HomeViestejäShaumbra-lehtiHuhtikuu 2023 - Vili Aquirre - Mikä ihminen on?

Huhtikuu 2023 - Vili Aquirre - Mikä ihminen on?

MIKÄ IHMINEN ON?

Kirjoittanut Vili Aquirre (www.crimsoncircle.com)
Huhtikuun 2023 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Taivaan risti muuttaa ihmisen, ikuisiksi ajoiksi. Ei vain minun ihmistäni, vaan Adam Kadmon -mallin. Oltuani aioneita tämä Ihminen 1.0, huomasin pohtivani, millainen Ihminen 2.0 olisi. Adamus on sanonut, että olemme uuden ihmislajin partaalla, ja olemme osa tätä evoluutiota. Tekoälyn ilmeisesti synnyttäessä sen täydellisyyden, jota ihmisinä luulimme halunneemme – on se sitten hoikka keho tai voimakas fysiikka, rajaton tieto ja älykkyys, täydellisesti käsikirjoitettu "tuntemiskyky" ja vastaavaa – kysyin sitten, mikä ihminen on? Mitä ihmisellä olisi perustellakseen oman etunsa tuntevan, fiksun ja terveen robotin edessä tulevaisuudessa?

Luulisi, että oltuamme ihminen meidän pitäisi tietää se, mutta totuus on, että olemme tunteneet sen vain rajoitusten sisältä. Ihmiset väittäisivät, että meillä on sielu, mutta on luultavaa, että monet eivät ole varmoja, mitä se oikeasti merkitsee. Voisimme väittää, että meillä on emootiot, mutta tuntevat robotit voivat ehkä matkia niitä aivan liian hyvin, koska emootiot ovat vain mielen luomuksia. Ja loppujen lopuksi, tekoäly ei ole muuta kuin mielen giganttinen ja tehokas versio.

Osallistuimme hiljattain Taivaan ristin avautumiseen, jolloin rakastettu St. Germain ilmoitti Apokalypsin alkavan. Kaikista pelottavista sivumerkityksistä huolimatta, huomasin 22.3., että olin todella valmis sen alkamiseen. Minulla ei ollut pelkoa, vaan paremminkin innostusta, joka sai minut heräämään sydämen pamppaillessa paljon tavallista nopeammalla tahdilla. Pysähdyin aistimaan, miten nopeasti sydämeni itse asiassa löi, koska en tehnyt mitään fyysisesti. Heti kun sallin itseni vain tuntea sydäntäni, se alkoi hidastua normaalimpaan tahtiin.

Kun tapahtuma alkoi, tunsin onnea, innostusta, odotusta, huolta ja valppautta, kaikkea sekaisin. Hetken taika ja rakastetun St. Germainin sanat täyttivät kaiken tilan atomissani. Ja kun tapahtuma oli ohi, istuin vain tovin siinä, ottaen sitä kaikkea sisään. Aloin saada rakkauden ja ystävyyden viestejä sosiaalisessa mediassa, rakkaimpieni ilmaistessa kiitollisuutta ja iloa kaikenlaisilla tavoilla. Ja kuitenkin, ollakseni rehellinen itselleni, en tuntenut mitään sellaista. Aistin todellakin jotain, mutta sitä ei voinut luokitella. Kyyneliä oli valunut poskiani pitkin koko ajan – vastaanotimme hyvin paljon. Ja sitten se valkeni minulle. Olin pystynyt tuntemaan emootiot noista kulkueista ja myös omat siipeni, kun St. Germain pyysi meitä levittämään ne, mutta sitten kun menimme läpi, ei ollut mitään. Tuo hienovarainen muutos aistimisessa kertoi minulle, että olimme menneet tuolle puolen, koska mieleni ei pystynyt enää ajattelemaan sitä.

Jokin aika sitten oivalsin jotain. Siemen joka on kylvetty maahan, kommunikoi maaperän kanssa ja sanoo: "Hei, olen täällä", ja sitten maaperä alkaa antaa kaikkea, mitä siemen tarvitsee – tarvitsematta eritellä vesi- tai mineraalimääriä. Samalla tavalla energiani on täällä palvelemassa minua, tarvitsematta mitään ohjeita. Kasvaakseen siemenen täytyy vain vastaanottaa, ja sama pätee minuun. Miten tiedän vastaanottavani? Tunnustamalla, mitä aistin. Aistiminen tekee meistä tietoisen, ja tuo tietoisuus on ydin kaikessa, mikä ilmentyy, kuten professori Adamus on sanonut. Vastaanotamme, kun aistimme, kun tunnemme – se on vastaanottamisen myöntämistä.

Niin yksinkertaiselta, kuin tämä ehkä kuulostaa, olemme shaumbroina tulleet pitkän matkan salliaksemme itsemme tuntea, mitä ikinä tunnemme tietyllä hetkellä, suodattamatta sitä. On helppoa sanoa, että tunnemme rakkautta tai kiitollisuutta, mutta useimmiten päästäksemme siihen, meidän on täytynyt mennä monien syyllisyys-, viha- ja epämukavuuskerroksien läpi. Ja vaikeinta minulle on ollut olla luetteloimatta aistimistani, ja pelkästään avautua tiedostamaan, mitä tunnen – on se sitten päänsärkyä, sydänsurua tai äkillinen rakkauden puuska.

Tämä harjoitukseni oli hyvin hyödyllinen Taivaan ristissä. En tuominnut itseäni, jos en tuntenut ylintä iloa välittömästi. Vastaanotin nuo lahjat uskaltamalla hyväksyä todelliset tunteeni, hyvin vähällä melulla. Olin varmasti mennyt läpi, eikä minulla ollut tapaa tai tarvetta määritellä, millaista se oli, eikä minun todellakaan tarvinnut tietää etukäteen. Itse asiassa se oli melko hiljainen tunne.

Niiden monien oivallusten ja selkeytymisten muassa, joita tiedän tämän avautumisen tuovan, tunnen, että voimme oivaltaa, ettei Ihmistä 1.0 pidä sivuuttaa. Kollektiiviset kokemuksemme ovat luoneet valtavan viisausvaraston – viisautta johon voimme nyt yhdistyä tuodaksemme esiin sen tietoisuuden, mitä merkitsee olla rajoittunut ihminen. Voimme katsoa tätä nyt, koska emme ole enää vain tuo vanha ihminen. Sitä oli vaikea nähdä rajoittuneisuuden sisältä, mutta nyt jumalaisina ihmisinä voimme pohdiskella tätä poikkeuksellista luomusta.

Voimme nyt tuntea yksityiskohtaisemmin ja myöntää vaikeuksien lisäksi myös sen ilon, rakkauden ja taikuuden, joka on luontainen osa ihmismatkaa, koska sielu on ollut aina täällä kanssamme. Ja nyt kaikki tuo virtaa meille, antaen ihmiselle takaisin sen arvokkuuden, joka siltä on puuttunut aioneita, jotta se voi viimeinkin mennä seuraavalle evoluutiotasolleen. Vaikka tekoäly voi antaa "täydellisiä" mukaihmisiä, aito ihminen on valmis olemaan enemmän. Mitä on tuo enemmän? No, ihmisellä on sielu, se on luoja. Ihminen voi luoda uusia ulottuvuuksia pelkästään aikomuksella, eikä vain järjestellä uudestaan, mitä täällä jo on. Tähän ei tarvita älykkyyttä, ainoastaan elämän intohimoa. Ihminen aistii tietoisuuden, ja kyky aistia on yksi erottavista päätekijöistä sellaiseen, mikä on vain ihmisen kaltainen.

Kysymys "Mikä ihminen on?" on avoin, löytääksemme ne monet kauneudet, joita voimme tuoda tälle planeetalle ja myös viedä uusiin Maihin. Täysin uusi alue johon pääsi käsiksi vain mielikuvituksessa, esitellään nyt kaikkien aistiemme edessä.

Kylvimme, yhdessä rakastetun Jeshuan kanssa, Kristustietoisuussiemenen yli 2000 vuotta sitten. Ja tuota siementä on jalostettu. Se on koodattu paremmin välttämään ne rikkaruohot, jotka voivat vaarantaa sen kasvun. Se on sopeutettu leviämään maiden yli ja itämään kaikkialla.

Tänään, Taivaan ristin jälkeen, Kristustietoisuus elää, voi hyvin ja kukoistaa. Se on läsnä täällä maan päällä ja sallii siirtymän uuteen ihmislajiin, joka kunnioittaa alkuperäänsä ja on valmis nousemaan rajoitustensa yli. Ja teemme tätä hiljaa, henkilökohtaisessa elämässämme, sallien itsemme vastaanottaa ja aistia, kuka olemme.

Enemmän kuin koskaan ennen, olen vilpittömästi samaa mieltä: "Kaikki on hyvin koko luomakunnassa."

Erityiskiitos Terry Spiresille oivaltavista keskusteluista ja tietoisuustutkimuksista.

***

Vili Aguirre

Crimson Circlen IP- ja kielipäällikkö, Vili, kääntäjä Mexico Citystä, aloitti matkansa shaumbrana Crimson Circlen kanssa melkein 20 vuotta sitten. Hän tuli mukaan organisaatioon noin 10 vuotta sitten ja on auttanut mm. yhdistämään espanjankieliset shaumbrat kääntämällä materiaalit heidän kielelleen. Hän on "kääntäjä" myös Isiksen ja Jumalaisen feminiinisyyden energioille ja julkaissut kirjan ja muita viestejä nettisivuillaan yourdivinevoice.com. Häneen voi ottaa yhteyttä sähköpostilla

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >