HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusHeinäkuu 2020 - Lohikäärme

Heinäkuu 2020 - Lohikäärme

LOHIKÄÄRME

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Heinäkuun 2020 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kop kop.
Kuka siellä?
Lohikäärme.
Kuka lohikäärme?
Et voi salata lohikäärmeeltä syyllisyyttäsi.
 
Olin yllättynyt, kun Adamus sanoi, että on aika kuvata Threshold nettiin pilvikurssiksi. Threshold on ollut Crimson Circlen tärkein livetyöpaja, joka pidettiin ensimmäisen kerran 2014. Sen jälkeen olemme Lindan kanssa opettaneet sen henkilökohtaisesti 17 kertaa. Olemme aina rajoittaneet kurssikoon 25 osallistujaan, mikä merkitsee, että ainoastaan 439 shaumbraa on osallistunut Thresholdiin.
 
Adamus tuli luokseni tästä aiheesta kesäkuun alussa, juuri kun valmistauduimme palaamaan Coloradoon vietettyämme neljä kuukautta Villa Ahmyossa Konassa. Tuona aikana pystyimme pitämään kaksi tavallista työpajaa, mutta sitten covid-19-pandemia pyyhkäisi sisään. Meidän täytyi peruuttaa kolme seuraavaa työpajaa Konassa, joihin sisältyi yksi Threshold-tapahtuma. Lopulta meidän täytyi perua kaikki työpajat ja henkilötilaisuudet lokakuun loppuun saakka. Adamus sanoi vain: "On aika kuvata Threshold ja tarjota se netissä."
 
Hänen pyyntönsä yllätti minut. Iso osa tuota työpajaa on aina ollut henkilökohtainen vuorovaikutus Adamuksen kanssa. Hän toi jokaisen osallistujan muiden eteen ainakin kaksi kertaa nelipäiväisen tapahtuman aikana. Hän oli aidossa Adamus-moodissa, tökki ja yllytti osallistujia ja joskus "purki" heidät osiin. Miten kuvaamme Thresholdin ilman liveyleisöä? Vaikka haluaisimme yleisön, paikallismääräykset kieltävät yli 10 ihmisen kokoontumiset covid-19-viruksen vuoksi.
 
Aikataulutimme videon kuvaamisen heinäkuun lopulle siinä toivossa, että saisimme sen myyntiin syyskuun lopulla. Se ei sopinut Adamukselle. Hän halusi sen saataville elokuun keskiaiheilla tai lopussa. Niinpä pienen käsien hikoilun ja hampaiden kiristelyn jälkeen siirsimme tuotantopäivämäärää. Threshold nauhoitettiin viime viikolla Crimson Circlen studiolla Coloradossa, ilman yleisöä. Nyt viisi päivää myöhemmin olen edelleen toipumismoodissa.
 
Adamuksen mukaan se mitä ihminen kokee Thresholdissa, on viimeinen asia, jonka hän tekee ennen Oivaltamista. Jokainen ylösnoussut mestari on käynyt läpi tuon kokemuksen, ja useimmissa tapauksissa se on ollut julma. Lohikäärme ei päästä ketään Oivaltamiseen, jos hänellä on vielä jäänteitä syyllisyydestä ja häpeästä. Adamus sanoo, että ne ovat syvään juurtuneita ihmistunteita eikä niitä yksinkertaisesti voi viedä Oivaltamiseen. Ongelmana on, että monet ihmiset eivät edes tiedä joitain suurimpia syyllisyyksiä ja häpeitä, kuten tuleminen Maahan, fyysisen kehon ottaminen ja eksyminen. Tämä luettelo voisi jatkua sivutolkulla, eikä se ole sellaisia asioita, kuin varastaminen, valehteleminen tai liika juominen. Syvimmät ongelmat liittyvät luontaisiin ja eksistentiaalisiin tunteisiimme – heikkous, epäonnistuminen maailman pelastamisessa, merkityksettömyys, lupauksemme pettäminen enkeliperheellemme, kiinni jääminen esi-isäsukulinjaamme, biologinen sairaus ja kuolema jne.
 
Kurssi toisensa jälkeen näin, miten osallistujat alussa tunsivat, ettei heillä ollut monia syyllisyysongelmia, kun he tulivat yleisön eteen Adamuksen viereen. Kohtaamisen aikana hän auttoi avaamaan oven näyttääkseen heidän todellisen häpeänsä, ja melkein joka kerta vapautumisen kyyneleitä virtasi. Usein henkilön vetää Thresholdiin iso kysymys: "Miksi olen jumissa?" ja sessioiden aikana hän löytää nämä valtavat piilotetut ongelmat.
 
Kukaan ei mene Oivaltamiseen syyllisyyden ja häpeän kera. Piste.
 
Lohikäärme menee sisään ja löytää syvälle haudatut tuomitsemiset, jotka aiheuttavat syyllisyyttä. Adamus sanoo, että se on "anteeksiantamatonta anteeksiantoa", eli lohikäärme ei jätä kiveäkään kääntämättä. Se löytää kaiken, myös ne ongelmat joita emme halua katsoa ja vielä vähemmän laitettavan suoraan naamamme eteen. Ei ihme, että lohikäärme voi vaikuttaa julmalta. Kuka oikeasti haluaa katsoa kaikkea paskaansa? Meistä tulee hyvin taitavia piilottamaan epämiellyttävät katumusmuruset, toivoen, että ne menevät pois ajan kuluessa. Lohikäärme löytää ne, jotta voimme vapautua niistä lopultakin, mutta se ei ole aina kaunista.
 
Thresholdissa Adamus kertoo tarinan Margosta. Se on tositarina nykypäivän ylösnousseesta mestarista, joka monien meidän tapaan valitsi "haastavan" perheen voidakseen olla täällä tämän globaalin muutoksen aikana. Reilu 20-vuotiaana Margo kohtaa kammottavan järkytyksen, mikä saa hänet lopulta polulle Oivaltamiseen. Viidentoista vuoden kuluttua hän pääsee lopulta tuo polun loppuun, mutta kääntyy takaisin, koska hän ei ymmärrä viimeistä askelta. Hän kuluttaa vielä kaksi vuotta yrittäen turhaan sovittaa asioita, ja lopulta hän kulkee jälleen Rue de la Réalisationia (suom. huom. oivaltamiskatu/tie). Se ei ole hänelle ainoastaan tien pää, vaan hänellä ei ole myöskään enää mitään temppupussissaan jäljellä. Nyt hän on valmis lohikäärmeeseen ja viimeiseen asiaan, jonka hän tekee ennen Oivaltamista. Margon tarina kuulostaa koskettavan tutulta siinä, mitä hyvin monet meistä ovat kokeneet – kamppailu, trauma, vastausten etsiminen, jumiin jääminen enemmän kuin koskaan ja lopulta lohikäärmeen salliminen puhdistaa lopun syyllisyytemme ja häpeämme. Kop kop, lohikäärme on ovella.
 
Mielenkiintoinen sivuhuomautus. Muutama päivä ennen Thresholdin kuvaamista Lindan ja minun ovelle saapui paketti. Siinä oli käsin kirjoitettu osoite, joten se ei ilmiselvästi ollut Amazonista. Laatikko oli suuri ja painava, enkä tunnistanut lähettäjän nimeä. Avasin varovasti paketin – siinä työssä mitä teemme, ei koskaan tiedä, lähettääkö joku elävän käärmeen tai jotain – ja ilokseni se oli 45-senttinen pronssiin valettu lohikäärmepatsas. Lähettäjän viestissä sanottiin, että hän näki tuon lohikäärmeen kaupassa ja tiesi, että meidän pitäisi saada se. Se oli eräältä shaumbralta, jota emme olleet nähneet tai josta emme ole kuulleet aiemmin. Siinäpä vasta synkronismia! Tunsin silmäniskun ja hymyn Adamukselta. Käytimme tuota pronssilohikäärmettä koristeena näyttämöllä.
 
Filmaamisen aikana Adamus mainitsee, että jokainen ylösnoussut mestarin on käynyt läpi lohikäärmekohtaamisen. Hän on ylpeä huomauttaessaan, että Threshold merkitsee ensimmäistä kertaa, missään koko luomakunnassa, kun tästä viimeisestä askeleesta ennen Oivaltamista opetetaan ihmisryhmälle. Kaikkien muiden mestareiden täytyi kohdata se yksin, tietämättä, mikä repi heidät kappaleiksi. Ymmärtämällä, mikä se on ja miksi se on siinä, pystyy käsittelemään kohtaamiset lohikäärmeen kanssa paljon armollisemmin. Lohikäärme tosiaankin muuttuu pelottavasta kokemuksesta parhaaksi ystäväksi. Avaussessiossa Adamus sanoo, että Threshold on syy, miksi hän on täällä kanssamme. Hän rakastaa shoudeja, työpajoja ja "Mestarin elämää" -kursseja, mutta Threshold on hänen todellinen intohimonsa.
 
Työpajan aikana Adamus kertoo tarinan omista kohtaamisistaan lohikäärmeen kanssa viimeisessä elämässään. Itse asiassa hän kertoo koko elämäntarinansa. Linda ja minä olemme kuulleet sen jo 18 kertaa, ja edelleen se on kiehtova. Hän kertoo, miten hänen viimeisinä vuosinaan planeetalla lohikäärme tulee hänen luokseen monta kertaa hyvin julmalla tavalla. Hän tuntee, että hän on jo todellinen mestari, eikä voi ymmärtää, miksi tämä demoninen olento vainoaa häntä. Mutta valitettavasti lohikäärme näyttää kaikki hänen kätketyt ja haudatut ongelmansa. Lopulta hän tulee täyteen Oivaltamiseen, sitten viimeiseen kuolemaansa tällä planeetalla ja jatkaa eteenpäin luomaan Ylösnousseiden mestareiden klubia muihin ulottuvuuksiin. Tietysti.
 
Minun ei pitäisi olla yllättynyt, että Adamus halusi meidän filmaavan Thresholdin. Aiempien 17 livetyöpajan osallistujat auttoivat maadoittamaan ja tasapainottamaan nuo energiat. Hän puhui laajasti lohikäärmeestä ProGnostissa 2019 – Lohikäärme astuu sisään. Hän on puhunut siitä shoudeissa ja työpajoissa muutaman kuluneen vuoden. Mutta mikään ei vedä vertoja varsinaiselle kurssille. Se on syvä, syvällinen ja henkilökohtainen. Adamus tuntee, että nyt on aika tuoda se kaikkien niiden shaumbrojen ulottuville, jotka päättävät kokea sen, ja että liveisännöity pilvikurssi on turvallinen ja tehokas muoto. Se kaikki liittyy Oivaltamisemme kesään ja vääjäämättömään tulemiseen Oivaltamiseen shaumbroille ympäri planeettaa.  
 
Aiemmin live-Threshold-työpajojen osallistujat maksoivat 2.500 dollaria neljän päivän kurssista, jossa oli kaikkiaan 11 sessiota. Adamus haluaa meidän tarjoavan Thresholdin netissä 595 dollarilla, joka on sama hinta, kuin muista Crimson Circlen ydinkursseista, kuten Seksuaalienergiakoulu ja Aspektologia. Se on kolmipäiväinen kurssi, jossa on yhteensä yhdeksän sessiota. Yhteen sessioon sisältyy suora kysymys- ja vastausosio, johon katsojat voivat lähettää Adamukselle kysymyksiä vastattavaksi reaaliaikaisesti. Ainoa ennakkoehto on Seksuaalienergiakoulun käyminen. Meistä tuntuu, että täytyy ymmärtää henkilökohtaisen energiansa käsitteleminen, voidakseen ottaa räjähtämättä vastaan jokin niin vaikuttava kuin Threshold. Jokaista osallistujaa pyydetään allekirjoittamaan myös "vilpittömyyssopimus", jossa periaatteessa todetaan, että tämä on vain henkilökohtaiseen käyttöön, ei ole ottanut mitään psyyke- tai mielialalääkkeitä viimeiseen 18 kuukauteen eikä opeta tai jaa sisältöä toisten kanssa.
 
Olen filmannut paljon kursseja ja työpajoja vuosien saatossa. Seksuaalienergiakoulu, Aspektologia, Ancestral Freedom ja DreamWalker Death ovat olleet mielestäni parhaista parhaita. Nyt niiden joukossa on uusi uskomaton tuote. Threshold on kaiken sen työn huipentuma, jota olemme tehneet kuluneet 20 vuotta. Ja se tulee shaumbroille juuri nyt, Oivaltamisen kesänä. Taputan Adamukselle sen tietämisestä, että tämä oli oikea aika, ja vaatimuksesta laittaa valot ja kamerat päälle. Se auttaa selittämään hyvin paljon asioita hyvin monille nykyisille shaumbroille ja toivottavasti vie vähän pois Oivaltamiseen tulemisen mysteeriä ja julmuutta monilta tulevilta sukupolvilta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >