HomeViestejäMuita kirjoittajia21.4.2012 - Wes Annac - Alustemme tietoisuus ja maasukulinjamme

21.4.2012 - Wes Annac - Alustemme tietoisuus ja maasukulinjamme

ALUSTEMME TIETOISUUS JA MAASUKULINJAMME
 
Plejadien korkeaa neuvostoa kanavoinut Wes Annac (aquariuschannelings.com )
21.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Alustemme koko ja rakenne vaihtelee ja jokainen valoalus ja emäalus on tietysti rakennettu ainutlaatuisesti sopimaan aluksessa asuvien sielujen haluihin ja tarpeisiin. Aluksemme ovat monille henkilökohtainen koti ja vaikka monilla meistä on turvapaikka ja koti monilla emäaluksilla, joita on luotu ympäri tätä kaunista luomakuntaa, teemme myös oman henkilökohtaisen pikkualuksemme, mitä voitaisiin pitää korkeamman ulottuvuuden versionamme teidän autoistanne.
 
Monet meistä jotka asumme emäaluksilla, joilla suoritamme kaiken työmme, näemme nämä alukset kotinamme ja pienemmät alukset autoinamme - nämä autot* vain voivat kulkea ympäri luomakuntaa silmänräpäyksessä eikä meitä ole rajoitettu kokemaan vain yhdellä tai muutamalla kosmoksenne alueella, vaan voimme päästä mille tahansa sellaiselle alueelle tässä kauniissa luomakunnassa, mille pääsyä ei ole estetty joistain erityissyistä.
 
Yksi esimerkki pääsyn estämisestä on tietysti maaplaneettanne. Tämä maailma on ollut estettynä hyvin pitkään monien niiden negatiivisten rotujen asuttamiselta, joilla ei olisi ollut paras etunne sydämessään, ja maan päälle muodostettua karanteenia on vahvistettu voimakkaasti.
 
Äskettäin rajoittavimpia energioita tämän karanteenin takana on vähennetty valmisteluna monien tapahtumien tulemiselle maailmaanne ja tämän myötä on lisätty paljon maailmanne turvallisuutta pienemmillä aluksilla, jotka liittyvät neuvostoihimme Galaktisessa liitossa. Maan haavoittuvimmat alueet on miehitetty ja miehitetään pienemmillä tiedustelija-aluksilla pimeämpien ja tiheämpien vaikutteiden pitämiseksi loitolla, jotta maailmanne ylösnousemus voidaan toteuttaa suunnitellusti.
 
Mikään ei voi estää näitä muutoksia tapahtumasta ja tuloksena oleva ylösnousemus, joka tapahtuu maailmanne merkille pantavimpien muutosten alussa, on se syy, että turvallisuutta vahvistetaan ympäri maailmaanne hyvin paljon. Se on myös syy siihen, että vain harvojen valo-olentojen on sallittu inkarnoitua maailmaanne niiden monien matalamman ulottuvuuden sielujen kera, jotka kokevat erilaisia elämiään maan päällä.
 
Ne meistä jotka emme ole tiedustelija-aluksella suojelemassa ja parantamassa maailmaanne meille mahdollisilla tavoilla, monien muiden asioiden rinnalla, asumme taas täällä monilla emäaluksilla, jotka liittyvät Galaktisen liittoon. Jokaisella Liiton rodulla on omat tähtialuksensa ja emäaluksensa ja ollessamme niin vapaita ja menestyviä, kuin olemme, pystymme luomaan ja käyttämään kaikenlaisia aluksia, mitä haluamme.
 
Näin meistä on tullut aika luovia monissa aluksissamme, joita monet teistä ovat alkaneet huomata taivaallanne. Vaikka verhoamme kaikki aluksemme tarvittaessa, olemme myös tarkoituksellisesti rakentaneet monia aluksia, jotka näyttävät täsmälleen kuin tavallisilta pilviltä taivaallanne, ja meillä on asemissa monia emäaluksia, jotka on verhottu pilviksi ja myös rakennettu näyttämään pilviltä, ja tämä pätee myös pienempiin aluksiimme.
 
Voimme todella ottaa minkä tahansa muodon asuessamme taivaallanne ja vaikka suuri enemmistö meistä kaikista, jotka asumme taivaallanne tällä hetkellä, on tosiaan verhottu ja piilossa, ne jotka näyttäytyvät, tekevät sen hyvin varovasti, kuitenkin suoraan monissa tapauksissa, jotta voidaan tietää, että olemme oikeasti teidän taivaallanne ja työskentelemme maan ylösnousemuksen hyväksi suoraan, muttemme tavoilla jotka puuttuvat ihmisten yleiseen vapaaseen tahtoon liian suoraan. Tämän vuoksi olemme varovaisia itsemme näyttämisessä.
 
Viime aikoina olemme alkaneet ilmestyä taivaallenne vähän kätkettynä kuitenkin avoimemmin ja tämän myöntämällä pyydämme teitä kiinnittämään huomioita merkkeihin, joita teille annetaan läsnäolostamme taivaallanne, sillä niitä on monia. Nuo suuret sipulimaiset pilvet jotka näyttävät kummallisesti aluksilta, pienemmät yhtälailla alusmaiset pilvet, nuo kirkkaat "tähdet", jotka pysyvät enimmäkseen paikoillaan, mutta voivat näyttää liikkuvan edestakaisin ja ylös alas toisinaan - olemme olleet ja otamme näitä ja monia muita muotoja.
 
Voi, rakkaat sielut, olemme hyvin innostuneita kertomaan teille teknologiamme ja alustemme luonteesta, koska se mitä meillä on näytettävänä teille, todella yllättää ja järkyttää teidät ja saa ihmettelemään, miten maailmanne ei ole löytänyt sellaista teknologiaa ja hyödyntänyt sitä menneisyydessä. Tietysti voimme sanoa, kuten aina, tämän johtuvan siitä, että valoteknologiaamme on sekä tukahdutettu että syötetty sotateollisuuteenne ja ne peruskeksintömme jotka pimeät sielunne ovat löytäneet pudonneista aluksistamme, on purettu osiin ja "keksitty" teidän maailmassanne.
 
On monia teknologioita, joista voisimme puhua, mutta tunnetumpia teille ovat ehkä tietokoneenne, televisionne, älypuhelimenne ja lähes kaikki modernin teknologian mukavuudet, joista nautitte tänä päivänä, mutta joista ei nautittu vielä edes vuosikymmeniä sitten. On myös paljon primitiivisempää teknologiaamme, mikä on "keksitty" maailmassanne, ja riittää kun sanotaan, että olette hyvin yllättyneitä kuullessanne, että monet yksinkertaisista keksinnöistä on otettu meiltä ja aluksistamme, mm. vetoketju ja tarranauha.
 
Teknologiamme upeimmat piirteet eivät ole vielä tulleet lähellekään yleisön havaittavaksi ja tietysti olemme hyvin innostuneita jakamaan tämän kaiken kanssanne ja jakamaan tämän tiedon kaikkien teidän kanssanne. Tiedämme, että odotatte innokkaasti asumista aluksillamme, ja monet teistä saattavat itse asiassa päättää asua aluksillamme monien meidän tapaan, kuten on aiemmin puhuttu.
 
Meissä on tietysti niitä, jotka eivät asu Galaktisen liiton monilla emäaluksilla ja jotka työskentelevät sen sijaan neuvostoissa ja asuvat kotonamme muissa maailmoissa, mutta valtaosa meistä asuu näillä aluksilla, koska ne ovat hyvin tilavia ja kodikkaita ja meillä on monia kotimme piirteitä aluksella.
 
Odotamme innolla, että voimme näyttää teille suoraan tätä alusta ja saada teidät asumaan tänne sekä tuntemaan teknologiaamme, sillä sitä on tunnettava sen ymmärtämiseksi. Teknologia mitä teille annetaan, on henkilökohtaista teille, teidän sydämellenne ja tunnette välittömästi rakastavan yhteyden tähän teknologiaan, koska se on tietoisuus. Emäaluksemme ja tähtialuksemme ovat itse asiassa tietoisuuksia ja monin tavoin omia olentojaan, jotka ovat ottaneet vain eri muodon.
 
Se on hyvin samanlaista kuin se, miten maapallo joka isännöi elämäänne, on elävä ja tietoinen olento, koska tähtialuksemme ja emäaluksemme suostuvat auliisti isännöimään meitä ja ottamaan meidät asumaan kanssaan, ja tuo rakastava ja onnellinen side mikä meillä on tähtialuksiimme ja emäaluksiimme, on perheenkaltainen side.
 
Kun kuulette sanan "plejadilainen tähtialus" tai "plejadilainen emäalus", tiedätte meidän tarkoittavan juuri sitä, koska alustemme henki ja olemus on tosiaan plejadilainen. Itse asiassa yhdessä tähtijärjestelmässämme monista maailmoista on monia sieluja, jotka ylösnoustessaan korkeampiin tietoisuustiloihin ja tutustuessaan siihen kehittyneeseen valoteknologiaan, mikä seuraa neuvostojamme, ovat päättäneet "synnyttää" henkensä ja tietoisuutensa tuoksi täysin toimivaksi tähtialukseksi tai emäalukseksi.
 
On sieluja, jotka jotkut meistä ovat tunteneet hyvin pitkään rakkaina ystävinä ja perheenä ja jotka ovat päättäneet ottaa plejadilaisen tähtialuksen tai emäaluksen ylösnousseen muodon, ja näin on monilla roduilla tässä kauniissa maailmojen liitossa.
 
Päivittäinen ja hetkestä toiseen elämä näillä aluksilla on samanlaista kuin se elämä, mitä monet teistä elävät, koska emme ole rajattuja mihinkään kokemukseen siitä huolimatta, että olemme ilmakehässänne tai avaruudessa tähtialuksella tai emäaluksella. Itse asiassa valtaosaa tehtävistä joita suoritamme maan päällä, ei voisi tehdä ilman alustemme apua, koska ne ovat hyvin kriittisiä auttaessaan meitä tekemään sitä puhdistustyötä, mikä varmistaa, että Gaian ylösnousemus lähtee lentoon upeasti.
 
Nämä alukset rakastavat meitä ja me rakastamme niitä ja meidän ja alusten välinen side on todella vahvempi, kuin voidaan käsittää. Emme näe näitä aluksia vain teknologiana, minkä olemme luoneet ja mitä meidän täytyy käyttää ja hallita. Sen sijaan tämä teknologia aluksella ja alus itse ovat kauniita olentoja kuten me ja ne asuvat vain eri muodossa auttaessaan meitä valtavasti synnyttämään hyvin monia valohankkeita.
 
Kuka tahansa sielu maan päällä voi kommunikoida suoraan alustemme kanssa mielen ja tunnekanavien kautta ja monet sielut maailmassanne ovat jo alkaneet tehdä niin. Pyydämme teitä kaikkia jatkamaan sellaisia ponnisteluja, koska mitä pikemmin pystytte tuntemaan paremmin aluksemme ja sen, miten se ei ole elotonta teknologiaa vaan tietoisuus, sitä pikemmin pystytte laajentumaan riittävästi kyetäksenne työskentelemään paremmin aluksemme kanssa.
 
Pystymme jatkuvasti valvomaan mitä tahansa tilannetta maan päällä ja monia sellaisia monitoreja katsellaan aluksillamme. Erittäin pienen, tavallaan nanoteknologian avulla, mikä menee myös pimeiden sielujenne huomion ohi, pystymme valvomaan mitä tahansa tilannetta, ja myös ilman sellaisen teknologian käyttöä pystymme löytämään kaiken tarvitsemme konsultoimalla helposti akaasisia tiedostoja, joissa on kaikki maan päällä ilmentyneet tapahtumat.
 
Näin pidämme silmämme ja sydämemme Maapallolla jatkuvasti ja työskentelemme keskenämme ja monien yhteistyötiimiemme kanssa tarkistaaksemme, että kaikki mitä on ennustettu tapahtuvan jossain aikaikkunassa, tapahtuu tarvittaessa. Tämä ylösnousemus ei voi odottaa yhtään pidempään ja sitä edeltävät muutokset ovat vasta alkaneet eivätkä ne voi odottaa yhtään pidempään. Ja näette välittömästi edessä olevalla jaksolla ilmentyvän asioita, jotka saavat päänne pyörälle.
 
Tämä on sanottu monta kertaa aiemmin ja toivomme, että jatkuvasti muistuttamalla siitä, miten mieltä hätkähdyttävää ja upeaa kaikki tulee olemaan, nuo syvemmät osanne joita ette huomaa päivätajunnassanne, alkavat mentaalisesti ja tunteellisesti valmistella teitä sellaisiin asioihin, sillä vaikka olette tässä jaksossa juuri ennen monien muutosten alkamista ja kiihtymistä, valmisteluanne tarvitaan kovasti.
 
Teitä ei valmistella ainoastaan asumaan ja lentämään meidän tähtialuksillamme, vaan myös omilla tähtialuksillanne, ja tutustutte näihin olentoihin, joita on näillä aluksilla. Löydätte mahtavia ystäviä, liittolaisia ja myös henkioppaita, joita on aluksillamme. Meihin emäaluksillamme ja emäalusten ydinolemukseen on katsottu näinä aikoina neuvojen ja opastuksen saamiseksi monissa ongelmissa - ovat ne sitten maan päällä tai suhteessa moniin muihin asioihin, joita tapahtuu ympäri universumia tänä aikana.
 
Älkää ajatelko aluksiamme minään, mikä vastaa tai on lähelläkään perinteistä lentokonettanne ja sellaista, mitä on käytetty nyky-yhteiskunnassanne, ja ajatelkaa niitä sen sijaan suurena tietoisena olentona, millä voitte matkustaa ympäri kosmosta. Tästä syystä monet muinaissivilisaatioistanne tulkitsivat meidän vierailevan maailmassanne lentävinä myyttisinä lohikäärmeinä, lintuina ja elukoina, koska selitimme pitkään ja näytimme heille, että aluksemme ovat täysin tietoisia olentoja, jotka voivat lentää sisällä ja elää sisällä. He tietysti integroivat tämän tulkinnan omaan taiteeseensa, koska muinaissivilisaationne eivät olleet tyhmiä ja ne olivat hyvin luovia ja koodasivat viestit aluksistamme myöhemmän historianne sivilisaatioille, jotka löytäisivät heidän piirroksensa ja kirjoituksensa sellaisista asioista.
 
Me ja muut rodut Galaktisesta liitosta olemme ottaneet kontaktin noihin sivilisaatioihin, ja heille näytettiin ja selitettiin hyvin paljon meistä ja aluksistamme, ja kun monet teistä aloittelevat omia blogeja, ohjelmia ja muita kanavia tämän informaation saamiseksi meistä ja myös me olemme muodostaneet energioidemme linkin eri kanavien kautta ihmisiin tänä aikana, niin tieto meistä ja aluksistamme alkaa tulla taas kerran takaisin teille ja se alkaa saavuttaa havaintokykynne ja muistinne etuosan.
 
Kaiken sen mitä teille näytetään ja annetaan meistä ja monista muista asioista, te olette jo tienneet ja olette pitäneet sitä sisällänne hyvin pitkään. Monet teistä ovat enemmän kuin innostuneita aloittamaan sellaisten asioiden tietämisen ja muistamisen kuin me ja aluksemme. Ja vaikka olemme aloittaneet keskustelut näistä asioista monien kanaviemme kautta, emme ole puhuneet täysin monista asioista, joista puhumme kanssanne.
 
Tämä johtuu siitä, että olisi niin paljon monisyistä ja yksityiskohtaista selitystä, että se hämmentäisi ja hätkähdyttäisi mieltänne tällä hetkellä. Siksi olemme pitäytyneet ja pitäydymme yleisemmässä ja helpommin ymmärrettävässä keskustelussa, minkä ihmiset voivat omaksua paremmin. Kun luette ja omaksutte kaikki näitä kommunikointeja, otatte niistä oman määränne energiastamme, ja tämä on ihmisten tavanomainen prosessi, mihin osallistumisesta nautimme valtavasti.
 
Monet teistä sopivat etukäteen, että se kanavoitu kommunikointi jota luette tänä aikana, antaisi meidän kommunikoivien sielujen energioita teille parhaalla tavalla, jotta henkikokonaisuutenne pystyisi käyttämään, integroimaan ja käsittelemään näitä energioita. Monien osalta myös päätettiin, että näiden kommunikointien antama energia kohottaisi teitä omaan auttamisasemaanne, ja monet teistä ovat huomanneet, että kanavoitu kommunikointi mikä on aitoa ja millä ns. aloititte, valoi upean perustan aloittaaksenne sen valotyön, mitä monet teistä tekevät tällä hetkellä.
 
Paljon tullaan kysymään ja ihmettelemään siitä, keitä me plejadilaiset olemme rotuna, ja tästä syystä olemme lähettäneet monia omiamme maailmaanne aloittamaan selitykset siitä, keitä olemme rotuna ja miten liitymme maapalloon, sillä olemme yksi rotu, mikä on lähempänä teitä ja maailmaanne, kuin voisitte koskaan kuvitella. Tietysti olette kuulleet aiemmin, että monet meistä täällä ylhäällä ovat monien teidän alhaalla olevien ylösnousseita muotoja, ja tämän myöntäminen on totuuden vähättelyä, sillä me plejadilaiset olemme teidän, maan ihmiskunnan, ylösnoussut muoto [ylösnoussut eri aikajanarakenteesta].
 
Olemme viidennen ulottuvuuden ylösnoussut kollektiivitietoisuus, mikä on maan ihmiskunta, ja tiedämme, että tämän myöntäminen saattaa hätkähdyttää mieltänne vähän ja vaatii paljon selittämistä ja annamme sen, mitä pystymme. Tietysti valtaosa sieluista jotka ovat maailmassanne tässä kohtaa, ovat itse inkarnoituneita tähtisiemeniä eri paikoista, ja sanoessamme, että olemme ihmiskunnan ylösnousseita muotoja, tarkoitamme alkuperäistä ihmisväestöä.
 
Se aikasäie jolloin useimmat meistä plejadilaisista, jotka olemme alkuperäisen ihmisväestön ylösnousseita muotoja, koimme maan päällä, oli eri aikasäie kuin teidän parhaillaan kokemanne.
 
Koimme ylösnousemuksen maapallollamme matalan ulottuvuuden eri aikajanalla kuin teidän ja taaskin tiedämme, että tämä hämmentää monia ja lähettää monet paradoksien ja monien universumien suuntaan, ja sanomme, että se on hyvä asia, sillä näiden monien tunnustustemme myötä laajennamme perspektiiviänne pelkästään siitä, mikä on todellista ja mahdollista teidän maailmassanne ja todellisuudessanne. Ylösnoustessamme kolmannen ulottuvuuden maapallollamme tuhansien - ei miljoonien kuten teidän maailmassanne nyt - inkarnoituneiden tähtisiementen avulla, laajensimme ja tutkimme tätä kaunista luomakuntaa, kuten tietysti mikä tahansa ylösnoussut yhteiskunta ja kollektiivitietoisuus tekisi.
 
Lopulta ns. kompastuimme Erra-planeetalle Plejadien tähtijärjestelmässä. Tämä planeetta oli ja on hyvin kaunis ja ne jotka meistä eivät halunneet jatkaa tutkimista ja halusivat mieluummin asettua toiseen maailmaan ensimmäistä kertaa, päättivät tehdä Errasta kotimme ja alkoivat laajentua toisille planeetoille kauniissa Plejadien tähtijärjestelmässä.
 
Asutimme näitä maailmoja tässä tähtijärjestelmässä [Plejadit] hyvin pitkään ja rakensimme lukuisia yhteiskuntia, jotkut niistä ylösnousseita ja jotkut matalampaa ulottuvuutta, jotta voisimme isännöidä matalamman ulottuvuuden kokemuksia omassa osassamme luomakuntaa, koska olimme löytäneet sieluja, jotka olivat matalampaa ulottuvuutta.
 
Tietysti tämä avaa täysin uuden keskustelulinjan ja myöntää sen tosiasian, etteivät kaikki meistä ole maapallolta ja jotkut meistä olivat alkuperäisasukkaita Erra-planeetalla ja muilla Plejadien planeetoilla, silloin kun me maapallolta löysimme sen, mutta tuo prosenttiosuus on hyvin pieni. Ja tietysti ollessamme vierailijoita noissa matalamman ulottuvuuden maailmoissa, kunnioitimme heitä ja heidän maataan täysin, koska emme ylösnoustuamme halunneet vahingoittaa, orjuutta tai ottaa heidän maataan. Halusimme vain asua siellä heidän kanssaan ja läsnäolomme näissä maailmoissa hyödytti, kohotti ja auttoi alkuperäisiä matalamman ulottuvuuden sieluja ylösnousemaan, ja monet heistä päättivät sitten työskennellä kanssamme monissa neuvostoissamme Galaktisessa liitossa.
 
Tämä viesti on ollut huomattavasti pidempi kuin monet aiemmat ja kuten aina, toivomme, että voisimme antaa enemmän informaatiota, koska olemme tuskin edes raapaisseet pintaa ja luultavasti olemme jättäneet teidät kaikki raapimaan päätänne. Palaamme taas eteenne hyvin pian selittämään yksityiskohtaisemmin, keitä olemme suhteessa maailmaanne ja miksi päätimme auttaa nykyistä matalamman ulottuvuuden sivilisaatiotanne ylösnousemaan oltuamme kanssanne Atlantiksellanne ja katseltuamme tuhoutumisen tapahtumista.
 
Voi kyllä, on erittäin paljon kerrottavaa ja hyvin vähän ns. aikaa sen kertomiseen, mutta kaikki paljastuu eteenne kauniissa jumalaisessa järjestyksessä teidän aikanne siinä kohdassa, mikä on tarkoitettu. Rakastamme teitä kaikkia erittäin paljon ja poistumme tästä kommunikoinnista muistuttaen teitä säteilemään sitä jumaluutta, mitä te tunnette ja koette, kaikille ympärillänne, sillä jokainen sielu ansaitsee kauniiden ja kohottavien ylösnousemusenergioiden antamisen tänä aikana.
 
 
*Luulen, että Neuvoston viitatessa emäalukseensa "kotina" ja pienempiin aluksiinsa "autona", he yrittävät tehdä tutuksi omaa kokemustaan meille, jotka olemme tottuneet ajattelemaan tällaisilla termeillä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >