HomeViestejäJudith Kusel1.12.2023 - Pyhä Sofia

1.12.2023 - Pyhä Sofia

PYHÄ SOFIA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
1.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Luin muutama vuosi sitten Pistis Sofian, joka käsittelee periaatteessa Pyhää Sofiaa, joka pitää jumalaista feminiiniviisautta.

Suurimpana rakkaustekona ihmiskuntaa kohtaan, hän laskeutuu lankeemuksen jälkeen Maahan ja yrittää auttaa ihmisiä löytämään tiensä takaisin eheyteen, gnosikseen. Kuitenkin hän huomaa, että vaikka hän yrittäisi kuinka kovasti, he eivät voi kuulla häntä ollessaan niin juuttuneena tiheyteen ja aineeseen.

Tämä tuli mieleeni eilen syvällisen keskustelun aikana parhaan ystäväni kanssa, kun puhuimme siitä, miten nousemme nopeasti korkeampien ulottuvuuksien taajuuskaistoille ja miten ne jotka ovat alempana, haluavat roikkua meissä ja tulla korjatuksi.

Kuitenkin riippumatta siitä, miten yritämme tavoittaa heidät opastuksellamme, he eivät voi kuulla meitä enää. Ja kirjoitan tämän suuren myötätunnon ja rakkauden kera.

Miksi? Se on energia- ja energiavaihtokysymys, mutta myös tietoisuuskysymys. Monet haluavat todella nousta, mutta he ovat edelleen niin juuttuneena alempaan värähtelytiheyteen, huoliin, pelkoihin ja draamoihin, että he eivät yksinkertaisesti voi kuulla sielullaan, kun mieli estää edelleen – ja alempi itse ja ego.

Tällaisissa tapauksissa voimme vain pitää sydämen auki ja pitää heitä rakkaudessa ja valossa, niin kuin Pyhä Sofia teki.

Kuitenkin Pyhä Sofia, jumalaisen feminiinisyyden kera, on nyt täysin integroitu, ja lopultakin hyvin monet sielut voivat nähdä, tuntea, kuulla ja kokea jumalaisen rakkauden ja viisauden sisäänvirtaamisen.

Näin oppilaissani, miten heidän sydämensä avautuivat Pyhälle Sofialle ja miten he kokivat hänen läsnäolonsa syvillä ja rakastavilla tavoilla.

Sillä hän on oman sielumme syvimmässä viisaudessa ja tietämisessä, ja siinä rakkaudessa olemme totuudessa, ja uudessa kultaisessa ajassa Viisauden temppelit nousevat jälleen, kun tasapaino, ykseys ja harmonia palaavat ja gnosiksesta tulee elämäntapa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >