HomeViestejäJudith Kusel28.11.2023 - On tapahtunut valtava universaali muutos

28.11.2023 - On tapahtunut valtava universaali muutos

ON TAPAHTUNUT VALTAVA UNIVERSAALI MUUTOS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
28.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Puhun erityisesti niille sieluille, jotka ovat peräisin 12 ensimmäisestä mestarigalaksista, jotka on koskaan jumalaisesti luotu, ja 12 keskusauringosta ja 12 Jumalan pojasta ja tyttärestä, jotka olivat sen 12 korkeaa pappia ja korkeaa papitarta.

Tänä merkityksellisenä aikana, kun uusi Maa on nyt täysin integroitu ja täysin ankkuroitu uusi kultainen aika ilmentyy nyt muotoon ja olemaan, 5D-muodossa ja alkuperäisessä 7D-muodossa, monet näistä sieluista jotka syntyivät alun perin näihin 12 mestarigalaksiin, ovat nyt palanneet, ja heitä on tosiaan inkarnoitunut ensimmäisestä vapaaehtoisesta sieluerästä saakka, ollen alkuna Suurelle muutokselle osana indigolapsia ja sitten myöhemmin kristalli- ja sateenkaarilapsia ja joitain muita.

Kuitenkin nyt on tapahtunut valtava universaali muutos siinä, että alkuperäisen ensimmäisen luomisen – joka liittyy ensimmäisiin mestarigalakseihin ja 12 keskusaurinkoon ja aurinkoihin aurinkojen tuolla puolen – avaimet ja koodit on nyt täysin aktivoitu näissä sieluissa, ja heidän taustatiiminsä Galaksienvälisistä neuvostoista auttavat heitä valtavan valaistuilla tavoilla.

Kuten kuvaan kahdessa tärkeässä kirjassani, joissa kerrotaan tämän planeetan todellisesta historiasta – Why I was born in Africa: the previously unrecorded history of Elysium and the Lion Kingdom (= miksi synnyin Afrikkaan, Elysiumin ja Leijonavaltakunnan aiemmin tallentamaton historia) ja France: The Secret Knowledge of Mary Madgalena, The Catars, Templars and Avalon (= Ranska, pyhä tieto Maria Magdaleenasta, Kataareista, Temppeliherroista ja Avalonista) – nämä 12 mestarigalaksia olivat monisyisesti mukana tämän planeetan kanssaluomisessa miljardeja maavuosia sitten. He ovat kylväjärotuja, ja heidän jälkeläisensä loivat vasta sitten ensimmäiset paratiisit maan päälle – Elysiumin ja paljon myöhemmin, taivaan sotien jälkeen, Leijonakuningaskunnan, ja sitten Avalonin. Mu, Lemuria ja Atlantis tulivat vasta monia miljoonia maavuosia myöhemmin.

Kun alkuperäisen luomisen avaimet ja koodit on nyt aktivoitu, valtavia portaaleja on avautunut suoran jumalaisen intervention kautta, kuten on ennalta määrätty tapahtumaan tänä merkityksellisenä aikana. Tämä merkitsee sen paluuta, mitä oli alussa, kun uusi kultainen aika nousee ja myös uusi ihminen.

Jos olit yksi noista, jotka ovat sieluna peräisin 12 mestarigalaksista, ja sielutulkintani antavat näitä (Andromeda, Sirius, Orion, Joutsen, Plejadit, Arcturus, Iso Karhu, Linnunrata jne. (jotkut näistä räjähtivät taivaiden sotien aikana, mutta sielut selviytyivät ja yhdistyivät muihin 12:een)), huomaat, että korkeimmat alkuperäiset sielumuistipankkisi aktiovituvat nyt, kun muistat totuuden siitä, kuka ja mikä todellisuudessa olet.

He kuuluvat pääasiassa myös noihin sieluryhmiin, jotka ovat aina inkarnoituneet valtavien mullistusten ja valtavan pimeyden aikoina, auttamaan ihmiskuntaa nousemaan jälleen ja tuomaan valaistumista ja viisautta. mm. Valaistut sielut, Säteilevät sielut, Armoitetut, Rakastavat sielut, Parantavat sielut. He muodostavat sieluryhmäklusterin (sieluryhmäyhtymä, sisältää 144.000 sielua). He ovat aina ottaneet mestariopettajan roolin – mestareita millä tahansa asiantuntemusalueella, jota heidät kutsuttiin ilmaisemaan, ja he olivat johtavia valoja ihmiskunnalle suuren pimeyden aikoina.

Olemme nyt siirtyneet yli kaiken, mitä on koskaan ollut, täysin uuteen luomiseen. Ota siksi tämä onkeesi, sillä nämä 12 mestarigalaksia tekevät itsensä tiettäväksi myriadein tavoin. Ne sisältävät Universaalien neuvostojen ja Galaksienvälisen yhteenliittymän ja Galaksienvälisten neuvostojen ytimen, ja he valvovat tätä prosessia nyt täydellä voimalla. Se merkitsee, että myös kosmisia 12D-mestareita on täällä nyt lisäämässä viisautensa ja asiantuntemuksensa tähän kaikkeen.

Kun luet tätä, sielusi avaimet ja koodit aktivoituvat täysin, vaikka mielestäsi tuntuu käsittämättömältä ja se menee ylikierroksille. Salli sydämen ja sielun tietää syvimmässä tietämisessä, ja tiedä, että sen jälkeen kun 12 mestarigalaksia syntyi, monia muita on syntynyt, ja monet teistä ovat peräisin noista uudemmista luomuksista. Kuitenkin Linnunratagalaksi on ollut mukana aivan alusta saakka.

Tämä on ennenkuulumatonta, eikä se tapahdu ainoastaan maaplaneetalle, vaan universaaleilla tasoilla. Ensimmäistä kertaa meidät palautetaan tai paremminkin uudestisynnymme täysin uuteen ja paljon korkeampaan versioon ensimmäisestä luomisesta ja ylitämme sen.

Elämä tällä planeetalla ei ole enää koskaan samanlaista.

”Katso, uudeksi minä teen kaikki!”

Tosiaankin!

Näiden alkuperäisten aktivointien myötä tulee uuden luomisen täysi aktivoituminen, kaikissa elämän muodoissa ja ilmaisuissa – näkyvä ja näkymätön ja luomisen/luomakunnan kaikki aspektit.

Ei ole takaisinpaluuta. Tämä on uutta luomista.

Ja synnytetty jumalaisessa rakkaudessa ja jumalaisella rakkaudella, kun ilon laulut kajahtelevat universumien ja omniversumin halki.

Ykseys, yhtenäisyys, tasapaino, harmonia, rauha.

Ennen kaikkea ehdoton rakkaus.

Kaikenkattava rakkaus.

Olen puhunut!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >