HomeViestejäWendy Hutchinson1.6.2019 - Valotyöntekijät, kurkottakaa korkeammalle!

1.6.2019 - Valotyöntekijät, kurkottakaa korkeammalle!

VALOTYÖNTEKIJÄT, KURKOTTAKAA KORKEAMMALLE!
 
Kirjoittanut Wendy Hutchinson (www.in5D.com)
1.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Meillä tapahtuu valtava muutos, ja näen monien valotyöntekijöiden joutuvan polvilleen, kyseenalaistavan polkunsa, kyseenalaistavan lahjansa ja tuntevan valtavaa vääntöä ja hankausta henkilökohtaisessa elämässään. 3D-maa on suljettu ja valmis, ja ne jotka ovat päättäneet mennä korkeammalle, ovat siirtyneet alempiin 4D-harmonioihin. Heidät puristetaan neulansilmän läpi, kun heitä pyydetään menemään korkeammalle. Alempi 4D-tiheys toimii heitä vastaan, koska siellä pelko ja erillisyys ovat voimakkaimpia. Monet ovat riutuneet siellä liian pitkään, koska odotettiin, että useimmat olisivat ylösnousseet vuoden 2012 loppuun mennessä.
 
Vastapuoli tuo taajuutta alas, mikä voidaan usein sekoittaa positiivisiin energialatauksiin, kun tosiasiassa se hyökkää ja iskostaa pelkoa ja epäilyä valotyöntekijäyhteisöihimme ympäri maailmaa. Erottelukyvyn käyttö on kriittistä. Kaikki energia ei ole linjassa tai hyväksyttyä – pystytkö erottamaan latauksen integroinnista tai negatiivisesta energiasta? Oletko huonovointinen? Onko sinulla pelkoa taloudellisesta tilanteestasi, perhedynamiikastasi, lahjoistasi ja kyvyistäsi? Jos sinulla on minkäänlaista epäilyä tai pelkoa siihen liittyen, kuka olet ja miksi olet täällä, se on heijastusta siitä kaistaleveydestä tai taajuudesta, jossa parhaillaan asut. Ylösnoustaksesi sinun täytyy päästää irti tästä pelko-ohjelmasta.
 
"Todellinen evoluutio on sitä, kun olento valitsee myötätunnon, rakkauden, anteeksiannon ja hyväksynnän ja samalla pyrkii korkeimpaan ilmaisumuotoonsa kaikissa asioissa. Tämä on jumalahiukkanen toiminnassa ihmistietoisuusmatriisissa, on kyse sitten uskovasta, ei-uskovasta tai ateistista." –Elohim-kollektiivi
 
Monet karistavat tiheyttä, mikä ilmenee kaaoksena, epäilynä, epävarmuutena ja pelko-ohjelmointina. Meidän täytyy kurkottaa korkeammalle, mikä merkitsee henkisten työkalujemme käyttämistä. Henkinen hygienia on kriittistä tällä hetkellä. Maadoitu ja suojaudu energeettisesti, sulje portaalit, jotka eivät ole harmoniassa korkeamman itsesi ja lähteen kanssa, katkaise johdot, kunnioita kehoasi, meditoi, kävele, joogaa ja tiedosta, mitä elämääsi kutsutaan. Osallistu asioihin, jotka tuovat sinulle iloa, ja yhdisty ihmisiin, jotka kohottavat sinua. Käytä omaa erottelukykyäsi siihen, mikä informaatio tuntuu olevan harmoniassa kanssasi. Salli kaiken pudota pois, mikä ei resonoi. Nouse pelkotaajuuksien yli. Pysy omalla kaistallasi, kunnioita totuuttasi ja ennen kaikkea rakasta itseäsi! Monet ovat poistuneet 3D:stä, mutta riutuvat 4D:n alemmalla kaistaleveydellä eivätkä ole aivan tarpeeksi korkealla saavuttaakseen 5D:n. Olet haavoittuva siellä. Pyri itsen korkeimpaan ilmaisuun kaikissa asioissa – siinä olotilassa ylösnouset.
 
Ylösnousemus ei ole suora hyppy 5D:hen, niin kuin useimmat ihmiset uskovat. Se ei ole välitön muutos. Meidän täytyy tehdä siirtymä valokehoon, jokaisen ihmisen täytyy karistaa tiheä ja vanha pelko-ohjelmointi ja reaktiivinen DNA ja suunnistaa fyysisten ylösnousemusoireiden läpi. Tämä ei ole yhden yön prosessi, kuten jotkut uskovat, eikä se ole pelkän rakkauden ja valon matka. Polariteetti on olemassa, luoja-tuhoaja-energia on välttämätöntä. Täytyy kokea se kaikki voidakseen nousta ylöspäin ja nostaa tasoa. Tämä on muutos uuteen olemistapaan. Perimmiltään jokaisen joka haluaa kokea 5D:n, täytyy olla harmoniassa korkeamman itsensä ja lähteen kanssa, kuunnella omaa opastustaan, seurata omaa kompassiaan ja käyttää omaa erottelukykyään siinä, mitä uskoo ja miten pääsee sinne. Tuhoaja-aspekti tulee mukaan, kun on omassa tinkimättömyydessään ja voimassaan, asettaa rajoja ja kunnioittaa henkilökohtaista totuuttaan. Emme enää voi uhrata aspektejamme tehdäksemme toiset onnelliseksi, himmentää valoamme tai keskittyä antamiseen ja antamiseen, kunnioittamatta samaan aikaan itseämme ja tarpeitamme. Meidän täytyy valotyöntekijöinä laittaa happinaamari ensin itsellemme. Tämä vaatii meitä olemaan tiukasti voimassamme.
 
Kun 3D sulkeutuu, monet menevät puristuksessa 4D:n läpi. Tunnet alemman tiheyden kokemusten puristavan ja haastavan, kun ne tulevat esiin puhdistettavaksi. Syvimmät haavoittuvuutesi paljastetaan ja niiden tunteet laukaistaan. Tiedä, että sinulla on kaikki tarvittava näiden haasteiden voittamiseen. Olemme ihmiskurssin muuttamisen partaalla, ja ne roolit joihin jokainen teistä on suostunut, ovat kriittisiä. Ihmiskunta tarvitsee teitä nyt. On työntämistä ja vetämistä, kun ankkuroimme korkeamman ulottuvuuden taajuuksia, samalla kun ne jotka ovat parhaillaan vallassa, tekevät kaiken mahdollisen pitääkseen ihmiset yksinkertaisena ja unessa. Jokainen teistä voi vaikuttaa valtavasti ja auttaa kollektiivia saavuttamalla nuo korkeammat kaistaleveydet.
 
Jos elämäsi on vaivatonta ja virtaa, olet jo siellä – ojenna käsi ympärilläsi niille, jotka kamppailevat.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >