HomeViestejäMuita kirjoittajia8.4.2012 - Stephen Cook - Kuka sanoo, ettemme ole kaikki heräämässä?

8.4.2012 - Stephen Cook - Kuka sanoo, ettemme ole kaikki heräämässä?

KUKA SANOO, ETTEMME OLE KAIKKI HERÄÄMÄSSÄ?

Kirjoittanut Stephen Cook (the2012scenario.com)
8.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joku kysyi minulta yhtenä päivänä: "Luuletko, että useimmat ihmiset ympäri maailma ovat edelleen unessa?"
 
Minulta ei kestänyt pitkään vastata: "En, luulen, että itse asiassa paljon useammat ihmiset ovat hereillä, kuin käsitämme. Kyse on vain siitä, että me - ja monissa tapauksissa he - emme tiedä sitä."
 
Ja tästä syystä …
 
Monet valotyöntekijät ja me jotka tietoisesti kuljemme tietä ylösnousemukseen, olemme heränneet eri kerroilla, eri hetkinä ja eri tilanteiden kautta, joita on tapahtunut meille tai toisille tässä elämässä.
 
Näissä tilanteissa yhtäkkiä - tai hitaasti - saamme kiinni siitä, mitä oikeasti on tapahtunut. Meillä on ehkä ollut oivallus, että jokin ei vain ole oikein.
 
Kenties vain heräsimme yhtenä aamuna ja käsitimme tärkeysjärjestyksemme muuttuneen ja niin havaitsimme yhtäkkiä muutoksen omassa tietoisuudessamme. Ja sitten näimme sitä muillakin ihmisillä.
 
Kenties olemme tienneet lapsuudesta saakka, että on jotain paljon parempaa kuin tämä olemassaolo ja päätimme lopulta toimia tuon sisäisen tietämyksen mukaisesti.
 
Tai kenties emme aivan pysty saamaan selville sitä, mutta meistä tuntuu jotenkin erilaiselta. Joillakin meistä tämä muutos on voinut tapahtua monta vuotta sitten, kun jotain tapahtui paljastamaan entisen muiston. Tai kenties viime viikolla päätimme, että halusimme (tai kaipaisimme) paljon, paljon muuta, mitä tämä elämäntapa tarjoaa.
 
Kenties liityimme johonkin ryhmään tai luimme tai näimme jotain, minkä kanssa yhdistyimme ja resonoimme välittömästi, ja se hämmensi jotain syvällä sisällämme, mikä sanoi: "Hei, kaikki ne jutut mitä meille on syötetty koko elämämme ajan koulutuksen, median tai liikemaailman kautta, ei vain näytä enää oikealta tai reilulta minulle."

Miksi siis meidän pitäisi ajatella olevamme yksin?
 
Pelkästään se, ettei kukaan ole keskustellut kanssamme avoimesti maan ulkopuolisten paljastumisesta, ylösnousemuksesta, kanavoiduista lähteistä, rahoitusjärjestelmän epäreiluudesta tai omasta oikeudestaan parempaan elämään, ei merkitse, etteivät ihmiset ajattele tai toivo, että asiat muuttuvat. Tai etteivät he rukoile tai uneksi uudesta tavasta olla tai elää.
 
Kenties heillä ei vain ole ollut tilaisuutta tai heille ei ole ilmestynyt olosuhteita, että he voivat keskustella sisimmistä tuntemuksistaan. Kenties heillä ei ole itseluottamusta tai he eivät ole aivan vielä oppineet hyväksymään uutta ajattelutapaansa. Tai kenties - kuten suuri valtaosa sisaristamme ja veljistämme - he sinnittelevät vain päivästä päivään, yhden päivän kerrallaan. Ja sitten seuraavan päivän. Ja sitä seuraavan …
 
Ehkäpä he ovat niin kiinni 3D-kaksinaisuuden kiireisyydessä, että he nousevat ylös, menevät töihin, tulevat kotiin, yrittävät viettää mahdollisimman paljon aikaa lastensa (tai lemmikkiensä) kanssa tietäen, että heidän on maksettava lainanlyhennys, vuokra, ruoka, välttämättömyystarvikkeet, ruokittava ja vaatetettava itsensä, ja sitten he nousevat ylös seuraavana aamuna ja tekevät kaiken uudestaan - mikä merkitsee, ettei heillä koskaan ole ylimääräistä hetkeä ajatella syvästi tästä asiasta.
 
Ja silloin kun heillä on ohikiitävä hetki itselleen, he ovat usein niin hemmetin väsyneitä, että he rojahtavat vain television eteen, koska se antaa heidän paeta tästä elämän raadannasta, tai he nukahtavat, ottavat torkut (ja heitä työstetään?). Tai he eivät pysty nukkumaan ja ovat niin väsyneitä, etteivät kykene ajattelemaan.
 
Tai kenties he ovat jumissa jossain kamalassa tilanteessa - sota, väkivalta, seksuaalinen hyväksikäyttö, psykologinen pelottelu, hallituksen sortaminen, taloudelliset vastoinkäymiset tai huume- tai alkoholiriippuvuus.
 
Epäilen, että kenelläkään näistä ihmisistä on aikaa tai resursseja ajatella: "Olen heräämässä. Teen kaiken voitavani elääkseni täydellä potentiaalilla, auttaakseni kanssaihmisiä ja Gaiaa polulla ylösnousemukseen ja kukistaakseni pimeyden."
 
Olen varma, että olette samaa mieltä, ettei millään noista ajatuksista ole koskaan ollut tilaisuutta tulla näiden ihmisten päähän. Heidän olosuhteensa eivät salli sitä. He ovat kiinni pimeyden maailmassa. Mutta se ei merkitse, että he ovat samaa mieltä sen kanssa. Miltään osin.
 
Lisäksi, kuten kaikki tiedämme, valotyöntekijänä oleminen - tai edes siirtyminen valoon - on työtä itsessään. On oltava halu, resurssit ja mikä tärkeintä, on löydettävä ja tehtävä aikaa lukea, tutkia, tuntea, tehdä ja keskittyä.
 
Monilla ihmisillä ympäri maailmaa ei ole mahdollisuutta käyttää kirjoja, internetiä tai kännykkää. Tai heillä ei ole varaa niihin.
 
Mutta vain se, että he ovat niin kiinni 3D-elämän kaksinaisuudessa ja näyttävät olevan pimeyden maailman ansassa, ei merkitse, ettei heillä ole sitä yhtä tärkeää asiaa, minkä uskomme meillä kaikilla olevan - valoajatukset - ja ne auttavat jatkuvasti maailmaa heräämään.
 
Tiedämme, että joka ikisellä ajatuksella on heijastevaikutus koko universumiin, jokainen ajatus kohti valoa lisää valoverkkoa planeetan halki, ympärillä ja ulospäin universumeihin ja universumeihin niiden tuolla puolen.
 
Olen varma, että massiivinen osuus (99%?) niistä ihmisistä, jotka vastahakoisesti menevät töihin joka päivä, toivoo, ettei heidän tarvitsisi. Olen varma, että massiivinen osuus niistä, jotka ovat työttömiä, toivoo, että heillä voisi olla riittävästi rahaa selviytyäkseen. Olen varma, että massiivinen osuus vanhemmista toivoo jatkuvasti, että he voisivat käyttää enemmän arvokasta aikaansa lasten ja perheen kanssa.
 
Olen myös varma, että joka ikinen ihminen joka on sodan, nälän tai seksuaalisen tai psyykkisen hyväksikäytön uhri, huutaa aktiivisesti universumille - rukouksen tai vain jatkuvan toivomisen kautta - sodan loppumista, ruokaa ja vettä, maailmaa ilman väkivaltaa ja julmuutta, ulospääsyä, parempaa elämää itselleen ja/tai perheelleen ja ystävilleen, maansa kansalaisille ja maailmalle. Riippumatta maasta missä he asuvat tai kielestä mitä he puhuvat.
 
Olen varma, että kaikki he ajattelevat joka päivä, miten upeaa heidän elämänsä olisi, jos he eivät olisi nykyjärjestelmän palvelijoita. Olen varma, että he toivovat - jopa synkimpinä päivinään.
 
Ja olen täysin varma, että he riemuitsevat koko sydämestään meidän kaikkien kanssa, sitten kun todellinen vapaus tästä kaikesta lopulta saapuu.
 
Monet lähteemme, maalliset ja maan ulkopuoliset, kertovat meille, että meidän ja planeettamme valo lisääntyy asteittain joka päivä.
 
Ja miksi? Koska meidän tapaan kaikki ihmiset ympäri maailmaa lähettävät jatkuvasti omia energeettisesti hyviä ajatuksiaan universumiin. He pyytävät parempaa elämää.
 
Ollaanpa siis uskomatta hetkeäkään, että me olemme ainoita hereillä (se on myös elitististä). Tai että olemme ainoita ihmisiä, jotka tekevät selviä muutoksia.
 
Kuvitellaanpa, että kaikki muut ovat yhtä mukana siinä kuin me!
 
Aina kun saamme kiinni itsemme ajattelemasta, että monet muut ovat ehkä unessa, meidän pitäisi astua heidän kenkiinsä ja sydämeensä ja kiittää. Sillä kaikki nuo ihmiset, joiden ajattelemme olevan ehkä unessa, ovat mahdollisesti aivan yhtä hereillä kuin me kaikki - he vain säteilevät valoaan eri tavalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >