HomeViestejäMuita kirjoittajia22.5.2011 - Allison Rae - Pimennyksistä

22.5.2011 - Allison Rae - Pimennyksistä

PIMENNYKSISTÄ

Kirjoittanut Allison Rae (starpriestess.com)
22.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Eikö olekin ihanaa, miten elämä antaa juuri sitä, mitä tarvitset, juuri silloin kun tarvitset?

Viikkojen ajan ihmiset ovat kyselleet minulta pimennyssarjasta, joka tapahtuu kesä- ja heinäkuussa, enkä ole löytänyt sanoja kuvaamaan tunnettani siitä, mitä on tulossa.

Tänä aamuna hyppäsin autoon ajaakseni kaupunkiin. Laitoin cd:n soittimeen ja vastaus tuli.

Jack Johnson vangitsi tulevan, merkittävän pimennysjakson ydinolemuksen yhteen suloiseen ja tarttuvaan pikkulauluun "Breakdown" (= hajoaminen). Kun löysin YouTube -videon ( www.youtube.com/watch?v=Y4O7ufx9D_s&feature=player_embedded), olin hurmioitunut, kun hän käytti myös surffausteemaa. Juuri näin olemme kuvanneet tämän vuoden energioita vuoden 2010 loppupuolelta saakka.

Jos pidit vuosi sitten pimennyksiä hurjina, niin sinun ehkä kannattaa tuplata meditointi ja joogatunnit ja kenties tehdä pikapuhdistus valmistautuaksesi tähän asetelmaan.

Mitkä pimennykset, sanotte?

Pimennykset ovat erityisiä maapallon, auringon ja kuun asetelmia, joita tapahtuu joka kuudes kuukausi pareittain tai kolmikkoina. Pimennyksen aikana varjo ylittää kuun tai auringon pinnan. Pian tulee kolmikko: osittainen auringonpimennys 1.6., täydellinen kuunpimennys 15.6. ja toinen osittainen auringonpimennys 1.7.

Pimennyksiä tapahtuu kuuden kuukauden ja 19 vuoden sykleissä, joten tulee luultavasti pintaan kysymyksiä, joita käsittelitte noissa aikapuitteissa. Tämä sarja kaiuttaa myös pimennysparia vuosi sitten, kun suuri kardinaaliristi aktivoituu uudestaan tänä vuonna.

1.6.2011 - osittainen auringonpimennys (uusikuu Kaksosissa) näkyy pohjoisilla leveysasteilla, mm. osissa Aasiaa, Alaskassa, Kanadassa, Grönlannissa, Islannissa ja Skandinaviassa.

15.6.11 - täydellinen kuunpimennys (täysikuu Jousimiehessä) (toinen kolmesta samana vuonna!) näkyy Australiassa, Japanissa, Aasiassa, Afrikassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

1.7.2011 - osittainen auringonpimennys (uusikuu Ravussa) näkyy pienessä osassa valtamerta eteläisen Afrikan ja Etelänapamantereen välillä.

Toisin kuin suuren kardinaaliristin asetelmat viime kesänä tai täydellinen kuunpimennys päivänseisauksessa viime joulukuussa, tämä on ensimmäinen ja ainoa pimennys, mikä tapahtuu Maya-kalenterin viimeisen alimaailman aikana (kuten Carl Johan Calleman tulkitsee).

Tämän yhdeksännen Maya-aallon aikana tietoisuuden evoluutio nopeutuu 20-kertaisesti edellisestä alimaailmasta (1999-2011). Carlin tulkinnan mukaan se muutosmäärä mitä koimme kesäkuusta 1999 tämän vuoden maaliskuuhun, tapahtuu alle kahdeksassa kuukaudessa - 9.3.-28.10.2011. Se on pyörryttävää muutostahtia verrattuna mihinkään, mihin olemme tottuneet.

Siitä jälkeen kun yhdeksäs aalto alkoi 9.3., vallankumous on pyyhkäissyt Lähi-idän yli, massiivinen maanjäristys ja tsunami ovat rampauttaneet Japanin, ihmiskunta on kohdannut historian pahimman ydinkatastrofin ja talous on tutissut ympäri maailman. Meksikonlahden öljyvuoto mikä tapahtui suuren kardinaaliristin muodostuessa taivaalle viime vuonna, on edelleen kiusanamme.

Olemme saavuttaneet jyrkänteen yksilöinä ja kollektiivisesti - muuttuminen on pakollista. Tänä kesänä (tai talvena, jos asut eteläisellä pallonpuoliskolla) meillä on harvinainen tilaisuus osallistua elämän kiertoradan muuttumiseen maan päällä, harmoniassa evoluutiovoimien kanssa.

Muinaisista ajoista saakka pimennykset on yhdistetty äkillisin ja odottamattomiin muutoksiin. Tunnemme vaikutuksia sähkömagneettitaajuuksien muuttumisesta kaksi tai kolme viikkoa etukäteen ja ne jatkuvat useita viikkoja näiden erikoisplaneetta-asetelmien jälkeen. Tämä merkitsee, että asiat tuntuvat epävakailta, huterilta ja räjähdysherkiltä.

Sen erityisen tavan vuoksi, miten pimennysmuodostelmat asettuvat tässä sarjassa, muutokset ovat äkillisiä, voimakkaita ja hyvin transformatiivisia. Tässä on valtava potentiaali. Jokainen hetki ei ole mukava tai iloinen, mutta perimiltään tämä prosessi kannattaa.

Onko elämässäsi asioita, joiden tiedät tarvitsevan muutosta? Oletko koskaan kaivannut vapautumista riippuvuuksista ja tulemista terveeksi? Kutkuttaako sinua elämäsi kääntäminen ympäri - kenties vaihtaa ammattia, lopettaa jokin suhde, muuttaa, muokata kehoasi, tulla ympäristöystävällisemmäksi? Pimennykset rikkovat pitkäaikaisia energiamalleja. Nyt on siis täydellinen aika.

Olemme nyt pimennysten sähkömagneettisessa huojunnassa ja Kaksosten auringonpimennys on ensi viikolla. Jakso jatkuu kesäkuun puoliväliin, pari viikkoa pimennyksen jälkeen. Se on tilaisuusikkuna. Rakastavan universumin tuella, elämä maan päällä ei ole enää koskaan samanlaista.

Kuten Jack Jackson sanoo: "Tarvitsen tätä tässä vanhan junan hajoamiseksi." Kun näin tapahtuu, saamme tehdä asiat eri tavalla. On sen aika.

Seuraavien kahden viikon aikana tutkimme pimennysenergioita ja nostamme esiin tilaisuuden, mikä meillä on elämämme ja maailmamme muuntamiseen tämän ennenkuulumattoman portin kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >