HomeViestejäMuita kirjoittajia31.12.2010 - Pirjo Laine - Kiitos ja hyvää uutta vuotta

31.12.2010 - Pirjo Laine - Kiitos ja hyvää uutta vuotta

Hyvät lukijat,

Taas on vuosi vierähtänyt ja haluan kiittää teitä kaikkia matkan jakamisesta näiden välittämieni viestien parissa. Kiitos myös teille kaikille, jotka olette tukeneet työtäni lahjoituksin. Olen ottanut ne kiitollisena vastaan.

On uskomatonta ajatella, että vuosi 2010 olisi ollut yhtä pitkä kuin edellinen vuosi - aiemmista vuosista puhumattakaan. Aika tuntemanamme käsitteenä tuntuu todella sulavan pois. Mielen on edelleen vaikea käsittää, miten se tapahtuu, mutta aika on jotenkin menettänyt merkityksensä - toisinaan viikko tuntuu kuluvan hetkessä ja toisinaan taas hetki voi tuntua ikuisuudelta.

Enää ei ole epäilystäkään siitä, että elämme ainutlaatuista muutosaikaa, jolloin kaikki - aivan kaikki - kyseenalaistetaan. Mitään ei voi ottaa itsestäänselvyytenä - "niin kuin aina on tehty". Joka hetki on tehtävä tietoisia valintoja nojaamatta entiseen pysyäkseen muutosvirran mukana. Jokaisessa hetkessä on mahdollisuus tehdä uusi valinta ja muuttaa elämän suuntaa. Ei ole taattua, että jokin entinen tapa toimii - itse asiassa se on hyvin epätodennäköistä. Ei ole myöskään taattua, että eilen tai hetki sitten keksitty uusi tapa toimii nyt. On pakko olla tietoinen joka hetki ja seurata sydämen ääntä - en pysty enää näkemään muuta tapaa elää. Mitään ei suunnitella, mitään ei odoteta - on vain tämä hetki ja tietoisuus. Mieli saattaa nähdä sen tyhjänä ja tylsänä, mutta todellisuudessa jokainen hetki pursuu mahdollisuuksia. Meidän on vain valittava ja annettava sen ilmestyä.

Mieli ei helposti usko näin yksinkertaiseen etenemiseen. Eikä ihme, koska olemme harjoitelleet toisenlaista toimintatapaa tuhansia vuosia. Näin ollen on melko turha odottaa, että osaamme uuden tavan hetkessä. Kyse on prosessista, joka tapahtuu luonnostaan - sitä nopeammin, mitä enemmän vain annamme sen tapahtua, ihmettelemättä kaikkia asioita, tunteita ja ajatuksia, mitä eteen tulee. Kaikki vastustus, kaikki analysointi pysäyttää hetkeksi prosessin, mutta ei siinäkään mitään väärää ole. Meidän pitää sallia itsellemme eteneminen juuri sopivaa tahtia. On turhaa olla levoton - se tapahtuu, mikä tapahtuu. Eikä kyse ei ole kilpailusta. Tässä tietoisuusmuutoksessa on kyse ennen kaikkea matkasta tai prosessista, minkä aikana koemme erilaisia asioita. Kuten jotkut henkiystävämme ovat todenneet, "olemme jo perillä" ja kyse on vain sen kokemisesta, miten sinne päästään …

Elämä on perimmiltään erittäin yksinkertaista ja kyse on vain kokemisesta ja nauttimisesta - ja antamisesta kaikille muille sama oikeus. Muulla ei ole merkitystä. Ei kohtaloa, ei tarkoitusta - vain vapaus ilmaista rajattomasti itseään, olla ja kokea, nauttia ja iloita. Kaikki on muuttunut ja muuttuu - kääntyy usein päälaelleen entiseen verrattuna. Myöskään nautinto ei ole välttämättä samaa kuin ennen. Mitä enemmän sielu tai henki on yhdistynyt ihmiseen, sitä täyteläisempää nauttiminen on. Se tuottaa iloa ja mielihyvää ihmishenkemme kokonaisuudelle ja laajentaa samoja osa-alueita kollektiivissa, koska olemme jokainen erottamaton osa kokonaisuutta - sen mitä teemme itselle, sen teemme myös kokonaisuudelle. Eikö silloin ole parempi nauttia elämästä kuin ruoskia itseään tai toisia muutokseen ja parempiin saavutuksiin - vaikka ne olisivat kuinka "yleviä ja henkeviä" tahansa - ja antaa kollektiivin tietoisuusmereen tilkka iloa ja mielenrauhaa eikä pahaa mieltä ja surua?

Olkoon uusi vuosi 2011 täynnä iloa, nautintoa ja itseä ilmaisevia kokemuksia!

Pirjo

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >