HomeViestejäMuita kirjoittajiaMaaliskuu 2012 - Janisel - Maan lähestyvä synnytys

Maaliskuu 2012 - Janisel - Maan lähestyvä synnytys

MAAN LÄHESTYVÄ SYNNYTYS
 
Sanat Kumaraa kanavoinut Janisel ( ashtarstrinity.sanandaseagles.com)
Maaliskuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minä, Sanat Kumara, tulen puhumaan kanssanne rakkaasta Äiti Maastamme. Useimmat teistä tuntevat minut Planeettalogoksena, joka ilmentää tämän planeetan, täyttäen sen olemuksen jokaisen solun, valaisten ja viitoittaen tietä joillekin historiallisimmille tapahtumille sen historiassa. Tulen tällä kertaa pyytämän jokaista teitä tulemaan planeettalogokseksi ja täyttämään sydänkeskuksenne rakkaudella äitiämme kohtaan. Se käy läpi vaikeinta aikaa tällä hetkellä ja tarvitsee paljon rakkautta ja hoitoa. Te jotka olette naisia sukupuoleltanne ja synnyttäneet, tiedätte hyvin, mistä puhun.
 
Äiti Maa on nyt synnytyksen kourissa - ja se on vaikea synnytys. Sitä sattuu ja se tarvitsee rakkauttanne. "Suuren ponnistuksen" aika on käsillä. Kauan se on pyrkinyt pidättelemään tätä synnytystä ja antanut kaikille yltäkyllin tilaisuuksia herätä omaan jumaluutensa, ykseyteen sen kanssa. Nyt on tullut se aika, kun synnytyskivut ovat niin voimakkaita, ettei se voi enää pidätellä.
 
Maanmuutokset uhkaavat, kuitenkin tämä on osa sen synnytysprosessia. On oltava, jotta se voi siirtyä korkeampaan olotilaansa. Se [Äiti Maa, Gaia/Shan] on rakastanut teitä, huolehtinut teistä, ravinnut teitä ja elättänyt teidät ja nyt sen on siirryttävä eteenpäin … oikeutettuun ylösnousseeseen tilaansa. Ja se pitää kaikille ihmisille avoimena tilaisuutta liittyä seuraansa tällä matkalla. Se pyytää teitä vain liittymään seuraansa valossa, rakkaudessa, ykseydessä. Seuratkaa sitä korkeampiin maailmoihin omalla ylösnousemusmatkallanne. Valinta on tietysti teidän. Voitte mennä … tai voitte jäädä. Se on kuitenkin tehnyt oman valintansa ja on nyt valmis ylösnousemaan.
 
Älkää pelätkö tulevaa "työntöä", sillä kaikki on niin, kuin pitäisi olla. Lähettäkää rakkautta, pitäkää sitä sydämessänne ja auttakaa sitä tämän vaikean ajan läpi. Se on pidätellyt niin pitkään, kun on voinut, mutta nyt sen on räjähdettävä esiin kotelostaan kuin perhonen, kun se lähtee ilmaan. Pyydän kaikkia teitä liittymään minuun auttamaan tässä synnytyksessä. Kauan olen pitänyt valoa sen kehon joka solussa ja nyt pyydän teitä jatkamaan samaa.
 
Tätä valoa pitäessä on aika nyt astua taaksepäin ja antaa luontoäidin ottaa oikeutettu kurssinsa. Se pyrkii nyt nousemaan omaan täydellisyyteensä, muttei voi tehdä sitä ilman, että valonne viitoittaa tietä. Siunatkaa sitä ja kertokaa, että rakastatte sitä ja olette ns. kätilöinä, valmiina auttamaan kaikin tavoin, millä voitte. Älkää enää estäkö sitä, vaan komentakaa sen sijaan "Työnnä!" aloittamaan tämä upea ja suuri synnytys. Sen aika on käsillä, kuten teidänkin. Se on viivytellyt mahdollisimman pitkään, jotta sen lapset tulisivat pois pelkotilasta. Mutta se ei voi odottaa enää.
 
Laittakaa pois pelkonne ja ratsastakaa sen kanssa pelastuksen aallolla! Kyllä, muutoksia tulee. Kyllä, tulee epäilyn ja epävarmuuden hetkiä tulee, kun nämä muutokset alkavat. Mutta älkää pelätkö! Tietäkää, että olemme teidän kaikkien kanssa ja että jokainen teistä on juuri siinä, missä teidän pitäisi kullakin hetkellä olla. Perääntykää ja katselkaa, kun Jumalan loisto paljastuu kaikille. Jätän teille rakkauteni ja rauhani. Olen Sanat Kumara.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >