai jonkinlaista harhaa. Jos siis haluat auttaa, meille olisi kunnia näyttää sinulle, missä suurimmassa tarpeessa olevia on. Mutta et voi heittää vain tavaroita pöydältä … sinun on oltava paikalla päivä toisensa jälkeen, kunnes lopulta he huomaavat, että jotain tapahtuu. Ja ole kiltti, älä lähde tuossa kohtaa, sillä tuolla hetkellä todellinen tehtävä vasta alkaa!

Minulle olisi kunnia kokea tämä! Kyllä, kiitos paljon. Auttaa Jumalaa muistamaan, että se on Jumala! Tämä on suurin kunnia ikuisuuksiin!

Olet tervetullut, rakkaus/rakas.
 

< PrevNext >