HomeViestejäJudith Kusel22.2.2022 - Erottelukyky

22.2.2022 - Erottelukyky

EROTTELUKYKY

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
22.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Erottelukyvyn käyttö on hyvin välttämätöntä tänä aikana, kuten myös se, että löytää syvimmän totuuden sisältään ja elää se ehdottoman rakkauden kera.

Olen sulkenut radion ja television vuosia sitten, ja olen ollut hyvin tarkkana siinä, mitä katselen, luen, kuulen ja kuuntelen.

Kyseenalaistan aina kaiken, ja hyväksyn vain sen, mikä resonoi totuutena syvällä sisälläni.

Minut saatettiin apartheid-vuosina hyvin tietoiseksi siitä, miten monia epätotuuksia syötetään päivittäin massoille, ja misinformaation syöttämisoppitunnit vaikuttivat minuun syvästi.

Useimmat ihmiset eivät kyseenalaista eivätkä käytä erottelukykyä, ja he sallivat vain alitajuista mieltään ohjelmoitavan kaikella, mitä he näkevät, kuulevat ja lukevat. Sillä alitajunta imee kaiken.

Tunne-, mentaali-, henki- ja fyysiseen kehoon tulee ylikuormaa ja ahdistusta, koska huonot uutiset muodostavat 99 % otsikoista ja ruokkivat massojen pelkoja ja ahdistusta – kaikki vanhaa 3D-ohjelmointia.

Erottelukyky tuo esiin sielun syvimmän tietämisen, intuitiivisen opastuksen, kun ihminen voi kuulla vain hiljaisuudessa ja mennen syvälle sisälle, ja etsii jumalaista ykseyttä, opastusta ja viisautta sisältä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >