HomeViestejäMuita kirjoittajia30.5.2012 - Dave Schmidt - Oletko valmis muutokseen?

30.5.2012 - Dave Schmidt - Oletko valmis muutokseen?

OLETKO VALMIS MUUTOKSEEN?
 
Kirjoittanut Dave Schmidt (the2012scenario.com)
30.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun aloin lukea "The 2012 Scenario" -blogisivuja, olin hyvin samanlainen kuin monet meistä, jotka käyvät läpi siirtymä- ja muutosaikaa.
 
Täytyy myöntää, että tullessani perinteisestä kirkkotaustasta olin jokseenkin skeptinen kaikista näistä viesteistä, joita tuli galaktisista ja kanavoiduista lähteistä. Olin suurimman osan elämästäni vältellyt ns. "huuhaa" ja new age -ajattelua. Halusin jotain käytännöllistä, jotain mistä voisin puhua ja minkä voisin jakaa toisten kanssa näyttämättä hullulta jostain ihmepaikasta.
 
Internetin siunaukset antoivat minun lukea, erotella, olla avoin itselleni, kysellä ja kokeilla kaikkea tätä tietoa, mitä tuli elämääni, olematta julkinen. Vietettyäni 20 vuotta politiikassa olin aina varovainen siinä, mitä sanoisin, ja varmistin, ettei se ollut jotain, mitä en halunnut nähdä seuraavan päivän sanomalehdestä.
 
Mutta hiljaa aloin nähdä, mitä tapahtui. Näin ja tunsin sen viestin rakkaudesta, totuudesta ja välittämisestä, mitä tuli monista eri julkaisuista tällä sivustolla. Panin myös merkille viestien yhtenäisyyden ja hetken teemat, joista puhuivat monet eri lähteet.
 
Käsitin, että siinä oli jotain, mitä sanottiin. Nämä "toisen maailman" viestintuojat olivat joko oikeassa tai sitten oli käynnissä jokin valtava salaliitto. Ajan kuluessa muutuin uskovaisesta sellaiseksi, joka on nyt tullut täysin ulos kaapista ja on erittäin avoin siinä, mitä uskon.
 
Oletko huomannut viimeaikaisen muutosteeman? Minä olen!!!
 
Tänä aamuna katselin lyhyen youtube-videon, missä C. J. Carl kanavoi viestin muutoksesta, mikä on tulossa.
 
Olen huomannut saman teeman SaLuSalla, Greg Gilesillä ja Galaktisella liitolla, Celia Fennillä hänen kuukausiraportissaan, Jennifer Hoffmannilla, Saulin kanavoiduissa viesteissä, Matthew'lla, Hatonnilla, Jeesuksella ja monilla muilla. Monet ammattiastrologit sanovat, että kesäkuu tuo myös paljon muutoksia. Olen varma, että on muita, jotka voitaisiin lisätä tähän luetteloon - mutta saat ideasta kiinni.
 
Oletko huomannut, etteivät he puhu muutoksen yksityiskohdista, vaan että se on monumentaalinen? Useimmat heistä mainitsevat, että siitä tullee vähän kaoottista monille. Mutta he sanovat myös, ettei ole mitään pelättävää.
 
Olen ihmetellyt, miksi maailmantalouden romahtaminen on vienyt niin kauan. Perusymmärrys talouden aakkosista kertoo, ettei se voi kestää nykyolosuhteissa.
 
Meille on kerrottu, että nykyjärjestelmän on romahdettava, ennen kuin uusi hyvinvointitalous voidaan ottaa tilalle. Meille on myös kerrottu, että Gaian on käytävä läpi joitain muutoksia, kun se siirtyy korkeampiin ulottuvuuksiin.
 
C. J. Carl sanoi, että muutos on tulosta kaikista uusista energioista, joita tulee planeetallemme. Hän sanoi, että on kolme voimakasta energiavirtaa. Hän vertasi sitä kolmen eri lämpöisen vesivirran yhdistymiseen yhteen paikkaan, juuri siihen missä me sijaitsemme. Nämä erilaiset energiavirrat ovat osa siirtymää ja tällainen sekoitus voi saada aikaan väliaikaista kaaosta.
 
Mutta kaikkien muiden lähteiden tapaan viesti tuli selvästi läpi: älä anna pelon ottaa valtaa.
 
Ole vahva, tiedä kuka olet, seiso jumaluutesi voimassa ja ole valomajakka toisille. Kuten Steve Beckow on kirjoittanut arkkienkeli Mikaelilta saamiensa viestien perusteella: tämä on siirtymäaikaa, kun menemme korkeampaan energiataajuuteen, korkeampaan valovärähtelyyn.
 
Tämä on aikaa, jolloin meidän valotyöntekijöinä täytyy todella pitää valoa kanssaihmisillemme, olla esimerkki rakkaudesta, vahvuudesta ja vakaudesta tänä muutosaikana.
 
Kuten sanonta menee: "Varmaa on vain muutos." Olen valmis, odotan innolla uutta rakkausenergiaa ja olen valmis syleilemään kaikkea "eteeni" tulevaa voiman, rakkauden ja rohkeuden kera. Tehdään tämä yhdessä!
 

< PrevNext >