HomeViestejäMuita kirjoittajia16.2.2012 - Suzanne Spooner - Opettaja-aalto on saapunut

16.2.2012 - Suzanne Spooner - Opettaja-aalto on saapunut

OPETTAJA-AALTO ON SAAPUNUT
 
AE Gabrielia kanavoinut Suzanne Spooner (tauksuzanne.com)
16.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei Suzy, päivitys sinulle. Nyt ulottuvuuksissa on opettajia, jotka ovat tulleet auttamaan kaunista planeettaanne. Nämä opettajat tulivat rakkaus- ja valoaallossa Luojan ja Jumalan kutsusta.
 
Jotkut ovat inkarnoituneet, jotkut ovat "vaihdokkaita", jotkut seisovat johtajienne ja ystävienne rinnalla äänenä, mikä kuluu syvältä heidän sydämestään. Tämä avaa omaa sydäntäsi ja tässä kokemuksessa kehität suurempaa intuitiivisuutta.
 
Kun nämä opettajat lähestyvät valellakseen energiaansa massoihin, he kertovat teille kaikille läsnäolostaan. Tavallisesti sivuutatte sellaiset kokemukset poikkeavuutena - maailmanjohtajana jolla on mielessä kiinnostusta suurempaan hyvään tai vieraana joka sanoo hyvin ajankohtaisen asian teille ohimennen. Nämä kokemukset löytävät sydämenne keveyden ja kiitollisuuden helppoudessa.
 
Tämä on uusi tapa tunnistaa rakkaus. Se on antenninne käyttämistä sen tietämiseen, kun toiset ovat kanssanne rakkauden täyteisen kapasiteetin kera. Helppous mitä tunnette, on indikaattorinne, että tekemänne päätös tai tapaamanne ihminen on korkeimmaksi ja suurimmaksi hyväksi.
 
Keveyden ja ilon viestejä koodataan sosiaaliseen mediaanne. Jotkut näistä opettajista viettävät päivänsä etsien korkeimman värähtelyn viestejä lähettääkseen niitä ihmisille. Tämä on varmasti hyvää työtä!
 
Näitä olentoja ja opettajia on kaikkialla ja he ovat täällä kallistamassa vaakaa viidenteen ulottuvuuteen. He ovat täällä kutsumassa teitä kuvittelemaan uutta rauhan, hyvinvoinnin ja rakkauden maailmaa. Antakaa vilpitön kiitoksenne näille korkean tiheyden ja värähtelyn ystäville.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >