HomeViestejäShaumbra-lehtiMarraskuu 2022 - Erlend Wangensteen - Ja Isis ... miehistä joilla on tarkoitus

Marraskuu 2022 - Erlend Wangensteen - Ja Isis ... miehistä joilla on tarkoitus

JA ISIS … MIEHISTÄ JOILLA ON TARKOITUS

Kirjoittanut Erlend Wangensteen (www.crimsoncircle.com)
Marraskuun 2022 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uusi miesten veljeskunta shaumbroille? No, ehkä se ei olekaan niin uutta. Olimme ennen monissa …

Olimme ennen Temppeliritareissa, ja toimme, kannoimme ja suojelimme Maria Magdaleenan uutta liekkiä, toimme feminiinisen Kristuksen Eurooppaan ja toivoimme sen tuovan lopun naisten polttamiselle, kiduttamiselle ja raiskaamiselle.

Viime vuoden aikana minusta on tullut jäsen muutamaan miesten yhteisöön, olen työskennellyt eri miestenvalmentajien kanssa ja päättänyt tulla sellaiseksi myös itse. Olen huomannut, että on hyvin monia kauniita miehiä, jotka osallistuvat näihin yhteisöihin – miehiä jotka ovat tulleet rehellisyyden paikkaan itsensä kanssa, jolloin he eivät pelkää vaatia maskuliinisuuttaan, jakaa muiden miesten kanssa ja kertoa myös niistä kamppailuista, joita heillä on miehenä.

Kamppailuja naisten kanssa, omanarvontunnon kanssa, ja kuten olen usein nähnyt, syvää ja tyydyttymätöntä merkityksen ja tarkoituksen halua.

Omassa työssäni halusin luoda interaktiivisen ryhmän, ja niinpä aloitin luomalla Facebook-ryhmän nimeltään And Adam … Mens Group (= ja Aatami, miesten ryhmä). Ja oltuani osa shaumbroja pitkään, päätin esitellä tämän ryhmän shaumbra-miehille.

Ensin ajattelin, että tämä olisi pelkästään ryhmä, joka puhuu miesten ongelmista, ja kehottaa shaumbra-miehiä jakamaan viisauttaan muiden miesten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita näistä teemoista. Mutta noissa keskusteluissa oli hyvin monia tasoja, ja taustalla heräsi omat muistoni, kun olin ollut veljeskunnissa menneisyydessä. Tunsin erityisesti sen syvän tarkoituksen ja sitoutumisen, joka minulla (ja kenties sinulla) oli ollut Temppeliritareissa tai muissa samanlaisissa yhteisöissä.

Me miehet tarvitsemme tarkoituksen – isinä, rakastajina ja yhteisön jäseninä – ja tämä on sen viestin ydin, jonka yritän tuoda asiakkailleni, kun teen markkinointia. Mutta oikeasti kyse on tarkoituksesta itsensä kanssa sekä maskuliinisen ja feminiinisen puolen integroinnista.

Tarkoitus … En halua olla liian päättäväinen miesten ja naisten välisten eroavuuksien määrittelyssä, mutta minusta tuntuu, että tarkoitus tulee luonnollisemmin naisille, erityisesti aikoina jolloin miesten ja naisten jakautuminen on suurempaa. Miehille suuri osa tarkoitusta on rooli maskuliinisena vastapuolena, kaikin mahdollisin tavoin, ja seksi on iso osa sitä – pidämme siitä tai emme. (Liity mihin tahansa miesten ryhmään, jossa miehet jakavat tunteitaan, ja siinä on kyse seksistä.)

Ranskan keisari karkotti lopulta Temppeliritarit, sillä heistä oli tullut liian vaikutusvaltaisia ja liian rikkaita (luotuaan ja omistettuaan maailman ensimmäisen kansainvälisen pankkijärjestelmän). Polttamiset jatkuivat, ja olimme hukassa. Se satutti monia meitä syvälle jo ennestään haavoittuneeseen sieluumme, sillä näimme ne haavat, jotka tuotiin esiin vaimoissa, tyttärissä, ystävissä ja kollegoissa. Tunsimme, että tämä haava voisi pysyä vuosisatoja. Ja se pysyi.

Vasta paljon myöhemmin saimme selkeän ja kauniin todisteen voitosta. Kun Vapaamuurarit antoivat Vapaudenpatsaan – nainen pitämässä vapauden liekkiä – seisomaan New Yorkin edustalle, sen oli määrä näyttää kaikille saapuville, että tämä oli vapauden paikka ja turva vainoilta. Samaan aikaan Euroopan viimeinen Mysteerikoulu suljettiin, koska heräämistä tapahtui viimeinkin tavallisten ihmisten keskuudessa, ja meidän tarvitsi olla heidän kanssaan. Saatoimme olla nyt naisten kanssa, heidän rinnallaan, mennä naimisiin ja saada lapsia turvassa, ja se tarkoitus riitti.

Sitä monet meistä tekivät nyt shaumbra-miehinä. Olimme aviomiehiä, työntekijöitä ja kirkon jäseniä, miesten ja naisten toteuttaessa tuon ajan tyypillisiä sukupuolirooleja. Sitten 60- ja 70-luvuilla asiat muuttuivat taas. Näimme alun naisten todelliselle voimaantumiselle, ja heränneet miehet rakastivat nähdä, mitä tapahtui. Isis otti takaisin vapautensa ja säteili valoaan. Historiamme myötä Atlantiksella sekä ajoista Jeshuan kanssa, Temppeliritareissa ja muissa organisaatioissa, tiesimme, että se tapahtui lopultakin. Tässä se oli.

Mahtavaa, vai mitä? Kyllä. Ja ehkä ei …

Sanoisin, että me aloimme henkisinä miehinä pidätellä maskuliinisuuttamme. Naiset ottivat nyt ohjat itse, ilmaisten maskuliinisuutta, silloin kun tarvitsi, ja feminiinisyyttä, silloin kun he halusivat, ja me miehet peräännyimme. Pidättelimme maskuliinista, suojelevaa energiaamme, edesauttaaksemme turvallista tilaa naisille löytää oman paikkansa, sekä maskuliinisten että feminiinisten energioidensa kera.

Tunsimme myös historiamme, joka oli joskus väkivaltainen, ja pelkäsimme itseämme, omia maskuliinienergioitamme, koska meitä kritisoitiin hallitsevuudestamme. Meillä oli edelleen paljon soturienergioita, hyvin paljon sukulinjasta ja kenties myös entisistä elämistä. Tiedän työni kautta, että edelleen jotkut meistä pelkäävät olla maskuliinisia, seksuaalisia olentoja. Se on yleinen ongelma tämän päivän miehillä. Elämme keskellä "kiva kaveri" -syndrooman epidemiaa. (Jos et usko minua, lue Robert Gloverin kirja No More Mr. Nice Guy (= ei enää kiva kaveri).) Ja me jotka olimme ennen Temppeliritareita, emme ole poikkeus.

"Olen Erland. Olen miestenvalmentaja." Näin päätän videot, jotka postaan sosiaaliseen mediaan. Minulla on unelmana luoda uusi miesten yhteisö, naisten ollessa tukena, koska haluamme tasapainon ja miesten löytävän uuden tarkoituksen ja vapauden ilmaista itseään. Haluamme tuntea ylpeyttä olemisesta integroituja ja tasapainoisia miehiä. Haluamme löytää tarkoituksen omien sisäisten maskuliini- ja feminiinienergioidemme tuomisesta yhteen, ja sen myötä palaamisesta takaisin oman sisäisen Isiksemme todelliseen palvelemiseen. Haluamme myös näyttää tietä muille miehille, sekä näyttää naisille, että kenen tahansa miehen on mahdollista palata takaisin tasapainoon, olla tunteva ja hoivaava, pelkäämättä olla vahva ja jopa taistella tarvittaessa suojellaksemme niitä, joita rakastamme. Ja kyllä, panna tarvittaessa. Vaikka sitten vain itsemme kanssa.

Kenties tämä saattaa olla se kohta, jossa monet shaumbra-miehet tuntevat minun menneen liian pitkälle, mutta tätä se on. Tuon maskuliinisen energian täytyy myös tulla ulos. Voimmeko karistaa syyllisyyskerrokset siitä, mitä tapahtui menneisyydessä, ja sallia sisäisen soturimme tulla esiin nyt ja palvella uudella tavalla? Enkä se ole minä, joka kysyy/pyytää tätä.

Naiset joiden kanssa olen puhunut, haluavat miehiä, jotka eivät pelkää. Kuulin yhden naisen sanovan: "Tarvitsemme miehiä, jotka voivat tappaa, koska silloin tunnemme turvaa. Tarvitsemme miehiä, jotka voivat suuttua, näyttää vihan, mutta jotka pysyvät kontrolloimaan sitä. Ja tarvitsemme miehiä, jotka ovat rehellisiä omista haluistaan."

Ja meidän miesten täytyy olla oman feminiinisyytemme myötätunnossa, rakkaudessa ja hengessä. Mutta haluamme kyetä ruumiillistamaan myös tuon miehisen halun taivuttaa maailmaa, rakentaa ja tuhota. Ehdotan sitä tämän päivän miesten uudeksi tarkoitukseksi: ruumiillistaa se kaikki.

Siksi olen luonut uuden Facebook-ryhmän tutkimaan tätä energiaa. Se on nimeltään And Isis … Men's Group (= ja Isis, miesten ryhmä). Olen muuttanut nimen sisältämään sekä maskuliini- että feminiinienergian, ja itse asiassa tämä nimimuutos tuntuu mahtavalta, koska se viittaa maskuliinienergian tarkoitukseen kaksinaisuudessa. Siinä on sitä jumalaista feminiinienergiaa, Maria Magdaleenan energiaa, jota yritimme tuoda esiin Temppeliritareina.

Ja akronyymi on supersiisti: A.I. (suom. huom. lyhenne "tekoälystä"). Mitä jos tämä on merkki uudesta tarkoituksesta heränneiden miesten tulevaisuuteen? Jakaa yhteiset alkukirjaimet tekoälyn kanssa, näyttää todellinen jumaluuden integrointi aikana, jolloin koneet ottavat vallan, jolloin mentaalinen maskuliinienergia pyrkii taas ylemmyyteen – asia joka saattaisi luoda Isiksen seuraavan syvän haavan.

Siihen on iso syy, että "ja" on osa nimeä. Keskuudessamme on monia totuuksia, liian monia konsensuksen löytämiseen. Siitä syystä myös ellipsi (kolme pistettä) on osa nimeä. Se on hiljaisuus, tila, "jotain enemmän", mitä meidän ei välttämättä tarvitse analysoida ja murtaa. Tässä on kyse kääntymisestä sisäänpäin.

Tässä on kyse Itsestä, "minä olen" -olemuksesta, yhdestä ja kaikesta mitä olet.

***

Erland muutti hiljattain synnyinmaastaan Norjasta Bukarestiin, Romaniaan, ja matkustaa paljon – suosikkipaikkoja tähän mennessä ovat Kenia ja Kolumbia. Hän sanoo, että Seksuaalienergiakoulun energioiden kanssa työskentely auttoi häntä tekemään suurimman, yksittäisen muutoksen elämässään, mutta hän on seurannut Crimson Circleä järkähtämättä vuodesta 2004. Hän tuntee kutsumusta tarjota apua muille siinä, missä hän jäi jumiin monta kertaa, ja tarjoaa nyt nettivalmennussessioita. Erlandiin saa yhteyden sähköpostilla tai hänen "And Isis …" -ryhmänsä kautta Facebookissa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >