HomeViestejäJudith Kusel28.11.2021 - Vanha on palvellut tarkoituksensa

28.11.2021 - Vanha on palvellut tarkoituksensa

VANHA ON PALVELLUT TARKOITUKSENSA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
28.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meitä nostetaan nyt todella, luomisspiraalissa paljon korkeammalle ulottuvuustasolle, kun todella astumme uuteen aikakauteen ja uusi Maa tulee täysin esiin.

Muutaman seuraavan viikon ja kuukauden aikana vanhan Maan ja uuden Maan suuri jakautuminen tuntuu voimakkaasti. Tämän myötä valtavan voimakkaita energioita virtaa sisään, kun kosminen portaali avautuu joulun ja uudenvuoden aikaan, ja tämä tuo suunnattoman voimakkaita muutoksia tietoisuuteen. Muutos tapahtuu avoimen sydämen kautta ja täysin yhdistyneenä sieluun.

Tänä aamuna minulle kerrottiin, että tästä eteenpäin minun täytyy luoda täysin uudessa Maassa ja tehdä se tietoisesti. Minulle kerrottiin, että minun täytyy nyt ankkuroitua uuteen, suuren rakkauden ja omistautumisen kera. Tämä vahvistaa sen, mitä olen tuntenut voimakkaasti muutamana viime viikkona, ja tosiaankin otan onkeeni tämän opastuksen tarkkaan.

Vanha on palvellut tarkoituksensa. Sitä mikä olen ollut, ei ole enää.

Valitsen nyt tietoisesti uuden ja tiedän, etten voi luoda uutta vanhalla ohjelmoinnilla, vanhoilla järjestelmillä ja millään muulla vanhalla.

Heti kun olemme päästäneet täysin irti vanhasta ja entisestä, luodaan tyhjiö ja jumalainen tahto täyttää välittömästi tuon tyhjiön jollain paljon paremmalla ja merkityksellisemmällä.

Kun todella päästin tietoisesti irti vanhasta, sain uusia avaimia ja koodeja ja valtavia aktivointeja tänä aamuna, mitä ei voi sanoin kuvata.

Se tuo kristallinkirkasta selkeyttä siitä, että tapahtuu valtava kirkastaminen, henkiinherääminen ja uudestisyntymä, ja minulle kerrottiin, että valmisteluja tähän on tehty monien elämien aikana.

Olen hyvin kiitollinen siitä, mitä nyt tapahtuu.

Huomaa, että se mitä tapahtuu minulle, ei ehkä tapahdu sinulle, sillä jokaiselle sielulle annetaan siinä määrin, mitä hän pystyy käsittelemään, missä määrin hän on valmis tähän, ja mikä on korkeimmassa harmoniassa hänen oman ainutlaatuisen sielunsa, tarkoituksensa ja kutsumuksensa kanssa.

Luomakunnan/luomisen ihastuttavaa kauneutta on, että kaikki osat ovat ainutlaatuisia, kuitenkin yhtä. Yksi on kaikki, ja kaikki on yksi.

Miten suurenmoista aikaa olla elossa ja voida hyvin ja olla astumassa uuteen Maahan, uuteen elämään ja uusiin alkuihin, suuren rakkauden, kunnioituksen ja ihmetyksen kera.

Iloa!

Judith Kusel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >