HomeViestejäShaumbra-lehtiLokakuu 2022 - Frieda Bakker - Sanat ja enkeliaistit yhdistyvät jälleen

Lokakuu 2022 - Frieda Bakker - Sanat ja enkeliaistit yhdistyvät jälleen

SANAT JA ENKELIAISTIT YHDISTYVÄT JÄLLEEN
Miten jokapäiväinen kommunikointi integroituu

Kirjoittanut Frieda Bakker (www.crimsoncircle.com)
Lokakuun 2022 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jollekin puhuminen. Vastaaminen. Sen ilmaiseminen, miltä minusta tuntuu tai mitä tunnen. Sanojen löytäminen kuvaamaan joitain aistimusta tai kuvaa. Se voi olla haastavaa, ainakin minulle. Sitten kun jokin sana tulee ulos suustani, se ei aina tunnu osuvan oikeaan.

Tämä on ihmetyttänyt minua jo melko pitkään. Miksi on niin, etten pysty yhdistämään, mitä tunnen, käytössäni oleviin sanoihin, voidakseni ilmaista itseäni täysin? Ne tuntuivat kahdelta eri asialta. Ja sitten odottamattoman avun myötä oivalsin, että nekin integroituvat. Haa!

Tämä on minun tarinani ruumiillistuneesta kommunikoinnista. Jep, käytän edelleen jokapäiväistä tavallista kieltämme, mutta nyt meidän kauttamme ympyrä sulkeutuu ja se liitetään vastineeseensa: enkeliaisteihin.

ODOTTAMATONTA APUA – SIANSAKSAA

Madame Helena Blavatsky ilmestyi 23.8. ollessani puhelimessa erään shaumbra-ystävän kanssa. En ole koskaan ennen kohdannut Helenaa, en aikakaan muista sitä. Hänen läsnäolonsa oli vastaus siihen, että minulla oli vaikeuksia käsitellä voimakkaita tunteita. Lisäksi jälkiviisaana, vastaus kysymyksiin ruumiillistuneesta kommunikoinnista.

Minut yllätti ja hämmensi se, mitä seuraavaksi tapahtui tuon kohtaamisen aikana. Kun Helena istui siinä, sekä ystäväni että minun havaitessa hänet, hän alkoi puhua meille. Hetkinen … puhuiko hän? Ulos tuli symboleja, energiaa, koodeja. Se tuntui siansaksalta ensin, mutta sitten se alkoi resonoida hullunlailla. Tunsimme kumpikin, että tällainen kommunikointi oli hyvin vanhaa. Jopa kaksinaisuutta edeltävää. Tämä "kieli" oli peräisin sieltä, minkä hahmotimme "aluksi", sikäli kun sellainen on. Tunsimme voimakkaasti, että tämä oli alkuperäinen kieli. Vau … Tärisimme kumpikin ytimeen saakka, kuvaannollisesti ja kirjaimellisesti, ikään kuin tämä tieto tuotaisiin huomiomme piiriin herättämään sen sisällämme. Sen se teki!

Helena pysyi kanssani pari päivää, ollen vain läsnä. Aina silloin tällöin hän tuli läpi voimakkaammin, herättäen tuon tiedon minussa ja samalla lisäten omansa. Noiden lyhyiden hetkien aikana hän jakoi seuraavan kanssani kommunikoinnista.

Aistien syntyminen ja laajentuminen

Kommunikointi alkoi muutamasta ydinenkeliaistista. Voidaan väittää, etteivät ne edes olleet vielä aisteja. Vain elementtejä, joissa on mahdollisuus aistiin. Kun tietoisuus "laskeutui" ja laajentui, sama tapahtui myös aisteille. Aivan ensimmäiset muodostettiin.

Kuva väriympyrästä on hyvä esimerkki. Siinä on keskellä kolme pääväriä – keltainen, sininen ja punainen – ja kun laajennutaan ulospäin, tulee lisää värejä. Tämä tapahtui aisteillekin. Se on samanlainen prosessi.

Tämä on alkuperäinen sielukielemme. Ei ole vielä sanoja, mutta siinä on tuo potentiaali.

Muuten, enkeliaistit ilman sanoja eivät käytä energiaa, eivät vie aikaa eikä niiden tarvitse kulkea välimatkaa voidakseen tulla ilmaistuksi. Ne vain ovat. Välittömästi.

Aistien kehittyminen ja laajentuminen tapahtui siellä, mitä voitaisiin parhaiten kuvata "verhon toiseksi puoleksi". Tietoiset olennot joilla oli voimakas yhteys siihen – kuten elementaalit, valaat, mestarit ja jotkut ihmisheimot – saattoivat yhdistyä siihen, toimien linkkeinä tai ankkureina.

Hassua kyllä, useammat ihmiset olisivat voineet yhdistyä siihen. Se ei ollut eksklusiivista. Tuota yhteyttä ei vain muodostettu kovin usein, jos ollenkaan.

Sanojen syntyminen ja laajentuminen

Samalla kun alkuperäinen kieli laajeni useammiksi aisteiksi, oli myös "eroamiskohta" (suom. huom. "point of separation" – hetki jolloin todellisuus muuttuu syklistä tai spiraalista toiseen). Kaksinaisuus alkoi, ja mieli käsitteenä astui näyttämölle, sekä se tapa jolla koemme ajan, välimatkan ja gravitaation. Tuossa kohtaa yhteys enkeliaisteihimme käytännössä katosi, kuten myös useimmat muistomme.

Sanat (äänteet) tulivat kommunikointikeinona käyttöön. Ne kulkevat ilmassa, pisteestä a pisteeseen b, käyttäen ääniaaltoja ja ihmisääntä instrumenttinaan.

Kun mieli kehittyi, muodostettiin ja luotiin lisää sanoja ja kieliä. Tämä oli enimmäkseen mentaalinen prosessi.

VASTINEET

Helena selittää tämän minulle niin, että sanat ja enkeliaistit näyttivät kehittyneen ja laajentuneen erillään tuosta eroamiskohdasta saakka. Ja lisäksi samanaikaisesti vastineina eri ulottuvuuksissa, hyvin samaan tapaan kuin mestari ja ihminen ennen Oivaltamista. Ne kuuluvat yhteen, mutta ne eivät ole vielä täysin integroituneet ja yhdistyneet.

200.000 enkeliaistia – ja sanaa?

Informaatio jonka Helena antoi minulle, sopii kauniisti yhteen oman uteliaisuuteni, kokemukseni ja oivallusteni kanssa ennen kohtaamistamme.

Yhdessä shoudissa pari vuotta sitten, Adamus totesi, että nyt on noin 200.000 enkeliaistia. Hän mainitsi muutaman – esimerkiksi kauneus. Tuolla hetkellä kun hän arvioi aistien määrän, en voinut lakata ajattelemasta sanoja, koska hän käytti sanaa – "kauneus" – ilmaisemaan aistia. Mutta tuo sana ei ollut tyhjä kuori. Saatoin "aistia/tuntea" aistin siinä, vaikka hän käytti tuota sanaa.

Hetkinen. Mitä tapahtuu? Sanoja. Aisteja. Sanoja kuvaamaan aisteja. Aisteja jotka käyttävät sanoja ilmaisemaan itseään. Eivätkö sanat ole silloin aisteja? Hmmm. Ai eivät? Eivät ainakaan kaikki. Vai ovatko ne? Kenties eivät vielä. Ja ovatko ne lopulta? Avasin läppärini. "Google, miten monta sanaa englannin kielessä on?" Voi jukra, arvaa mitä? Vähän yli 200.000! *)

Se ei voi olla sattumaa! Joo, on enemmän sanoja, jos katsotaan muita kieliä ja lisätään ne yhtälöön, tai kun lisätään kauan sitten kadonneet, vanhat sanat, joita emme enää käytä. Sillä ei ollut merkitystä – jokin selvästi välähti minulla tässä kohtaa.

SANAT JA AISTIT YHDISTYVÄT

Tuosta hetkestä lähtien aloin yhdistyä sanoihin, kuin etsien niiden alkuperäistä aistia. Oivalsin, että sana "elämä" on aisti. "On" on aisti. Myös "aisti" on aisti. Ja niin edelleen. Voin kuvitella sinun tekevän nyt täysin samoin.

Etsintä jatkui, ja kun sana "oivaltaminen" tuli mukaan mahdollisena aistina, voin tuntea ja nähdä, että tuo sana sai alkuperäisen merkityksensä takaisin. Häh? Miksi? Koska minä oivalsin! Ennen sitä sana "oivaltaminen" oli vain sana, kunnes itse koin sen itse. Oivaltamiseni ns. herätti sen taas henkiin. Tuo sana ei ole ollut enää sama siitä lähtien.

Minulle tämä selittää, miksi tietyt sanat eivät ole enää tyhjiä tai pelkästään mentaalisia. Sillä on aina ollut ihmismerkityksensä ja se kuva jotain, joten se ei ole merkityksetön. Mutta koettuna kaiken sen myötä, mitä olen, tuo sana muuttuu. Sen vastine, enkeliaisti, tulee takaisin ja yhdistyy tuon sanan kanssa. Siitä Oivaltamisessa on tietysti kyse – integroinnista. Siis sanastoni on jo osittain integroitu ja se myös laajenee ruumiillistuneen kommunikoinnin myötä, kun jatkan eteenpäin.

Sen yksinkertaisuus ja nerokkuus ällistyttää minua edelleen. Mutta tietenkin! Ihmiskeho ei hajoa, kun valokeho integroituu. Ihminen ei räjähdä kappaleiksi ja muutu joksikin muuksi Oivaltamisen aikana. Miksi se olisi yhtään erilaista kommunikointimme osalta? Se ei tule olemaan, eikä se ole nyt. Sanat integroituvat myös, yhdistyvät jälleen vastineisiinsa. Miten siistiä!

MITÄ TÄMÄ MERKITSEE JOKAPÄIVÄISESSÄ ELÄMÄSSÄNI

Kun integroin ja ruumiillistan enemmän itseäni, ja näin ollen sanojani, ja kommunikointini laajenee ja integroituu, tunnen, että silloin kun puhun, koko olemukseni – ei vain mieli – pystyy kommunikoimaan. Se reitti jota ilmaisuni kulkee – kurkun kautta päähän, tulkintaa ja "säätöjä" varten, ja ulos suun kautta – muuttuu. Minun ei tarvitse enää ylittää yhtä suurta kuilua siinä välillä, mitä tunnen ja mitä haluan ilmaista. Kyvyttömyys osua oikeaan tai aistimusten eksyminen tulkintaan ei ole enää samanlainen ongelma.

Se on melkein vatsajuttu. Hengittäen olemustani, kun sanat tulevat ulos. Kun lisäksi draama on jo melkein purettu – ajattele makyoa, vakaumuksia, aspekteja, viruksia – kommunikoinnista tulee hyvin puhdasta, selkeää ja suoraa.

EI ENÄÄ YHTÄ PAKAHTUNUT

Se tapahtuu minussa. Keskustellessani toisen ihmisen kanssa – esimerkiksi sellaisen, jonka täytyy edelleen käsitellä omia juttujaan – se mitä sanon, saattaa olla ärsyke hänelle, koska käyttämäni sana voi kuljettaa tuskallista lastia. Osittain tästä syystä kommunikointi jonkun kanssa, joka ei ole vielä käsitellyt sitä tai joka ei ole valmis ottamaan vastuuta itsestään tuohon aiheeseen liittyen, voi olla haastavaa.

Minä vuorostaan saatan tuntea sen olevan ärsyke, millä tuo toinen ihminen "heittää" minua reaktiona. Mutta ensinnäkin, kun integroin, oivallan ja tulen tietoisemmaksi itsestäni, tätä on vähemmän. Ja toiseksi, mestari, "minä olen", tietoisuuteni ja tietämiseni ovat siinä. Se auttaa minua pysymään paikoillaan tuossa hetkessä ja samaan aikaan ottamaan vastuun siitä, mitä tulee pintaan itsessäni. Koska tuo toinen ihminen on myös minä.

Kiitos puhdistusten, integroinnin ja tietoisuuteni laajentumisen, en jää enää kiinni kaiken keskelle, eikä se siksi pakahduta minua. Hyvin tarkkanäköisenä ja herkkänä olentona se on minulle siunaus.

VÄHEMMÄN VASTARINTAA VOIMAKKAIDEN TUNTEIDEN KÄSITTELYSSÄ

Oivallus sanojen jälleenyhdistymisestä aisteihin, auttaa minua myös käsittelemään voimakkaita tunteita. Tämä on osittain se syy, miksi Helena ilmaantui. Esimerkiksi, joskus minulta voi viedä jopa kaksi viikkoa oivaltaa, että se mitä tunnen, on yksinkertaisesti vihaa. Tai että levottomuus vatsassani on itse asiassa tukahdutettuja kyyneliä. "Ahaa! Siis tästä syystä en pysty hengittämään nyt ja minusta tulee mentaalinen asioissa." Ihmisenä yritän nyt tuntea, sallia ja sitten ilmaista nuo tunteet.

Ensin minusta tuntui typerältä, että jokin niin perusasia, kuin ihmistunteiden ilmaiseminen, voi olla niin haastavaa minulle. Sitten oivalsin, että tämä tapahtuu samanaikaisesti ruumiillistuneen kommunikoinnin oivaltamisen kanssa. Haa! Se on täsmälleen sama prosessi, mutta tapahtuu eri tasolla. Tunteet edustavat aisteja tässä tapauksessa. Ikään kuin kaksi instrumenttia soittaa samaa kaunista laulua kahta eri oktaavia käyttäen.

Tämän tietäminen auttaa kumpaakin prosessia, kun ne hahmotetaan nyt yhdeksi lauluksi, kahden soittavan instrumentin sijasta. Ja sen myötä vastarinta tuntemista ja tunteideni sallimista kohtaan häviää, kuten myös ihmisen tuomitseminen (typeryys) ihmisessä. Lisäksi voi tapahtua enemmän kaiken sen integrointia, mitä olen, tässä ja nyt, mikä on periaatteessa ainoa asia, jota haluan, päästä varpaisiin.

TOLKUN SAAMINEN

Tämän oivalluksen myötä, kommunikoinnissa on nyt tolkkua minulle, ja toivottavasti sinullekin. Se tekee elämästäni tällä planeetalla paljon helpompaa, kun se auttaa valtavasti yhdistymisessäni ulkoiseen maailmaan (jep, sekin on minä) ja sen täydessä ilmaisemisessa, kuka olen. Tarvitsin vähän apua siinä, pyysin sitä ja sitten sain. Upeaa!

Vastuuvapauslauseke

Yllä oleva on tämänhetkinen totuuteni ja kokemukseni, niin kuin havaitsen sen itsessäni, lisättynä informaatiolla Madame Helena Blavatskylta ylösnousseena mestarina, joka teki yhteistyötä kanssani tässä aiheessa.

Tunnen, että tässä tapauksessa hän edustaa mestaria, joka käyttää alkuperäistä sielukieltä, vaikka hän oli ennen myös ihminen.

Minä edustan ihmistä integroimattomien sanojen käyttökokemuksessa, vaikka olen myös mestari. Lisäksi koen jäämisen planeetalle täysin ruumiillistuneena.

Meillä kummallakin on tieto näistä eri kokemuksista, ja ne tuodaan nyt yhteen, mikä antaa meille palapelinpaloja, herättäen sen ja integroiden kumpaankin meistä. Ja näin tietoisuuteen.

*) Artikkeli BBC.com/news 24.6.2018: "… englannin kielessä on tällä hetkellä käytössä arvioilta 171.146 sanaa Oxdord English Dictionaryn mukaan, puhumattakaan 47.156 käytöstä poistuneesta sanasta."

____________

Frieda on hollantilainen yrittäjä ja pioneeri, jolla on vihreä peukalo ja jatkuva matkakuume. Häntä kuvaa parhaiten "ja", eikä vain hänen monipuolisten kiinnostustensa, kokemustensa ja taitojensa vuoksi. Jo ennen kuin hän kuuli Crimson Circlestä ja Oivaltamisesta, hän halusi yhdistää ns. vastakohdat, myös itsessään, tietäen, että se luo taikuutta. Hän on tehnyt tätä bisneksessä, maanviljelyssä, rakennusteollisuudessa ja nyt työssään intuitiivisena tulkitsijana, mikä on pelkästään ilmentymä ja heijastus hänen omasta integroinnistaan ja ruumiillistumisestaan. Hänen todellinen intohimonsa. Friedaan saa yhteyden hänen nettisivujensa kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >