HomeViestejäMuita kirjoittajia1.4.2012 - Jen Freer - Antaa mennä! - On aika

1.4.2012 - Jen Freer - Antaa mennä! - On aika

ANTAA MENNÄ! - ON AIKA
 
Plejadien 500:n rinkiä kanavoinut Jen Freer (freerspirit.com)
1.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys ja hei kaikille maaperheemme jäsenille! Tässä on taas kerran Peter Plejadien 500:n ringistä ja kierrän miehistöni kanssa planeettanne ja palvelemme Plejadien valoneuvostoa, Galaktista valoliittoa ja Ashtar-joukkoa. Pähkinänkuoressa työmme on suurta ns. "reaaliaikaista tutkimusta". Periaatteessa sieppaamme kaikenlaista informaatiota eri satelliiteista (kyllä, erityisesti "huippusalaista") ja puramme ja tulkitsemme se liittolaisillemme taivaalla. Aluksemme miehistö koostuu eri ryhmistä. Emme ole kaikki plejadilaisia. Meillä on mukana myös siriuslaisia, arcturuslaisia ja andromedalaisia.
 
Olemme ryhmittyneet pieniin ryhmiin ja työskentelemme yhdessä eri kategorioissa. Esimerkiksi, oma pieni ryhmäni työskentelee poliittisella näyttämöllä. Itse katan sen, mitä USA:ssa tapahtuu, kun taas toiset ryhmässäni keskittyvät muihin maihin. Johdamme tutkimuksia nimitetyssä maassa ja sitten kokoonnumme päivittämään tilanteen toistemme kanssa ja vertailemaan epäilyttäviä liikkeitä. Sitten keräännymme suuremmalla ryhmällä keskustelemaan havainnoistamme niiden kanssa, jotka valvovat tiukasti maailmanlaajuista rahoitussektorianne, sotasektorianne ja muita asioita, kuten terveydenhoito, media ja luonnonvarat.
 
Pidämme silmällä ns. salaseuroja - Uusi maailmanjärjestys, vanha hallintojärjestelmä, Bilderberger-ryhmä, Scull and Bones -salaseura, mafia ja muita. Hyvä uutinen näistä ryhmistä jotka monet teistä jo tuntevat, on, että ne ovat melko lamaantuneita tässä kohtaa. Maajoukkomme (erityisesti toimintatiimit) pitävät huolen niistä erittäin mukavasti. Pidätyksiä tehdään. Huhtikuusta pitäisi muotoutua melko tuottoisa kuukausi teille kaikille ja tarkoitamme tätä maailmanlaajuisesti.
 
Salaseurat taistelevat toisiaan vastaan - ne kääntyvät toisiaan vastaan ja katkaisevat toisiltaan rahoitusvirran. Yksi tärkeä esimerkki on, että JP Morgan sulkee rahoitusoven Vatikaanissa. Sitä on erittäin huvittavaa katsella täältä. Saamme hyvät hekotukset aina silloin tällöin katsellessamme näitä temppuja. Tietenkään mikään siitä, mitä teille on tehty, ei ole naurun asia, mutta se mitä ne tällä hetkellä tekevät toisilleen pelossaan ja paniikissaan, on erittäin viihdyttävää. Toivomme myös teidän löytävän tavan nauraa sille kaikelle, koska teidän kaikkien korkeammat värähtelyt ovat hyvin, hyvin tarpeellisia tänä aikana.
 
Tietäkää, ettei kukaan kärsi seuraamuksista. Uusi rahoitusjärjestelmä on jo paikoillaan. Kyse ei ole BRICS-maista, joista luette. On korkeammalle kehittynyt ryhmä, joka on kasannut sen. Heidän tukikohtansa on tällä hetkellä Sveitsissä. Kukaan ei tiedä heistä. Ei edes Ben Fulford. Älkää kantako huolta siitä, toimiiko hänen järjestelmänsä tai jokin muu, joista on puhuttu tällä tai tuolla sivustolla. Unohtakaa tuo jaarittelu. Kaikki nuo ihmiset toimivat edelleen egosta. Kyllä, heillä on toki sisäpiirin tietoa. Kyllä, suurin osa siitä on oikein. Mutta lopullinen ratkaisu on äärimmäisen huippusalainen. Se paljastuu pian … sitten kun kaikki hallintohuoneet on perusteellistesti siivottu.
 
Teille jotka roikutte Ben Fulfordin sanoissa kaikesta, olkaa kilttejä ja lopettakaa se - ajatelkaa asiaa. Miksi millekään valtioryhmälle jolla on edelleen salaseurakäskyläisiä palveluksessaan, kerrottaisiin mistään uudesta rahoitusjärjestelmästä? Tätä ei sanota Benin saattamiseksi huonoon valoon millään tapaa. Hän tekee upeaa työtä. Hän on ollut mahtava tässä muutoksessa. Ja hänen informaationsa maiden/kansojen liitosta tukemassa uutta BRICS-rahoitusjärjestelmää ei ole väärää. Ne tekevät sitä. Ne työstävät sitä. Mutta niiden "ratkaisu" on edelleen hyvin 3D:tä ja vanhoissa tavoissa. Älkää hukatko yhtään energiaanne sen ajattelemiseen tai siitä murehtimiseen. Ajatelkaa sitä "houkuttimena". Se ei ole todellinen suunnitelma.
 
No niin, viime aikoina arkkienkeli Mikaelia on kanavoinut kaksi eri luotettavaa lähdettä - hänen kaksoisliekkinsä Ariel DeAngelis ja Ron Head - kuten Ashtar-joukon Ashtar Sheran kertoessaan teille, että heidän rajoituksiaan maan ihmisten auttamiseksi on poistettu ja sekä Ashtar-joukon että Galaktisen valoliiton kaikki järjestelmät ovat "antaa mennä" -tilassa. Ja sitä tapahtuu nyt. Maajoukot ovat liikkeellä, tekevät pidätyksiä ja hillitsevät sotilaallisia liikkeitä kaikissa maissa. Älkää murehtiko asioista, joista olette lukeneet edelleen korruptoituneesta mediasta - kuten "poikkeustilalaki".
 
USA:ssa viimeaikaisia esityksiä ja lakealoitteita jotka presidentti Obama on allekirjoittanut, ei ole tehty estämään tai hillitsemään Amerikan kansaa. Tämä "lukitus" on otettu käyttöön periaatteessa estämään tai hillitsemään salaseuroja tuossa maassa. Toiset ovat kertoneet teille, että Amerikan sotavoimat eivät käänny omaa kansaa vastaan. Se on totta. Tietenkin ellet liity jotenkin yhteen salaseuralaisten kanssa ja auta heitä jollain tavalla. Jos teet sen, niin sinut pidätetään ja lähetetään samoille leireille, joita tehtiin vangitsemaan Amerikan kansalaisia.
 
Kaikki jotka auttoivat WTC:n hyökkäyksissä New Yorkissa 11.9.2011, pidätetään myös. Ei olla päästy karkuun mistään. Vaikka vuosia on vierinyt, heitä vastaan on kerätty tarpeeksi todisteita eivätkä he pääse karkuun tämän katalan ja murhanhimoisen rikoksen seuraamuksia - ei ainoastaan omalle kansallenne, vaan myös monille ulkomaalaisille, jotka kuolivat myös tässä tragediassa. Se ei ollut mitenkään pieni operaatio. Monia ihmisiä oli mukana tässä juonessa. Ja kaikessa oli kyse rahasta - kullasta mikä oli talletettuna yhden tornin kellariin. Monet vartijat kuolivat tuona päivänä vartioidessaan kultaa. Toisiin torneihin osuneet koneet olivat vain harhautusta siihen, mitä oikeasti tapahtui.
 
Kulta ja raha ovat olleet kaikkien raukkamaisten tekojen pääsyy planeetallanne. Sodissa ei ole koskaan oikeasti ollut kyse uskosta. Niissä on aina ollut kyse rahasta, mikä planeetallanne antaa valheellista voiman ja kontrollin tunnetta. Niinpä sanomme teille taas kerran: ajatelkaa asiaa. Miksi kenelläkään jolla on tämä vääränlainen ajattelutapa, pitäisi olla valta luoda uusi rahoitusjärjestelmä? Se ei toimi. Saatte vain lisää samaa. Siihen saakka kunnes ajattelutapa muuttuu kehittyneempään tietoisuuteen yltäkylläisyyden todellisesta luonteesta, siitä mitä yltäkylläisyys oikeasti on, saatte vain lisää samaa.
 
Pyydämme nyt teitä - kaikkia lukijoita - kuvittelemaan maailman, missä kaikki resurssit virtaavat sujuvasti kaikille, kaikille ilman puutetta. Kuvitelkaa, ettei ole rahaa. Kaikki mitä haluatte ja tarvitsette, on teidän, ja sitä on runsaasti. Taivas on rajana. Kukaan ei hamstraa mitään. Ei ole tarvetta hamstrata. Kaikki jakavat. Kaikki auttavat toisiaan jakamalla taitojaan ja kykyjään. Ei ole tarvetta maksaa heidän palveluksistaan, koska rakkaus on arvokkainta energiavaihtoa. Miltä tämä näyttää teistä? Utopialta? Tietäkää vain, että tämä on mahdollista. Ilman rahaa. Mutta teidän kaikkien tehtävänä on saavuttaa tuo värähtely.
 
Vain se että salaseuralaiset pidätetään, ei merkitse ongelmienne loppua. Se merkitsee tietysti vähemmän pelkoa, mikä auttaa nostamaan värähtelyänne. Mutta se on vain yksi pieni askel. Uusi rahoitusjärjestelmä mikä on oikeudenmukainen, auttaa vähän. Mutta se ei ole kuitenkaan ongelmienne loppu. Se on vain side, ilman parantavaa salvaa. Värähtelynne on tuo salva. Värähtelynne nostaminen parantaa planeettanne. Eikä ole mitään syytä, miksi ette voi aloittaa nyt, koska raha ei ratkaise ongelmianne.
 
Tiedämme sen olevan yksi tapa auttaa värähtelynne nostamisessa. Mutta kuten vanha sanonta kuuluu, rahalla ei voi ostaa onnellisuutta. Sillä ostetaan vain aineellisia asioita. Materialismi ei auta teitä kehittymään. Materialismi on 3D-tapa. "Roinalla" ei osteta onnellisuuttanne. Tietysti se on tärkeää mukavuuden vuoksi. On tärkeää, ettei eletä pelkopohjaisessa maailmassa. Ja tiedämme, että tällä hetkellä raha tuo ruokaa, suojaa, lämpöä ja lohtua. Ja se että on rahaa, sallii teidän keskittyä muihin asioihin. Tärkeämpiin asioihin elämässä - kuten eläminen, matkustaminen, seurusteleminen toisten kanssa, toisten kulttuurien ihmisten tapaaminen, toisten kulttuurien tutkiminen, juurienne löytäminen, sen muistaminen kuka olette, miksi olette. Nämä ovat tärkeitä asioita. Ja näin astutte ulos laatikoistanne, mukavuusalueiltanne, löytämään sen, että te ja me olemme kaikki yhtä.
 
Olemme valmiita lyömään vetoa, että suurin osa ei ole käyttänyt tilaisuutta uida delfiinien kanssa tai tutustua läheisesti jonkin kädellisen kanssa. Olemme valmiita lyömään vetoa, että enemmistö teistä ei ole ollut paria useammassa maassa oman asuinmaanne lisäksi. Ja tiedämme syyn. Rahan puute. Koska tällä hetkellä maailmassanne kaikki minkä pitäisi olla ilmaista, maksaa paljon enemmän, mihin valtaosalla teistä on varaa.
 
Mitä siis jos vain taivas olisi oikeasti rajana? Mitä jos oikeasti voisitte vain lähteä jollekin trooppiselle rannalle uimaan delfiinien kanssa hetken mielijohteesta? Tai vielä parempi, mitä jos voisitte tehdä sen maksamatta penniäkään? Tekisittekö sen? Kävisittekö paikoissa, jotka olette aina halunneet nähdä, mutta mihin teillä ei ole koskaan ollut aikaa tai rahaa? Kokeilisitteko kaikkia asioita, joita olette aina halunneet kokeilla, mutta teillä ei ole ollut varaa? Mitä jos voisitte rakentaa unelmienne talon suosikkipaikkaanne allekirjoittamatta elämäänne orjuuteen lyhennysten maksamiseksi?
 
Kerromme teille nyt, että kaikki nämä asiat ja enemmän ovat mahdollisia. Ilman rajoja. Teidän täytyy vain kohottaa värähtelyänne. Nouskaa sen yläpuolelle, lakatkaa istumasta lukemassa blogia toisensa jälkeen salaseuralaisista ja vapauttakaa energianne universumiin. Tarvitsemme rakkausvärähtelyjänne. Tiedän on nyt turvallista nostaa värähtelyänne ja lähettää sitä planeettanne ympärille. Lakatkaa odottamasta, että näkisitte, onko pahat pojat saatu jo kiinni. Lakatkaa odottamasta uutta rahoitusjärjestelmää. Ne asiat ovat käynnissä ja ne ovat vääjäämättömiä, mutta tarvitsemme teidän värähtelyjänne auttamaan kaikkea syntymään nopeammin. Tarvitsemme teitä olemaan iloinen ja kiitollinen siitä, että olette vapaa, koska te oikeasti olette. Sitten kun nostatte värähtelyänne, olette vapaa. Sitten kun elätte valossa ilman pelkoa, olette vapaa. Mutta teidän on alettava tehdä sitä ilman ehtoja.
 
Unohtakaa uutiset. Unohtakaa kanavoinnit. Jatkakaa matkaa ylös ja ulos. Irrottakaa itsenne tietokoneestanne ja kännykästänne ja alkakaa elää. Olkaa vapaa. Tämän me tarvitsemme teitä tekemään. Voitte tarkistaa tilanteen koska tahansa, sitten kun nostatte värähtelyänne. Ettekä tarvitse siihen tietokonetta tai älypuhelinta. Tuntekaa vai ilmaa. Yhdistykää ja tiedätte. Teidän pitäisi jo kyetä tuntemaan edistyminen tällä hetkellä. Mutta teidän ei tarvitse lukea siitä. Teillä on voima tarkistaa tilanne koska tahansa vain pysähtymällä rentoutumaan, hengittämään, keskittymään sydänchakraan ja tuntemaan, mitä tapahtuu.
 
Tarvitsemme sitä, että lakkaatte käyttämästä oikopolkuja. Tarvitsemme sitä, että kanavoitte energioitanne planeettaan nyt. Kytkeytykää uuteen lähteeseen, uuteen tietoisuuteen. Tarvitsemme sitä, että teette kaikki työtä yhdessä ilman tietokoneitanne, ilman internetiä. Pystytte siihen. Teillä on työkalut. Teillä on taidot. Te ette tarvitse enää apupyöriänne. Jos useammat teistä aloittavat tämän, alatte nostaa toisianne korkeammalle ja korkeammalle rakkausvärähtelyillänne. Jos te kaikki laittaisitte sen ajan meditoimiseen, minkä kulutatte internetissä surffaamiseen ja jatkuvaan artikkelien lukemiseen (mikä vain alentaa värähtelyänne), voisimme ehdottomasti saavuttaa meidän tavoitteemme - ja teidän - paljon nopeammin.
 
Harkitkaa sitä. Olemme riippuvaisia siitä, että alatte tehdä todellista valotyötä.
 
Meditoikaa. Etsikää oma onnellinen tilanne. Keskittykää siihen niin kauan, kuin pystytte, lähettäkää sitten korkeaa rakkausvärähtelyä ympäri planeettaa. Kuvitelkaa lähettämänne valon riittävän ympäröimään ja syleilemään koko planeettaa. Lähettäkää kultaista ja vihreää parantavaa valoa. Lähettäkää vaaleanpunaista rakastavaa valoa. Lähettäkää mitä tahansa valoa, minkä tunnette tarpeelliseksi. Tuntekaa. Älkää ajatelko. Tuntekaa vain rakkautta ja lähettäkää.
 
Kiitos. Rakastamme teitä. Ja jatkamme myös rakkauden ja valon lähettämistä teille. Laitetaan tämä planeetta rokkaamaan rakkausvärähtelyistä. Tiedämme, että pystytte siihen. Onhan se sitä, miksi ilmoittauduitte tälle keikalle. Kertokaa ystävillenne. Kertokaa naapureillenne. Levittäkää rakkautta. Levittäkää valoa.
 
Rauhaa, rakkautta ja valoa teille kaikille. Olen Peter, tähtiveljenne Plejadien 500:n ringistä. Nemaste.
 
-----------------
 
Plejadien 500:n rinki on 500 valo-olennon ryhmä (250 paria kaksoisliekkejä), jotka ovat alkuperältään plejadilaisia. Yli 700 vuotta sitten nämä valo-olennot yhdistyivät ja muodostivat ringin (tai sieluryhmän), mikä inkarnoitui vapaaehtoisesti ihmisiksi maan päälle tehtävänään soveltaa suurta viisauttaan ja tietoaan, auttamaan värähtelyjen nostamisessa maan päällä. (Olen yksi näistä inkarnoituneista sieluista ja minulla on useita sielukumppaneita tästä ringistä, jotka ovat parhaillaan inkarnoituneena.) Osa rinkimme jäsenistä on tällä hetkellä valo-olentoja tai he ovat moniulotteisia olentoja, kuten Peter, joka palvelee Plejadien valonneuvoston, Galaktisen valoliiton ja Ashtar-joukon liittolaisena. On monia muitakin plejadilaisia rinkejä, jotka risteävät meidän rinkimme kanssa auttaakseen maan päällä sieluryhmätehtävissä ja myös sielukehityksessä. Tämä 500:n rinki on pääasiassa muodostunut opettaja- ja taitelijatyypeistä, jotka ovat inkarnoituneet monta kertaa maan päälle viimeisten 700 vuoden aikana. He ovat rakastavaa sakkia, joka haluaa auttaa ihmisrotua ylösnousemaan planeetan rinnalla.
 
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >