HomeViestejäJudith Kusel13.10.2021 - Totuutensa eläminen

13.10.2021 - Totuutensa eläminen

TOTUUTENSA ELÄMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
13.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Universaalit lait toimivat luonnollisilla luomisperiaatteilla, joiden mukaan kaikki on olemassa ja virtaa harmonisen yhtenäisesti, yhtenä.

Kaikki muodostaa osan ja hiukkasen yhdestä jumalaisesta lähteestä, ja näin jumaluus on kaikessa.

Ei ole tarvetta pakottaa mitään. Kaikki virtaa, ja kaikki luodaan, ja luodaan uudestaan kauniissa synkronismissa, tasapainossa ja harmoniassa. Rakkaudessa. Muista tämä.

Kun kaikki virtaa harmoniassa, on rauha. Sisäinen rauha. Tasapaino.

Oma sielusi varoittaa sinua aina intuitiivisten voimiesi ja vaistosi kautta, kun jokin ei ole oikein sinulle ja kun jokin ei ole universaalien lakien mukaista eikä näin korkeimmaksi hyväksesi. Kuuntele sitä.

Älä salli kenenkään sivuuttaa omaa intuitiivista tietämistäsi, vaikka hän olisi kuka. Jos jokin TUNTUU väärältä, se ei palvele sinua.

Laumavaisto on sokeasti seuraavan lampaan vaisto. Niillä jotka ovat tietoisia ja hereillä ja virittyneet jumalaisiin lakeihin, sisäiseen jumaluuteen ja omaan intuitiiviseen tietämiseensä ja opastukseensa, on kyky murtautua vapaaksi ja seistä täysin omassa valossaan ja näin kulkea yksin, jos hänen tarvitsee ollakseen uskollinen itselleen.

He eivät ole koskaan yksin, sillä sisäinen ykseys, jumaluuden ykseys, rauha ja harmonia sekä universaali kokonaisuus asuu heidän sisällään. Sielusi on jumalainen kipinä, ja näin ollen olet sen jumalaisen lähteen osa ja hiukkanen, joka loi sinut.

Suurin lahja jonka voit antaa itsellesi, on perimmäinen vapaus olla yksi/yhtä.

Yhtä kaiken olevaisen kanssa.  

Jumaluus. Kokonaisuus. Sisäinen tasapaino, rakkaus ja rauha.

Eläen totuutesi. Tietäen, kuka olet totuudessa. Tietäen, mitä olet totuudessa. Tietäen, miten palvellaan totuudessa.

Minä olen mitä olen.

Judith Kusel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >