HomeViestejäSandra Walter7.12.2023 - Pyhän kauden opastusta - uuteen kokemukseen

7.12.2023 - Pyhän kauden opastusta - uuteen kokemukseen

PYHÄN KAUDEN OPASTUSTA – UUTEEN KOKEMUKSEEN

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
7.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Pyörretuulivuoden jälkeen hehkumme pyhään kauteen. Voitko tuntea puhtaan kristallivalon, joka on jo käytettävissä? Tähtiportit on viritetty toimittamaan täysin uudenlaista valoa, plasmaa ja magnetismia.

Pyhä kausi on seitsemän viikkoa: tiistaista 12.12.2023 torstaihin 30.1.2024, mikä sisältää päivänseisauksen torstaina 21.12. klo 20.27 PST.

Tätä mystistä käytävää on pitkään kunnioitettu henkisen kasvun ja syvien oivallusten jaksona. Kosmiset asetelmat tarjoavat yhtenäisyyttä korkeampien ulottuvuuksien, kosmisten voimien ja orgaanisten ylösnousemusporttien kanssa. Henkisesti voimakkaat energiat tuovat puhdasta rakkausvaloälykkyyttä tämän käytävän aikana.

Tähän käytävään on koodattuna päivänseisauksen henkiinheräämistarinan kosminen kristusmalli. Auringon kuolema ja uudestisyntymä on rakennettu ylösnousemusmatkaamme. Talvipäivänseisauksen aikana pohjoisella pallonpuoliskolla aurinko näyttää seisovan paikallaan aamuhorisontissa (kuolema), ja sitten se alkaa siirtää sijaintiaan kolmen päivän jälkeen (henkiinherääminen). Tämä symboli uudestisyntymisestä uuteen ilmaisumuotoon, vanhan itsen karistamisen jälkeen, on juurtunut syvälle kosmiseen narratiiviin, sisältäen sekä lupauksen että suoran käskyn.

Jokainen kristuspolku kokee tämän kuolema- ja uudestisyntymämallin. Modernilla kristuksen henkiinherättämisen matkalla, koemme tämän yhtenäisesti kollektiivina. Kun sydämet, ”minä olen” -olemus/läsnäolo ja ykseystietoisuus muuttavat kenttää, vaikutuksesta tulee voimakkaampi. Koemme kollektiivisesti jumalaisen uudelleenyhdistymisen Lähteen kanssa ja uudestisyntymän uuteen ulottuvuuteen, uuteen kokemukseen.

Gaian kristalliytimen, Solaris (aurinko) galaktisen keskuksen ja orgaanisten tähtiporttien ainutlaatuinen linjautuminen tukee magneettiydinmuutoksia. Magneettiydinmuutokset ovat nyt jatkuvia, ja ne heijastuvat usein magneettimyrskyissä ja muutoksissa Gaian pinnalla. Magnetismi muuttuu sisällä, avaten portteja korkeamman ulottuvuuden kokemuksiin. Nämä ydinmuutokset ja avoimet tähtiportit pyhän kauden aikana tarjoavat yhtenäisille sydämille voimakkaita aktivointeja, visioita, oivalluksia, paljastuksia, entisten vääristymien ratkeamisen ja äärettömän kristusolemuksen/läsnäolon henkiinheräämisen.

Käytä hyödyksi tämä tilaisuus päivittyä. Käytä tämä intiimi yhteys puhtaaseen opastukseen ja matkasi laajimpaan kehityskaareen.

Luo olosuhteet ja avaudu vastaanottamaan. Harjoituksia:

* Luo pyhän kauden kristalliverkko pitämään aikomuksesi ja toivottamaan uusi valo tervetulleeksi.

* Kristalliverkko ja portinvartiointi Gaialla: tämä on hyvin mystinen, kosminen käytävä. Yhdistä orgaaniset tähtiportit sisällä ja ulkona.

* Päivittäiset määräykset ja invokaatiot fokusta ja aktivointeja varten.

* Intiimit meditaatiot nollapisteessä Lähteen kanssa, vahvistamaan yhtenäisyyttä kosmisen itsen ja itsen paljastumisen kanssa.

* Käytä kristalliaistejasi: sydänkeskeinen kosminen perspektiivi, jumalainen neutraalius, myötätunto ja kiitollisuus.

* Virtaa orgaanisten valo- ja plasma-aaltojen kanssa kehossa, mielessä ja sydämessä: liike, myrkynpoisto, paastoaminen, nesteytys, aika luonnossa, auringonvalo ja auringon tuijotus vastaanottaen uutta informaatiota, jota virtaa tähtiporttien kautta, hengittely pitämään hermoston tasapainossa, hyvä lepo ja uni.

* Pidä sisäinen ja ulkoinen temppelisi puhtaana ja siistinä.

* Ulottuvuusvalinta on niin, kuin ulottuvuusvalinta tekee: määrittele ja käytä energiaasi vastuullisesti ja harkitusti. Harmonisoidu ulottuvuusvalintasi kanssa ajatuksissa, tunteissa, sanoissa, teoissa ja luomisessa.

* Rajoita nettitoimintaa, tai ainakin ole tarkoituksellinen ennen verkkoaltistusta, sen aikana ja sen jälkeen. Tiedän, että se on nyt osa elämäämme. Voimme kuitenkin olla tietoinen ja täysivaltainen osallistuessamme siihen – erityisesti voimakkaiden pyhien käytävien aikana, jolloin sisäiset ulottuvuudet luovat transformaatiota.

* Vältä pelkopohjaista ajanvietettä tai dramaattisia/negatiivisia ennustuksia. Tiedosta, että alemmat värähtelyt käyttävät tätä ikkunaa kääntämään ihmisten huomion alemman ulottuvuuden aikajanoille ja kokemuksiin.

* Näe oma opastuksesi, sen sijaan että ulkoinen vaikuttaa sinuun. Tarkkaile, mitä laskeutuu näköhermolle ja hermostoon. Pidä kenttäsi selkeänä ja vakaana todellisuusvalinnassasi.

* Osallistu sunnuntain ykseysmeditaatioihin vahvistamaan uusia valolisäyksiä ja vastaanottamaan yhdistyneitä päivityksiä ja tukea.

Olemme valintakohtien ajassa. Vuoden 2024 energiat siunaavat meitä henkisesti voimakkaalla lisäyksellä sitä, mitä luomme sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti. Harjoita vastuullista luomista ja hienoviritä ylösnousemusprosessisi näiden seitsemän viikon aikana, kun on puhdas ja suora yhtenäisyys jumalan kanssa. Käyttäkää sitä viisaasti, rakkaat.

Ääretöntä rakkausvaloa kaikille pyhän kauden aikana. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >