HomeViestejäWendy Hutchinson4.8.2019 - Kvanttihyppy Leijonaportti-portaalin läpi

4.8.2019 - Kvanttihyppy Leijonaportti-portaalin läpi

KVANTTIHYPPY LEIJONAPORTTI-PORTAALIN LÄPI
 
Kirjoittanut Wendy Hutchinson (www.in5D.com)
4.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Evoluutioon liittyy jatkuva muutos monissa elämämme puolissa. Se on prosessi harmonisoitua ja integroida sielutasolla korkeampi sukulinjamme ja kenties muistaa, kuka olemme. Kun perspektiivimme muuttuu, me muutumme. Kun muutumme sisäisesti, ulkoinen todellisuutemme harmonisoituu yhteensopivaksi uuden olemistapamme kanssa.
 
Huomaan, että asiat jotka toimivat 3D-ulottuvuudessa, eivät enää resonoi. Kun harmoniset taajuudet joita vaaditaan ylösnousemukseen, vievät meitä korkeammalle, meitä kehotetaan päästämään irti vanhoista aspekteistamme ja ylösnousemaan 5D:hen tai ylemmäs riippuen taajuudestamme. Sisäinen työ on pakottavaa ja intensiivistä.
 
Perinteisesti olemme etsineet vastauksia ulkopuoleltamme seuraamalla ulkoisia astinkiviä valaistumispolulla. Ikuisessa vastausten etsinnässä elämän kysymyksiin on käytetty selvänäkijöitä, meedioita, kirjoja ja työpajoja. Ne esittivät elintärkeää roolia antamalla rampin henkiselle supervaltatielle. Ne laajensivat perspektiiviämme ja avaisivat mielemme tietämään, että on asioita, joita silmillämme ei näe ja jotka ovat aivan yhtä aistittavia ja todellisia kuin me.
 
On kuitenkin helppoa jäädä uraan jumiin ja käyttää samoja henkisiä harjoituksia ja työkaluja kurkottamatta koskaan sen yli, mikä on tuttua ja mukavaa. Tietoisuus siitä, että on jotain enemmän, kaivertaa takaraivossamme, mutta jatkamme samaa polkua tietämättä, mikä on seuraava askel työntämään meidät korkeammalle.
 
Samoja asioita tekemällä ja samoihin harjoituksiin osallistumalla saavutetaan värähtelyharmoniakatto. Evoluutio vaatii muutosta. Ylösnousemus vaatii laajentumista ja kasvua. On aika siirtyä seuraavalle olemassaolotasolle. Meidän täytyy tulla täysin tietoiseksi sen sijaan, että lakkaamme kuuntelemasta.
 
Mitä jos menisimme askelta pidemmälle ja päättäisimme kohdata korkeampia aspektejamme? Mitä jos irrottautuisimme mielestä ja yhdistyisimme sydämen kautta? Yhteys omaan korkeampaan sukulinjaan (me jossain tulevassa kohdassa, joka on nyt-hetki) opastaa meitä puhtaaseen harmoniaan. Tuo yhteys saa aikaan muutoksen ja tönäisee meidät pois hyvin kuluneesta urasta, jossa jumitamme.
 
Korkeampi itse on aina yhteydessä. Ihmiset sanovat: "En osaa kuunnella, en tiedä, miten yhdistytään, en saa merkkejä tai signaaleja!" Tässä ei ole mitään ulkopuolista, jota lähestyä. Korkeammat itset ovat SINUN aspektejasi! Olemme yhteydessä. Me olemme ja he ovat aina läsnä. Luota ja tiedä. Kun yrittää löytää korkeamman itsen, se on tavallaan, kuin etsisit silmälaseja, jotka ovat sinulla päässä!  
 
Ylösnousemusprosessi ei ole monimutkainen, mutta rakastamme tehdä siitä sellaisen. Kuvittele, jos kytkeytyisimme täysin korkeampaan sukulinjaamme ja sitten avautuisimme vastaanottamaan sen opastusta. Kyse on huomiomme kiinnittämisestä yhteyteen ja sen tietämisestä, että olemme yhteydessä. Informaatiolataukset joita voisimme saada, ja virta jonka kutsuisimme elämäämme, olisi uskomaton. Avain on sisäisen opastuksen seuraaminen. Jatkuva epäileminen ja rajoittavat uskomukset ovat, kuin pitäisi sementtisaappaita yrittäessään uida vedenpinnalla.
 
Puhdas opastus jota saamme korkeammilta itseltämme, on verratonta. Puhdas suodattamaton informaatio voi tulla vain sinulta sinulle, sinua varten. Kun kurkotamme tuon harmonian kautta lähdettä, saamme kaiken, mitä vaaditaan ylösnousemukseemme. Emme kulje kollektiivina – ylösnousemus on henkilökohtainen prosessi. Käymme kaikki läpi jakson, jossa olemme kuin pesusieniä ja etsimme ikuisesti. Luemme, katselemme YouTube-videoita, kysymme Googlelta jatkuvasti. Jossain kohtaa olemme keränneet riittävästi dataa, ja alamme kääntyä sisäänpäin. Alamme luottaa itseemme. Olemme seuranneet leivänmuruja, ja ne ovat tuoneet meidät takaisin itseemme.
 
Ensin on epämukavaa luottaa omaan GPS:äänsä. On helppoa soittaa jollekin ja pyytää tulkintaa tai kuunnella, mitä joku toinen sanoo, ja ottaa se omaksi totuudekseen. Perimmiltään tämä on yhden sielun matka. Ei suodattimia. Ei ulkoista syöttöä. Tämä on matka jokaiselle meistä, ja hahmoteltu kurssi on erilainen kaikille ja juuri sellainen, kuin sen täytyy olla. Meidän täytyy luottaa itseemme ja prosessiin.
 
Kun olemme keskellä Leijonaportti-portaalia, tilaisuus kvanttihyppyyn on täällä. On valtava tilaisuus tason nostamiseen. Tämä ylösnousemus vaatii puhdasta värähtelyharmoniaa itsemme ja lähteen kanssa. Se vaatii täydellistä irrottautumista kaikesta, mukaan luettuna ympärillämme olevien ihmisten käyttäytymistavat ja päätökset, kaikki mikä ei enää palvele meitä (rajoittavat uskomukset, vanhat haavat ja traumat, tarinat menneisyydestämme) ja tuomitseminen kaikkeen liittyen. Siirry eteenpäin ja päästä irti. Olemme luomassa uutta toimintamallia eikä menneisyydellä ole merkitystä – nuo aikajanat poistetaan niin nopeasti, kuin uusia luodaan. Tämä on uusi olemistapa, ei tekemistapa. Erilainen elämä on vain yhden päätöksen päässä. Haluatko tulla kvanttiseksi? Hyppää kanssani!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >