HomeViestejäMuita kirjoittajia17.2.2012 - Ann Anderson - Romanssi ja koti-ikävä

17.2.2012 - Ann Anderson - Romanssi ja koti-ikävä

ROMANSSI JA KOTI-IKÄVÄ
 
Angeloa kanavoinut Ann Anderson (tauksuzanne.com)
17.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ann: Miksi tietyt ohjelmat, kuten Downton Abbey, menevät ihoni alle, erityisesti romanttiset kohtaukset? Olen hullun ihastunut näyttelijä Dan Stevensiin, joka esittää Matthew Crawleya.
 
Rakas ystäväni, sinä - ja monet naiset - olet romanttinen sydämeltäsi, vaikket näe itseäsi niin. Rakastat rakkautta! Et näe paljon sellaista päivittäisessä elämässä. Kukaan ei näe. Siksi rakkaustarinat ovat suosittuja joka iässä, joka maassa ja maailmassa.
 
Mutta sellaista rakkautta jota kaipaat, on täällä korkeammissa ulottuvuuksissa, ja sitä etsit. Yhteyden ja autuuden tunnetta, mikä on kotitunteesi, kotitukikohtasi, olemassaolosi todellinen keskus. Rakkaus, rakkaus ja rakkaus.
 
Kun näet kohtauksen, mikä herättää sen, todellinen tunne on koti-ikävä. Etsimälläsi tunteella ei ole mitään tekemistä seksin tai flirttailun kanssa. Se on tunne aidosta ja puhtaasta ehdottomasta rakkaudesta ja sen tuo sinulle rakkauskohtauksen dramatisointi. Selittääkö tämä sitä?
 
A: Kyllä!

Me täällä korkeammissa ulottuvuuksissa, sisätasoilla, katselemme, miten kylmää ja kovaa 3D-olemassaolonne on, ja toisinaan sydäntämme särkee teidän kaikkien puolesta. Silloin kun uneksitte rakkaudesta ja kiintymyksestä, se on aidon itsenne todellisuutta. Rakkaus ihmiskulttuurin kaikessa kuvitellussa kiihkeydessään ja kaikissa dramatisoiduissa versioissaan on todellisen olemassaolonne, todellisen kotinne todellisuutta. On ihme, että te kaikki pysytte liikkeessä, kun otetaan huomioon, että olette nälkäkuurilla. Voi hyvin, rakkaani. Olet siunattu ja rakastettu, vaikket aina voikaan tuntea sitä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >