HomeViestejäMuita kirjoittajia26.6.2011 - Richard Martin - Kysymyksiä arcturuslaisille

26.6.2011 - Richard Martin - Kysymyksiä arcturuslaisille

KYSYMYKSIÄ ARCTURUSLAISILLE

Kanavoinut Richard Martin (ask-aliens.com)
26.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olemme Arcturuslaisia. Meiltä on kysytty, miten näemme toisemme ja onko meillä sellainen keho, mitä te ymmärrätte sillä.

Kyllä, meillä on fyysinen keho, mutta koska toimimme korkeammalla värähtelevissä taajuuksissa, kehomme luokiteltaisiin energiailmiöksi nykyfysiikallanne. Pääpointti on, että koemme vähemmän erillisyyttä, vähemmän "sisällä" ja "ulkopuolella", vähemmän "minä" ja "sinä" kehossamme tässä energiamuodossa. Se on silti keho, mutta huomattavasti vähemmän "raahattava" (naurua). Silloin kun ihmiset pitävät toisiaan fyysisesti viehättävänä, heitä vedetään yhteen ja sama on meillä. Teidän näkökulmastanne meidän fysiikkamme on näkymättömän värähtelyn fysiikkaa, mutta siinä tavassa miten resonoimme toistemme kanssa, se on täsmälleen sama asia. Vedämme puoleemme samanlaisia värähtelyjä. Meille nuo värähtelyt ja resonanssit ovat fyysisen muodon hienovaraista ilmaisua.

Miten pystytte matkustamaan tänne Arcturukselta?

Kun katsotte tähtiin yöllä, näette 3D-silmillänne ilmentymän kolmeulotteisesta universumista. Kaikkialla, 3D-universumin joka paikassa, on merkittävästi enemmän kuin kolmessa ulottuvuudessa, minkä silmänne pystyvät näkemään. Kun siis katsotte taivaalla Arcturus-tähteä, näette valon, joka heijastettiin yhdestä 3D-universumin kohdasta noin 36 valovuotta sitten. Mutta meidän näkökulmastamme, täällä kanssanne nyt, voimme katsoa samaa yötaivasta ja nähdä tuon heijastuksen Arcturukselta 3D:ssä, kuitenkin luonnollinen polttopisteemme on viidennen ulottuvuuden Arcturus-tähdellä ja 5D-universumissa. Olemme ensisijaisesti viidennen tiheyden asukkaita ja meillä on erilainen näkökulma aikaan ja paikkaan. Aika ja paikka näyttävät merkittäviltä esteiltä kolmannen ulottuvuuden keholle, mutta omasta 5D-perspektiivistämme nuo rajoitukset ovat vähän rennompia (naurua). Energeettisessä muodossa tietoisuuttamme estetään vähemmän fyysisesti. Voimme aivan kirjaimellisesti kulkea ajatuksen avulla.

Miksi olette tulleet maapallolle tänä aikana?

Maapallo ei ole ollut koskaan kaukana ajatuksistamme, mutta voimme sanoa, että tähän aikaan liittyy erityistä intensiteettiä. Ihmishistorian kulussa on aina ollut yksilöitä, jotka ovat saavuttaneet ylimaallisia tiloja ja jättäneet tietoja menetelmistään, mutta koskaan aiemmin ei ole ollut niin laajamittaista heräämistä ylimaallisuudelle. Tämä tilaisuus näkyy meille energiana - ja sitä on kaikkialla. Sitä on kaikkialla ympärillänne koko ajan. Ja se lisääntyy vakaasti suorana tuloksena ihmisen vapaasta tahdosta. Toivotamme tervetulleeksi tämän tilaisuuden ja sen tuomat hyödyt, kuitenkin tunnustamme myös muutoksen vaikeuden. Tulemme tänne palvelemaan kaikkia niitä, jotka heräävät ja kutsuvat meitä apuun.

Voitteko selittää, mitä merkitsee planeetan "ylimaallinen herääminen"?

Menneisyyden eri ihmissivilisaatiot ovat pyrkineet asettamaan itsensä maailmanjärjestykseen, tunnistamaan ja ottamaan vastaan sen älykkään lähde-energian, jonka luomusta tämä universumi ja kaikki universumit ovat. Kollektiivisella tasolla tämä on maapallolla lähes aina ollut altista johtamaan hierarkioihin, missä informaatio on ollut etuoikeutettua eikä sitä ole jaettu. Kaikenlainen henkinen harjoitus joka ilmaisee omistautumista korkeammalle voimalle, sisältää välttämättä jonkinasteista haavoittuvuutta, ja valitettavasti hierarkkiset valtarakenteet ovat käyttäneet tätä haavoittuvuutta tai lempeää avoimuutta lähde-energialle ruokkimaan egoistisia agendoja.

Tämä on luonnollista, nämä ovat vapaan tahdon seuraamuksia, mutta puhuessamme planeetan tilaisuudesta ylimaalliselle heräämiselle tunnistamme, että maapallo on nyt kulkemassa suuren ja voimakkaan jakamisajan läpi. Kaikentyyppistä informaatiota jaetaan nyt tavoilla, jotka eivät ole olleet mahdollisia planeetallanne aiemmin. Esteitä informaation saavuttamiselle poistetaan jatkuvasti. Ja haavoittuvuudesta ja lempeän avoimuuden tunteista lähteelle on tulossa yhteinen tila. Miksi? Koska tunnistatte, että te olette lähde-energiaa, että te olette sen ilmaisumuoto ja se on erottamaton teistä. Tämä on pysäyttämätön tunneaalto, jolla on vielä tuntemattomat seuraamukset planeetan tilanhoitajuudellenne ja henkilökohtaiselle elämällenne. Planeettatasolla on olemassa tilaisuus vaihtaa kaikki kärsimys autuuteen - sen kustannuksena on muutos. Me, Arcturuslaiset, olemme tarjoutuneet auttamaan parantumisessa tällä muutosjaksolla.

Onko jotain, mitä minun pitäisi henkilökohtaisesti tehdä tänä aikana?

Kyllä. Katso sisällesi ja näe, mikä tekee sinut onnelliseksi. Mikä tuo tyydytystä elämääsi? Kannustamme sinua tutkimaan suhdettasi rakkauteen. Kysy, missä rakkaus ilmentyy elämässäsi ja miten paljon enemmän sinulla on kapasiteettia tuntea sitä. Toimitko jo täydellä kapasiteetilla? (Naurua) Kaikki on, on aina ollut ja tulee aina olemaan muutoksen kohteena. Muutos on rakkautta toiminnassa. Irtipäästäminen on tuon rakkauden sallimista liikkua lävitsesi. Ole rakkaus, yritä todella tuntea se - joka sekunti, joka tunti, joka päivä - tunne sen liike. Ja jos pyydät, autamme sinua.

Olemme Arcturuslasia ja toivotamme teille rauhaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >