HomeViestejäMuita kirjoittajia4.12.2011 - Erin Mackely - Sydäntietoisuuden laajentaminen ja odotettavissa olevia muutoksia

4.12.2011 - Erin Mackely - Sydäntietoisuuden laajentaminen ja odotettavissa olevia muutoksia

SYDÄNTIETOISUUDEN LAAJENTAMINEN JA ODOTETTAVISSA OLEVIA MUUTOKSIA
 
Adamaa kanavoinut Erin Mackely ( conversationswithadama.com)
4.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Osa "Keskusteluja Adaman kanssa" -BlogTalk radio-ohjelmasta
 
Selene: Mitä voimme tehdä pysyäksemme tilassa, missä mieli antautuu sydämelle? Voitko puhua lisää tästä?
 
Adama: Sydän liittyy yhteisöön ja jakamiseen. Silloin kun mieli antautuu sydämelle, avautuu ovia, ja tämä avaa tietoisuuden niihin osiinne, joita ette ehkä ole tienneet olevankaan. Kun yhdistytte Jumalan/Jumalattaren kanssa, hän alkaa opettaa sydämenne laajentunutta tietoisuutta ja alatte tuntea enemmän yhteyttä elämän, kukkien, eläinten ja luonnon kanssa. Tunnette sen harmonian, soinnun ja sykkeen, mikä on samanaikaista koko luomakunnassa. Silloin kun olette harmoniassa sen kanssa, kaikki pelkonne putoavat pois.
 
Analogiaa käyttäen, jos katsoisitte kättänne ja eksyisitte sitä katsoessanne niin, että ajattelisitte olevanne rajoittunut vain yhteen käteen, mieli kiinnittyisi sitten rajoitukseen. Kun alatte avata ja laajentaa tietoisuuttanne, sanotte: "Ahaa, olen enemmän kuin yksi käsi, olen kokonainen keho." Kun tuo tunnistaminen tapahtuu, tunnistatte tarkoituksenne. Pääsette täysin kaikkiin kykyihinne. Voitte hengittää, voitte haistaa, voitte kirjoittaa, voitte juosta ja leikkiä. Teille avautuu uusia kokemusulottuvuuksia. Vastaavasti kun mielenne antautuu sydämelle, niin Jumala voi paljastaa teille koko tietoisuuden siitä, kuka olette.
 
Tämä on seuraava askel, jonka otamme. Ihmiskunta alkaa päästä täyteen tietoisuuteen ja tällä on suunnaton ja syvällinen vaikutus maailmaan, kuten voitte kuvitella. Jokainen pieni osa siitä kokemuksesta, kuka olette, värähtelee eri tavalla, kun tietoisuutenne laajenee. Ja kun otetaan joka päivä aikaa tämän taajuuden ylläpitämiseen, mistä puhun, ja tuodaan energiaa sydämeenne ja lähetetään se mieleenne, mieli päästää irti otteestaan niihin ennakkonäkemyksiinsä, joista olette pitäneet kiinni tuhansia elämiä. Sitten vähitellen alatte käsittää koko kuvan.
 
Tämä on tämän laajentuneen tietoisuustilan harjoittelemisen arvo ja siksi on tärkeää antaa tilaa aina, kun on mahdollista, tämän tiedostamiselle ja tälle aikomukselle, jotta sydämen sallitaan levitä sen jokaiseen osaan, kuka olette. Tämä sallii viisauden ja totuuden tulla näkyviin sisällänne kuin kukan terälehdet, jotka avautuvat sille, mikä on todellista.
 
Selene: Onko sinulla ehdotusta, miten se tehdään nopeasti, hetkessä - niitä varten, jotka ehkä miettivät "miten"?
 
Adama: Tämä prosessi tapahtuu luonnostaan kaikissa ympäri maailmaa riippumatta siitä, keskitytäänkö prosessiin tarkoituksella, koska on Jumalan tahto, että planeetta alkaa herätä. Kuitenkin kannustan teitä ottamaan tarkoituksella aikaa, missä voitte tuntea tuota prosessia, kun se tapahtuu, ja panna merkille sen. On erittäin tärkeää olla sallimisen tilassa, hengittää kehoonne ja sanoa itsellenne:
 
"Aion sallia jumalaisen totuuden, aion sallia tietoisuuteni kukan kukoistaa ja avautua."
 
Kaikki on silloin onnellisempaa, prosessi on lempeämpi teille. Mitä tekemiseen tulee, niin enemmänkin passiivinen odottamisen ja tietämisen lähestymistapa sallii teidän saavuttaa tämän olotilan, yrittämättä päästä siihen. Heti kun alatte kurkottaa jumaluutta kohti, se näyttää kaukaisemmalta, karttelevammalta. Viisautena on siis tuoda se tietoisuuteenne harjoittelemalla olemista tyynessä mielentilassa ja tietämällä - taas kerran - että kun ilmaisette aikomuksen tämän kasvun, energialiikkeen ja laajentumisen edistämisestä, jumaluus teissä vastaa.
 
Anna-Kristina: Kertoisiko Adama meille jotain ylösnousemuksesta ja siitä, mitä voimme odottaa näkevämme maailmassa tulevina vuosina?
 
Adama: Tässä puhuu Adama. Mitä ylösnousemukseen ja siihen tulee, mitä voitte odottaa tulevina vuosina, tietäkää, että prosessi tapahtuu mahdollisimman tasaisesti kaikkien osallisten kannalta. Mitään huolta ei tarvita eikä ole odotettavissa traumaattista siirtymää. Lempeys on avain. Ja lähitulevaisuudessa havaitsen yleistä siirtymistä maailmanlaajuisessa tietoisuudessa pehmeämpään värähtelyyn. Hyvin lempeä parantava värähtely leviää ympäri maapalloa. Ja tämä on valmistelua jatkuviin muutoksiin. Enää ei ole energiaresonointia pelkoon, välttämättömänä keinona eteenpäin liikkumiseen. Enää ei ihmiskunta vaadi, että on kamppailua havaittujen esteiden ylittämisessä. Nyt kollektiivitietoisuus - sellaisena kuin hahmotan sen - jakaa ja on yhteistyöasennetta, joka muodostuu ruohojuuritasolla, mikä havaintoni mukaan kasvaa ja laajenee tulevina vuosina, kunnes se on paremmin havaittavissa väestössä yleisesti. Ja siemenet kasvavat - siemenet joita on kylvetty monta vuotta, juurtuvat ja tämä on kaunis ja jännittävä asia katsoa.
 
Selene: Luulen, että on edelleen paljon pelkoa vuoteen 2012 ja siihen liittyen, mitä tapahtuu tai ei tapahdu, ja paljon pelkoa, ettei ole mahdollista ylösnousta.
 
Adama: Voidaan tarkastella pelkotietoisuutta ihmisen luomuksena, eikö vain? Jaamme kaikki yhteisen unen ja tämä uni voi muuttua. Se voi muuttua hyvin nopeasti. Havaitsen monia unia yhden unen sisällä - alamme viitata Inception-elokuvaan, jos kukaan on katsonut sitä. Tässä "unessa" on tosiaan monia komponentteja ja jotkut ihmiset ovat edelleen kytkeytyneet pelokkaaseen uneen. Mutta kun kollektiivi alkaa valita eri todellisuuden, uusi todellisuus kerää vauhtia ja pelkotietoisuus haalistuu. Tämä unirakenne joka vaatii pelkotietoisuutta ylösnousemusprosessin ympärille, alkaa ikään kuin vain hävitä.
 
Erin: Pidän siitä, miten Adama näkee suuremman kuvan ja vetää myös meidän huomiomme menneisyydestä mahdollisuuteen tulevasta ja että siitä tulee itse asiassa nautinnollista.
 
Selene: Minusta on lohduttavaa, kun hän sanoi, että pelko vain "häviäisi".
 
Erin: Sain kuvan hänen sanoessaan sen ja se oli kuin hiekkaa. Se oli kuin suuri tietoisuuskupla ja se tavallaan vain hajosi. Kukaan ei panostanut siihen yhtään energiaa. Se oli meidän unemme, joten jos lakkaamme panostamasta energiaa siihen, siltä loppuu höyry ja se häviää.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >