HomeViestejäMuita kirjoittajia31.12.2011 - Pirjo Laine - Kiitos ja uutta vuotta

31.12.2011 - Pirjo Laine - Kiitos ja uutta vuotta

Hyvät lukijat,

Kiitos kuluneesta vuodesta. Ja kiitos teille kaikille, jotka olette tukeneet kirjoittamistani taloudellisesti. Olen ottanut lahjoitukset kiitollisena vastaan.

Taas on vuosi kulunut - sanoisimmeko ennätysmäisen nopeasti. Aika tuntuu vain vilistävän ohi. Joka maanantain jälkeen on heti sunnuntai ja toisaalta viikonpäivillä ei ole mitään merkitystä, kun aina on vain "nyt". Maailmassa on tapahtunut paljon asioita ja alamme aina vain selvemmin nähdä, että muutos on tosiaan tapahtumassa. Enää kyse ei ole vain siitä vahvasta tunteesta tai tiedosta sisällä, että jotain uutta on tulossa ja ettei kaikki ole niin kuin ennen - nyt näkyy jo konkreettisia muutoksia. Muutokset eivät välttämättä ole sitä, mitä olisi odottanut tai kuvitellut, mutta toisaalta kaikkea on oppinut jo siinä määrin tulkitsemaan, että tietää muutoksissa, niin henkilökohtaisissa kuin muissakin, olevan kyse siitä samasta tunteesta tai tiedosta sisällä.

Elämä on aika hassua nykyään. Samaan aikaan kun kaikki on täysin selvää, entistä vähemmän osaa selittää sitä. Kaikki minkä tietää, on sellaisella tasolla, mitä ei ymmärrä tai voi ilmaista sanoin. Sen vain tuntee eivätkä mitkään sanat pysty selittämään sitä. Heti kun sanoo jotain kuvaamaan sisäistä tietoa, tekee mieli perua kaikki saman tein, koska ei oikeasti tarkoita, mitä suusta tulee ulos. Tai toisaalta tarkoittaa, mutta se on vain murto-osa siitä, mitä tuntee, eikä kuulija saa varsinaisesta "sanomasta" kiinni, ellei hän pysty itse tuntemaan energiaa viestien takana, ellei hänellä ole jotain samantapaista sisäistä kokemusta, minkä perusteella hän voi saada kiinni. Kaikessa on entistä enemmän kyse henkilökohtaisesta kokemisesta tai eläytymisestä.

Nykyään tuntee myös olevansa elossa enemmän kuin koskaan, mutta ulkoisessa maailmassa tuskin mikään enää kiinnostaa. Itseäni kiinnostaa tällä hetkellä pysyvämmin vain viestien kirjoittaminen ja ulkona, luonnossa kulkeminen - ja nukkuminen … mutta se onkin paremmin sisäisen maailman juttu. Entistä useammin tuntuu myös täydellistä tyhjyyttä, joka on hyvin rauhallista, mutta mieltä se joskus turhauttaa. Toisaalta "kiksejä" voi saada hetkessä mitä eriskummallisimmista asioista, joita ei olisi koskaan ajatellut tekevänsä. Mutta kun ei ajattele ja toimii sisäisen johdatuksen mukaan, voi innostua erilaisista asioista kuin ennen. Tai sisältä nousee ilman mitään syytä ihanaa kuplivaa iloa. Näitä tilanteita ei parane ottaa "ajatteluun" kokemuksen jälkeenkään, koska samaa tunnetta tai kokemusta tuskin saa toistamalla - ellei se tule uutena impulssina.

Elämme tosiaan uudessa maailmassa. Mikään ei ole kuin ennen ja jos yrittää mennä muutosvirtaa vastaan tai suunnitella, se todennäköisesti menee pieleen tai se sattuu. Elämä on helppoa ja yksinkertaista, jos sen antaa olla. Haasteelliseksi sen voi tehdä kaiken uutuus. Olemme uudessa maailmassa, mutta täällä ei ole mitään tuttuja sääntöjä - eikä ylipäätään mitään, jollemme itse luo sitä. Ja luomista pitää harjoitella. Luomisen pitää olla harmoniassa sisimmän olemuksemme kanssa eikä sen tahtoa kuule tai tiedä, jos ei ole läsnä ja jos sen päällä on vielä paljon vanhentuneita uskomuksia ja käsityksiä itsestä ja elämästä. Luominen ei todellakaan tapahdu vanhoista kokemuksista tai mielestä käsin - mieli on nykyään vain sydämen tulkki. Ja uuden luomisprosessin oppiminen vaatii kärsivällisyyttä.

Olen todennut aina vain varmemmin, että helpoin ja vaivattomin tapa elää on mennä virran mukana tietoisena ja läsnä olevana, ottaa vastaan kaikki, mitä eteen tulee, ja luottaa, että "prosessi" tietää enemmän kuin me ihmisenä ja se huolehtii itse itsestään. Olemme oman elämämme ja kokonaisuuden kannalta aina juuri siinä kohdassa kuin pitääkin ja saamme oivalluksia seuraavasta askeleestamme ja uudesta paikastamme kokonaisuudessa, kun olemme valppaana ja läsnä, teemme rajoittamatta tietoisia valintoja sisäisten impulssien mukaan ja saamme näin kokemuksia. Elämässä on kyse "vain" itsensä kokemisesta tai ilmaisemisesta, olostaan nauttimisesta ja sen myötä tietoisuuden kasvamisesta.

Iloista ja elämyksellistä uutta vuotta - tuota maagista vuotta 2012!!

Pirjo

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >