HomeViestejäJudith Kusel4.12.2023 - Tämä on hyvin kriittistä aikaa - mitä valitset?

4.12.2023 - Tämä on hyvin kriittistä aikaa - mitä valitset?

TÄMÄ ON HYVIN KRIITTISTÄ AIKAA – MITÄ VALITSET?

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
4.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Luin eilen aamulla St. Germainilta jotain, mikä laittoi tämän merkityksellisen ajan minulla perspektiiviin, korkeammassa mielessä.

Mielenkiintoista kyllä, sielutulkintani ovat aina johtaneet minut intuitiivisesti ymmärtämään tämän syvällä tasolla, mutta sen vahvistaminen tällä tavalla antoi sille uutta voimaa.

St. Germain valmisteli jo 1930-luvulla ihmiskuntaa ylösnousemaan uuteen Maahan ja uuteen kultaiseen aikaan. Hän sanoi jo silloin, että meidän täytyisi muuttua tänä aikana miljardien maavuosien kollektiiviset negatiiviset mallit ja kaikki karmamallit, joita olemme koskaan luoneet muiden sielujen kanssa!

Kuvittele, miten monen sielun kanssa olet jo ollut tekemisissä tässä elämässä, puhumattakaan kaikista muista elämistä ennen tätä. Summaa kaikki tämä, ja mielestä se alkaa tuntua käsittämättömältä.

Olen tehnyt sisäistä työtä reilu parikymppisestä, ja siinä on tapahtunut kvanttihyppyjä suuremmasta heräämisestäni saakka 2004, jolloin koko elämäni romahti – kirjaimellisesti – ja minun täytyi aloittaa täysin uusi elämä, uusia alkuja.

Siitä lähtien tästä on tullut jokapäiväinen ja jokaöinen asia, sillä ei voi muuta, kuin olla tekemisissä muiden sielujen kanssa päivittäin, ja tämä merkitsee myös kaikkien energiakenttien ja -kehojen puhdistamista. Laajennan tätä nyt, kun opetan oppilaitani ja heidän elämänsä ovat transformoituneet positiivisesti siitä lähtien.

Huomaan päivittäisessä vuorovaikutuksessani ihmisten kanssa, ettei tapahdu ainoastaan valtavaa parantumista jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden välillä sisällämme (kun minulle selvästi näytettiin tänä aamuna voimakkaassa ahaa-elämyksessä, miten fyysinen kehoni tasapainottui kiireellä, jatkuvan kivun vuoksi tietyillä kehoni alueilla, ja mitä minun täytyi edelleen työstää), vaan se ulottuu myös suhteisiimme isän, äidin, sisarusten ja laajemman suvun kanssa, ja sen myötä geenikoodauksemme syvälliseen uudistumiseen. Ja nyt kun jumalaisia leimoja aktivoidaan, tapahtuu ensimmäisen luomisen alkuperäisten avainten ja koodien täysi aktivoituminen, astuessamme täysin uuteen aurinkovalokehoomme.

Kuuntelin erästä naista, jonka isäongelmat tulivat esiin, ja hän syytti kirjaimellisesti isää kaikesta, mitä tapahtui nyt hänen elämässään.

Syvällä tämä laajentui suhteisiin perheen kanssa ja myös laajempiin ihmissuhteisiin ja -olosuhteisiin, kun kaikki korostetaan nyt, koska ei yksinkertaisesti voi ottaa mukaansa uuteen Maahan mitään tunnetaakkoja ja tunnelatauksia, minkäänlaista anteeksiantamattomuutta itselle ja muille, häpeää, syyttelyä, syyllisyyttä ja uhriutta, missään muodossa itseen ja muihin liittyen – sillä elämässä ei ole uhreja, on vain sieluoppitunteja korkeammassa mestaruudessa.

Tällaisen parantumisen täytyy tulla syvältä sisältäsi, sillä parantajat voivat edesauttaa parantumistasi, mutta he eivät voi tehdä sisäistä työtä ja antaa anteeksi puolestasi.

Syvää parantumista täytyy tapahtua, sillä silloin voimme vapauttaa itsemme ja kaikki sielut, jotka ovat mukana.

”Näen isäni rakkaudettomana lapsena, ja annan anteeksi helposti. Olemme kumpikin vapaita.” (Lisää mukaan äiti, isoäiti, isoisä, sukulinja sisarukset, laajempi suku, ja sitten laajenna se koko ihmiskuntaan.)

Tulin alastomana tähän maailmaan, ja alastomana minun täytyy jättää vanha Maa taakse, jotta voin syntyä täysin uutena:

KATSO, TEEN KAIKEN UUDEKSI!

SYNNYMME UUDESTAAN RAKKAUDESSA JA RAKKAUDEN KERA!

Anteeksiantamattomuus, häpeä, syyttely ja syyllisyys tukkivat sydämen, kovettavat sen ja tunnekehomme tukkeutuu myös, ja muodostuu kaikkia negatiivisia siteitä ja kiinnikkeitä, kaikkia tunnesiteitä, ja niistä tulee kuin mustaa tervaa. Ne luovat valtavia, mustia rautamaisia palloja, jotka eivät paina meitä ainoastaan alas, vaan kiinnittyvät meihin, ja sitten raahaamme niitä mukanamme. Ja miten monta elämää olemme tehneet tätä?

Nyt on aika viimeinkin vapauttaa itsesi ja muut.

Sinulla on vapaa tahto ja vapaa valinta: mitä valitset?

Tämä on hyvin kriittistä aikaa – mitä valitset?

MINÄ VALITSEN PÄÄSTÄÄ TÄYSIN IRTI KAIKISTA JA KAIKESTA, JA SALLIN ITSENI OLLA VAPAA JA VAPAUTAN MUUT. JA TÄSSÄ PROSESSISSA SYNNYN UUDELLEEN RAKAUDESSA JA RAKKAUDEN KAUTTA, KUN HYVÄKSYN TÄYSIN YHTENÄISYYDEN, TASAPAINON JA YKSEYDEN kaikissa elämän ja olemassaolon aspekteissa ja muodoissa.

Saatamme kaikki toisiamme kotiin siihen totuuteen, kuka ja mitä olemme todellisuudessa, jotta voimme kaikki lopulta vapautua kaikista kahleista ja siteistä ja kaikesta, mitä olemme koskaan luoneet väärin maan päällä. Ja nyt meidät viimeinkin vapautetaan syntymään täysin uudeksi, kaikissa elämän aspekteissa ja ilmaisumuodoissa.

Se on paluu viattomuuteen.

Yhtenäisyyden, harmonian, rauhan ja rakkauden aika.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >