HomeViestejäCelia Fenn5.5.2024 - 5-5-portaali

5.5.2024 - 5-5-portaali

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Toukokuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

5. päivä: 5-5-portaali

Kun lähestymme 5-5-portaalia ja menemme sen läpi, energiat jatkuvat intensiivisinä. Vähintäänkin.

Tämä on tärkeä läpikulku planeetalle, kun Aurinko on linjassa Siriuksen, Alcyonen ja Aldebaranin kanssa saadakseen uusia valokoodeja lisäevoluutiotamme varten.

Lisäksi uusi elämän/armonpuu on ankkuroitu ja avattu sydämissämme, enkelien ja lohikäärmeiden tuella.

Samaan aikaan kun jotkut meistä ovat ehkä havainneet tämän energian melko vaikeaksi, luonto juhlii.

Ensimmäinen video otettiin sillä lahdella, jossa asun, Simonstownissa. (Se ei ole minun videoni, katso täällä Facebookissa.) Maisemissa on ollut useita päiviä erittäin suuri parvi juovadelfiinejä, ja niiden energia on ollut suurta iloa. Niiden voi nähdä tekevän jopa täysiä voltteja taaksepäin. Ja tämä näkyi kotoani.

Elementaalit, keijut ja lohikäärmeet juhlivat uutta luomismallia, kun smaragdisydämet herättävät/herättävät uuteen energiaan.

Siunattua läpikulkua sunnuntain 5-5-portaalista!

Tasapainottava eteerinen öljysekoitus

Teille jotka tarvitsette tukea tähän siirtymäaikaan, tässä on eteerinen öljysekoitus, joka on kanavoitu Maria Magdaleenalta. Minua se auttaa todella maadoittumaan ja tasapainottumaan.

* 30 ml hierontaöljyä (käytän itse viinirypäleen siemenöljyä)
* 10 tippaa laventelia
* 5 tippaa appelsiinia
* 3 tippaa vetiveriä
* 1 tippa ruusua tai ruususekoitusta
* 1 tippa nerolia tai nerolisekoitusta

Sekoita kaikki yhteen ruskeassa lasipullossa. Käytä muutama tippa otsa/kolmannen silmän chakraan, kurkkuchakraan ja pulssikohtiin tarvittaessa.

Laventeli yhdistää sinut Maria Magdaleenan kukkapuutarhan parantavaan energiaan ja Provencen laventelipeltoihin Ranskassa. Appelsiini tuo kultaista valoa ja kohottaa. Vetiver on rentouttavaa ja maadoittavaa. Ruusu ja neroli (appelsiininkukka) tuo jumalaisen feminiinisyyden ja ilon energiaa.

Nauti!

X-luokan auringonpurkaus

Juuri oikeaan aikaan aurinko toimitti X-luokan auringonpurkauksen, joka pommittaa Maata valokoodeilla Suuresta keskusauringosta Aldebaranin, Siriuksen ja Alcyonen kautta.

Miten voimakas 5-5-läpikulku. Avaa smaragdisydämesi ja vastaanota koodit. Salli itsesi ankkuroida armonpuu sydämeesi.

Olet siunattu. Olemme siunattuja. Juhlikaa 5-5-portaalia!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >