HomeViestejäShaumbra-lehtiElokuu 2022 - Marc Langkammerer - Ollen Marc, mestari, aito ja valo

Elokuu 2022 - Marc Langkammerer - Ollen Marc, mestari, aito ja valo

OLLEN MARC, MESTARI, AITO JA VALO

Kirjoittanut Marc Langkammerer (www.crimsoncircle.com)
Elokuun 2022 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

OSA 1 – TRANSFORMAATIOSTA OIVALTAMISEEN

Jouluyönä 2019 klo 23.11 (11.11) eräs ajatus herätti minut. Mitä jos olisin jo oivaltanut tässä elämässä? Kaikki tämä ajatteleminen ja selittäminen, vastausten ja lopputulosten etsiminen, tuo viimeinen pamaus ilotulituksineen ja kipinöineen – mitä jos ei koskaan ole lopullista tulosta nähtäväksi? Mitä jos lopullinen tulos oli aina ja on ollut tämän elämän alusta saakka? Mitä jos koko matkassa oli kyse sen oivaltamisesta, että olen jo oivaltanut?

Noin 54 vuotta sitten tiesin, että minun täytyi muuttaa kehoni ns. naispuolisesta rakenteesta miespuoliseksi rakenteeksi. Se oli ehdottoman oleellista elämiselleni ja olemiselleni tällä planeetalla tässä elämässä. Koskaan ei ollut mitään epäilyä tai mitään ajatusta väärässä olemisesta tai pelkästään jonkin kuvittelemista. Ei! Kaikki oli totta ja oleellista minulle.

En koskaan ajatellut mitään kamppailuja tai ongelmia tulevan tämän valtavan transformaation myötä. Kaikki oli luonnollista minulle, ja kaikki mitä tarvitsin tässä heräämismatkani alussa, tuli minulle. Energiani palveli minua jo tuolloin, oli kyse sitten oikeista kirurgeista tai lääkäreistä tukemassa minua tai parhaiden leikkaustulosten saamisesta. Visioni elämisestä tällä planeetalla viimeisessä elämässäni miehenä, miespuolisessa kehossa oli hyvin selkeä, eikä kukaan olisi koskaan voinut muuttaa sitä. Kehon fyysinen transformaatio oli jo oivaltamiseni. Nyt tiedän, että oivalsin sen heräämällä tuona erityisenä yönä, vietettäessä Jeshuan syntymäpäiväjuhlaa. Elämässä on aina synkronismia. Ei ole mitään selitettävää tai analysoitavaa. Meidän täytyy antaa niiden asioiden, jotka toimme mukanamme tälle planeetalle, tulla esiin ja tapahtua, vaikka mikä olisi. Ei ole oikeaa tai väärää.

Tiedostin jo 3-vuotiaana toiveeni transformoida kehoni naispuolisesta miespuoliseen kehoon, kun kävelin isoäitini kanssa maaseudulla, jossa kasvoin. Tässä kohtaa täytyy tietää, että hän valmisti muovisia puhallettavia leluja, kuten Disneyn Mikki Hiiri ja muut tuossa joukossa. Kun menimme pienen pojan ohi, kerroin isoäidille, että haluan hänen tekevän minulle muovista tuon tietyn osan, joka minulta puuttuu. Tuolloin se oli ainoa mahdollisuus, jota osasin ajatella tuon erittäin tärkeän keho-osan luomiseen (minulle jo tuossa iässä). Tuo päivä merkitsi todellista alkua matkalleni Katrinista Marciksi.

Elin koko lapsuuteni omaan itseeni keskittyneessä maailmassa, kissa kaverinani kuuntelemassa kaikkia huoliani ja tarinoitani. Koska vanhemmillani oli yritys ja heidän tarvitsi matkustaa suurimman osan vuodesta, kasvoin hyvin paljon omalla vastuullani, mikä oli perimmiltään erittäin hyödyllistä tulemisessa siksi, kuka olen tänä päivänä. Omassa maailmassani saatoin elää unelmani, sillä näyttämö oli kokonaan minun.

Kuulostaa helpolta. Itse asiassa tällaisen transformaatioprosessin läpikäyminen aikana, jolloin kukaan ei ajatellut transsukupuolisuutta tai vastaavaa, oli täydellinen tapa oppia massatietoisuudesta ja käsitellä se. Fokusoituminen tavoitteeseen piti minut polullani. Lisäksi se, että olin aina välttänyt normaalia elämää, salli minun olla toisessa maailmassa, massatietoisuuden ulkopuolisessa maailmassa. Pidin aina tinkimättömyyteni ja armoni, ollen kuka olen ja eläen sen, jo ilman lopullista fyysistä transformaatiota. Mikään ei olisi koskaan voinut muuttaa minua tai tuota olemista.

Massatietoisuus ja sen todellisuus tulivat terävästi esiin tullessani kaapista perheelleni ja ystävilleni reilu parikymppisenä. Oli paljon uskomuksia transseksuaaleista ihmisistä ja niistä syistä, miksi heillä oli tämä "sairaus". Kyllä, minua pidettiin sairaana ja minun täytyi käydä läpi paljon lääketieteellisiä tutkimuksia ja psykologista hevonpaskaa. Laki joka oli voimassa tuolloin, antoi lääketieteelliset ja psykologiset suuntaviivat tielleni lopulliseen aitoon olemukseeni, miehuuteeni.

Kuten sanoin aiemmin, koskaan ei ollut mitään tai ketään, joka olisi voinut muuttaa tuon päätöksen, jonka olin tuonut mukanani jo syntyessä: elää viimeinen elämä ruumiillistuneena ja oivaltaneena mestarina täällä maan päällä, eläen ja integroiden feminiini- ja maskuliinipuolen yhden elämän aikana. Mitä enemmän yritin sopia joukkoon ja olla kuin kaikki muut, sitä pahemmin epäonnistuin – kamppailin ja tunsin oloni huonoksi maan päällä aikana, jolloin yhteiskunta ja massatietoisuus eivät olleet vielä minunkaltaisiani ihmisiä varten.

Todelliset kamppailut alkoivat 1991, aikana jolloin sain suoritettua liikelentäjäopintoni. Se oli aikaa, jolloin oli USA:n ensimmäinen sota Irakissa ja Berliinin muurin kaatuminen. Työpaikkoja ei ollut tulokkaille, eikä etenkään naislentäjille! Niinpä päätin integroitua perheyritykseen, ajatuksena aloittaa vientitoimintamme ja lentää ympäri maailmaa toisella tavalla. Ajattelin myös, että oli hyvä aika aloittaa kehotransformaationi turvallisessa paikassa. Kaikkea tukivat perheeni ja työntekijät siinä mielessä, että tulin ulos kaapista ja sain heidän hyväksyntänsä sille, että olen Marc, heidän poikansa. En oivaltanut kuitenkaan tarinaa, joka kehittyi taustalla. Pettämistä perheessä ja bisneksessä, minun liukuessa hitaasti kokemukseen, jota voisi pitää katastrofina. Tänä päivänä näen sen suurimpana, intensiivisimpänä ja elämää muuttavimpana kokemuksena, jonka olisin koskaan voinut antaa itselleni.

Paljon tapahtui näkemättäni, koska tietoisuuteni oli noin 1, asteikolla 1–10. Siis ennen kuin tapasin vaimoni Evan! Hänellä oli suurin vaikutus elämässäni siihen, että tutkin tietoisuuttani ja enkeliolemustani. Kun olemme olleet ja kehittyneet yhdessä viimeiset 25 vuotta, eläen yhdessä ja jakaen matkan tässä erityisessä elämässä hyvin epäsovinnaisena parina – biologinen nainen ja transsukupuolinen mies – se on ollut hyvin tärkeää minulle. Hän saattoi minut paikkoihin tietoisuuskokemuksissa, joita en olisi koskaan ajatellut. Muuttomme USA:han 1999 ja melkein välitön yhteys Crimson Circleen oli alku elämänmittaiselle koululle. Sallimisen periaate on toteutunut koko matkani ajan, mutta se ei ole ollut aina helppoa. Päinvastoin, se oli haastavaa. Luulen, että tavoitteeni – elää armollista, onnellista, hauskaa ja ennen kaikkea vapaata elämää ja kehoni muuttaminen sellaiseksi, johon olen tyytyväinen – piti minut aina hengissä ja raiteilla.

Perheyritys meni lopulta konkurssiin 2001, ja menetin kaiken kalsareihin saakka. Perheen pettäminen oli suurin järkytys, jonka voin kuvitella, ja minulta on vienyt viimeiset 20 vuotta katsoa kulissien taakse ja "kuoria sipulia". Voi puhua lohikäärmeistä ja kokemuksista, jotka voisivat haluta tulla viisaudeksi. Viisaustekijä jonka sain ja se tapa jolla se tiivistettiin vuosien saatossa, olisi voinut paljon nopeampi ja paljon tasaisempi. Intensiivisyys on ollut valtavaa, mutta sitä on myös tarvittu oivaltaakseni, mitä vaatii tulla todelliseksi mestariksi ja sallia oivaltamisen tapahtua/kehittyä ihmisen puuttumatta asiaan.

Vaikka perheen valaistusbisnestä ei enää ole ja se näyttää tuoneen minulle paljon ongelmia, se oli oleellinen elämäni ja olemiseni kannalta. Massatietoisuus ja sen käyttäytyminen on paras paikka tutkia ja kehittää omaa maailmaansa ja omia luomuksiaan, peili josta voi tarkistaa omat uskomuksensa ja totuutensa. Sain tämän viisauden: älä ole koskaan osa laumaa ja pysy aina omassa olemuksessasi, tunnustaen oman viisautesi ja "minä olen" -olemuksesi.

Olen nyt suora ja selkeä täällä olemiseni tarkoituksesta. Ei ole sanoja kuvaamaan tai selittämään tietä ruumiillistuneeseen valaistumiseen tai oivaltamiseen. Minulla tuo polku oli aina edessä – kaikki häiriötekijät ja kiertotiet olivat vain hidastamassa omaa prosessiani ja auttamassa valmistelemaan tietä kaikille niille, jotka sallivat polun oivaltamiseen omalla tahdillaan ja tavallaan.

Kun katson tänä päivänä taaksepäin transformaationi alkupäiviä, tiedän, että se kaikki oli osa heräämisprosessiani ja oivaltamistani. Jos joku kysyisi minulta tänään: "Mitä suosittelisit sellaiselle, joka on tiellä valaistumiseen?" minulla ei olisi mitään sanoja. Se on tunne, tietäminen, niiden asioiden tunnustaminen, jotka ovat läsnä ja jotka täytyy sallia. Loppujen lopuksi se on kuin lihaksen treenaamista, intuitiolihaksen. Se tehdään olemalla tietoinen ja kykenevä erottamaan, toimitko mielesi ja järkesi mukaan vai seuraat intuitiotasi. Seuraamalla intuitiota uudestaan ja uudestaan, voit harjoittaa tuota lihasta avaamaan sinut enemmän ja enemmän tietämisellesi ja viisaudellesi, joka on aina ollut siinä. Sallimalla tietoisesti intuition olla elämäsi perusosa, tietäminen ja viisaus ovat automaattisesti siinä myös.

OSA 2 – OLLEN AINA TUO VALO

Tänään on upea päivä helmikuun puolivälissä 2022 – aurinko paistaa ja ilma tuoksuu keväältä. Tämä on täydellinen päivä merkitä aluksi projektille, joka on pyörinyt mielessäni pitkän, pitkän aikaa. Tämä projekti on sydämen asia, eikä siinä ole kyse transsukupuolisuuden vatvomisesta. Sen sijaan se antaa täysin uuden näkemyksen aiheeseen, joka on enemmän kuin läsnä ja tärkeä tänä päivänä. Siinä on kyse olemisesta ja olemisesta aito, koko ajan pysyen omassa totuudessaan ja armossaan ja eläen valitsemansa identiteetin. Ollen aito "minä olen mitä olen" -mielessä ja eläen se, ollen täällä maan päällä standardina ja edelläkävijänä monille ihmisille, joita tulee minun jälkeeni.

Tämä projekti on kirja ja lopulta elokuva hyvin erityislaatuisen miehen elämästä, joka on yhdessä vaimonsa kanssa voittanut normaalin elämistavan valitsemalla itselleen eri kehon, todellisuuden ja suhdemuodon, ilman turvaverkkoa ja inspiroiden matkan varrella muita ihmisiä tavoittelemaan omaa vapauttaan ja onnellisuuttaan. Se menee jotenkin näin:

Tarinani alkaa vuonna 1964, jolloin syysaamuna pieni valo-olento näkee maailman taas kerran ja laittaa merkin jo syntymällään. Tämä pieni olento on asettanut itselleen tavoitteeksi ilmentää ja tasapainottaa jotain hyvin suurta yhteiskunnassa. Tällä pienellä olennolla oli suunnitelmana aivan alusta saakka näyttää, että MITÄÄN EI ole määrätty elämässä. Se tiesi, että kaikki on mahdollista, ja niin se lähti omalle, tuntemattomalle matkalleen. Määränpää oli aina tiedossa, mutta sitä ei paljastettu, miten sinne päästään.

Silti pioneerina tälle olennolle oli selvää, että se löytäisi tiensä ja jatkaisi sinnikkäästi loppuun saakka. Siitä tulisi hyvin onnellinen, ja se viitoittaisi tietä monille ihmisille osoittaen, ettei polun tarvitse olla kivinen ja raskas. Sen sijaan se voi olla tie, joka johtaa askel askeleelta omaan selkeyteen, täysivaltaisuuteen ja aitouteen – polku joka tekee kaikille mahdolliseksi ottaa elämä omiin käsiinsä, elää ja olla täytenä olemuksena/olentona valitsemassaan kehossa.

Tämä pieni olento tuli Maahan mitä eeppisimpänä ajanhetkenä, säteilemään valoaan ihmiskehossa elämän kaikkiin mahdollisuuksiin ja koko potentiaaliin ja jakamaan mestarin viisautta. Nyt tämä valo-olento on ilmentymä fyysisestä transformaatiosta ja samaan aikaan koko identiteettinsä transformaatioista. Nainen, mies, ihminen ja mestari, kaikki elettynä, oivallettuna ja integroituna yhdessä elämässä – mikä viisaus jaettavaksi, mikä valo säteiltäväksi.

Fyysisen kehoni transformoiminen ei ollut erityistä tai iso juttu minulle. "Normaalin" elämän eläminen biologisen naisen kanssa oli ja on edelleen hyvin erityistä, koska toistensa arvostaminen ja tunnustaminen jakaen tämän oivaltamismatkan, on enemmän, kuin tuo yksinkertainen valinta muuttaa kehoani. Jakamalla kokemukseni toivon inspiroivani kaikkia elämään viimeisen elämänsä täysillä. Aitona oleminen jokaisessa mahdollisessa mielessä merkitsee, että luomme kaikki uusia mahdollisuuksia ympäri universumia.

Minulta vei pitkään oivaltaa tarkoitukseni täällä maan päällä – jos on jokin todellinen tarkoitus. Ollen läsnä ja omassa energiassani näinä ennenkuulumattomina aikoina maan päällä, on todellinen kunnia jakaa viisauttani, sallia kaikki, mitä tulee tielleni, ja säteillä valoa mahdollisuuksiin, joita ei ole koskaan ennen paljastettu tai nähty. Olen sukeltanut syvimmistä syvyyksistä syvimpiin, jotka voi kuvitella, vain oivaltaakseni, että se kaikki on suurta peliä ja illuusiota. Ei ole mitään ajateltavaa tai analysoitavaa. Ei ole yhtä totuutta – on monia totuuksia, riippuen kunkin ihmisen sitoutumisesta omaan itseensä ja kaikkien niiden kokemusten sallimisesta, jotka sielu on valmistellut matkalle enkelistä ihmiseksi ja nyt viisaaksi ruumiillistuneeksi mestariksi maan päällä.

Sallin täysin sieluni halun elää sukupuoliskaalan kummallakin puolella, käyttäen viisautta integroidakseni feminiinisyyden ja maskuliinisuuden, ruumiillistuneen oivaltamisen ja mestaruuden matkaksi täällä maan päällä, näinä erityislaatuisina aikoina. Projektiin palatakseni, tämä artikkeli merkitsee matkani alkua kirjailijana ja kirjoittajana niistä valtavista mahdollisuuksista ja muunnelmista, miten voi elää tässä maailmassa ruumiillistuneena mestarina, riippumatta olosuhteista. Ei ole koskaan aitoa totuutta, mutta on aina aito minä. Ja tällä aidolla minulla on vain yksi tarkoitus tässä viimeisessä elämässä: sytyttää valonsa ja pitää se palamassa ympäri universumia.

Varttumisesta valaisimia valmistavassa yrityksessä ja työskentelemisestä ihmisidentiteetissäni valosuunnittelijana yi 30 vuotta, täytyi seurata valoni säteileminen kaikin mahdollisin tavoin – KOKO ELÄMÄNI! Kun on ollut Tobiaksen ja Crimson Circlen sekä kaiken sen materiaalin kanssa melkein alusta saakka, sekä osallistunut Amsterdamissa Adamus Saint-Germainin kirjaan Masters in the New Energy (= mestarit uudessa energiassa), se on ollut pitkä ja hyvin intensiivinen matka. Kenties sen vuoksi jakamistani voisi pitää "korkeatasoisena", pienen käytännön opastuksen kera. Voiko ruumiillistuneeseen oivaltamiseen oikeasti olla mitään käytännön opastusta? Voin kannustaa vain muita siihen, että he eivät ole niin paljon päässään ja yritä ajatella itseään oivaltamiseen, tai selvittää, miten se tulee, millaista se on ja miten se tapahtuu. Pitkässä juoksussa matka on erilainen kaikilla, paljastuminen tapahtuu yksilön omana aikana, omassa tilassa ja energiassa.

Se "minä olen", mitä olen tänä päivänä, on tulosta syväsukelluksista syvimmille tutkimusalueille terveydessä, raha-asioissa, perheessä ja monissa ihmisongelmissa, ja tämä tuo sen tietämisen, että kaikki on mahdollista, sillä olen oman kokemukseni luoja täällä maan päällä. Eläen edelleen ilman mitään turvaverkkoa, energioiden salliminen palvella minua harmoniassa ja yhteenkuuluvuudentunteessa vaimoni Evan kanssa, antaa minulle suurimman palkkion kaikista niistä intensiivisistä kokemuksista, jotka valitsin. Kun sotkeuduin perheeseen aiheuttaen konkurssin, sitten saavuin rahattomana ja sokeana New Yorkiin, sain MS-diagnoosin, toipumatta koskaan täysin siitä, mutta edelleen uskoen elämään, ja sitten kuulin 2017, että minulla olisi enää 5–6 kuukautta elinaikaa täysin tuhoutuneiden keuhkojeni kanssa – ja olen edelleen täällä viisi vuotta myöhemmin – se jättää paljon likaa kenkiini tästä matkasta.

Siis vetäen yhteen viimeisen elämäni tänä eeppisenä aikana, voin kertoa sinulle, ettei minulla tietyssä kohtaa ollut yksinkertaisesti muuta vaihtoehtoa, kuin astua mestariini ja elää tietoisesti ruumiillistuneen oivaltamiseni, sallia valokehoni ottaa hallinnan ja säteillä kaikkea sitä valoa, jonka toin mukanani. Missä muussa olisi voinut olla mitään tolkkua?

__________

Marc asuu puolisonsa Evan ja kissansa Shawnin kanssa maaseudulla Baijerissa Saksassa. Jätettyään useita vuosia sitten aiemman elämänsä valosuunnittelijana ja konsulttina, hän säteilee nyt valoaan koko luomakunnan mahdollisuuksiin, eläen sukupuolitransformaation pioneerina ja standardina, ja enemmän. Marcin ja hänen vaimonsa polut ristesivät Crimson Circlen kanssa vuoden 2000 alussa, heidän eläessään ja luodessaan uskomatonta elämää New Yorkissa. Saadaksesi lisää innostavia oivalluksia ja valoa, häneen voi ottaa yhteyttä sähköpostilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >