HomeViestejäMuita kirjoittajia5.5.2011 - Corissa White - Tuomita vai olla tuomitsematta

5.5.2011 - Corissa White - Tuomita vai olla tuomitsematta

TUOMITA VAI OLLA TUOMITSEMATTA

Gaiaa kanavoinut Corissa White (lightworkers.org)
5.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat maalapseni, haluaisin puhua teille eräästä ongelmasta. Koska olen maapallon äitihenki, näen kaiken, mitä tapahtuu fyysisen kehoni pinnalla ja sisällä. En enää verhoa viestejäni, vaan kerron teille sen totuuden, mikä jatkuu kanssani ja miten siihen pitää tarttua. Tunnen paljon vihaa kiehuvan monissa ja se särkee sydämeni. Yksi suurimmista ongelmista on erillisyyden tunne, minkä vuoksi monet teistä käyvät läpi monia suhteita. Ja sitten kun ne epäonnistuvat, monet tukahduttavat itsensä tai vakuuttuvat siitä, että vihaavat tuota ihmistä, jonka kanssa olivat.

Tämä johdattaa minut ongelmaan, mistä puhun tässä viestissä: tuomitseminen. Ihmiset tuomitsevat joka päivä, on sitten kyse syömänne ruuan päättämisestä tai itsenne tai toisten tukahduttamisesta sen vuoksi, mitä pidätte vääränä. Kumpikin on tuomitsemista. Tuomitseminen on vain 1) päätös ja 2) vastaus. Tästä tuomitsemisesta tulee ongelma vasta sitten, kun se luo tilaisuuden paheksunnalle tai tuomion julistamiselle. Sanoa jollekin "Painu helvettiin!" on todella kamalaa tuomitsemista ja sanoessanne sellaisia asioita suljette sydämenne ja alatte tuomita toisia jostain, mitä toinen ihminen on tehnyt loukatakseen teitä. Nämä tuomitsemiset ovat äärimmäisen epäterveitä - ei ainoastaan toisten kehitykselle vaan myös omallanne.

Viime aikoina "henkisissä" viesteissä olen nähnyt monien ihmisten, jotka väittävät olevansa henkisiä, julistavan tuomioitaan. Olen pannut merkille, että nämä samat ihmiset yrittävät lyödä lukkoon mielipiteensä ja puhua toisten puolesta. Näin tehdessänne tuomitsette itsenne käsittämättä sitä. Otatte toisten olentojen karmaa. Silloin kun alatte tuppautua heidän elämäänsä, ajatuksiinsa ja ääneensä, otatte heidän karmaansa - karmaa mikä heidän oli tarkoitus saada. He eivät kuitenkaan kärsi tekojensa seuraamuksista ja te ehkäisette heidän oppimisensa, koska sekaannutte heidän jumalaisiin oikeuksiinsa. Heidän on opettava itse, aivan kuin teidän on opittava itse.

Viime aikoina ihmisille on tullut pakkomielteeksi Osama Bin Laden -hahmo. Kuolema on tuomitsemista, tuomitseminen on kuolema. Tuomitsemalla miehen, jota ette edes tunne paitsi mediaverkoston kautta, asetatte itsenne samalle tuomiolle.

Silloin kun teette jotain, teidän on tehtävä se, koska haluatte. Nimittäin heti kun velvollisuudentunne tulee mukaan, jää tilaa katkeruudelle, ehdoille ja lopulta samalle tuomitsemiselle.

Älkää kieltäkö sydäntänne, älkää kieltäkö aikomuksianne, älkää kieltäkö rakkautta, älkää kieltäkö itseänne! Ja älkää syyttäkö pimeitä sieluja tuomitsemisestanne ja ongelmistanne. Kuten eräs kuuluisa lainaus kerran sanoi: "Olette oman laivanne kapteeni." Teette valinnan päästää pimeät voimat sisään, silloin kun alatte tuntea olonne huonoksi ja annatte värähtelyjenne pudota.

Rakastan kaikkia lapsiani ja toivon heidän kaikkien olevan onnellisia, elävän yltäkylläisyydessä ja ilossa. Käsitän kuitenkin, että tämän tapahtumiseksi teidän kaikkien on heitettävä sivuun vihaiset tuomitsemisenne ja opittava elämään yhdessä lukumäärästä riippumatta. Käsittäkää, että äitinä annan teille kaiken valoni, elämäni ja rakkauteni. Rakastan teitä kaikkia, lapseni.

Maaäitinne Gaia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >