HomeViestejäJudith Kusel17.9.2023 - Kosmisen energian kasvu

17.9.2023 - Kosmisen energian kasvu

KOSMISEN ENERGIAN KASVU

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
17.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vietän enemmän aikaa luonnossa, kun minua kutsutaan todella virittymään Maan energiakenttiin sekä kosmisiin kenttiin.

Tunnen valtavan kosmisen energia-aallon virtaavan sisään, eikä tämä johdu vain auringonpurkauksista, vaan se on uuden Maan energioiden täysi avautuminen ja uuden kultaisen ajan alku. Näen hyvin monia uusia lajeja sekä lajeja, joiden luulimme kuolleen sukupuuttoon, nousevan nyt esiin, ja sen myötä on valtava energiakasvu vesistä.

Meditoin tänään paikassa, jossa pystyin virittymään vesien energiaan, ja aistin valtavaa voimaa huokuvan noista vesistä, millaista en ollut koskaan ennen tuntenut. Tämä ulottuu aaltoihin aaltojen perään, joita virtaa kristallipyramidien ja Maan kristallipyramidienergiaverkkojen kautta, ja myös selkäranka maan uutena akselina sykkii elämää, kun uusi Maa on suurempi kuin vanha Maa.

Nämä uudet energia-aallot ovat 5D–7D-taajuutta, ja galaksienväliset neuvostot jotka auttavat nyt tässä prosessissa, ovat vielä 12D–13D-taajuutta, esimerkiksi Andromeda. Andromedalaiset tuovat sydäntä avaavaa energiaa tälle planeetalle, kun he ovat kosmoksen taiteilijoita, muusikkoja, kaunistajia ja valtavan voimakkaasti sydänkeskeisiä. Andromedassa on kosminen sydän.

Meillä on odotettavissa voimakkaita elämänmuutoksia kaikissa muodoissa, eikä mikään ja kukaan voi pysäyttää tätä prosessia. Kaikki tapahtuu jumalaisella määräyksellä, ja kaikki on raiteilla.

Huomaa, että tämän myötä omassa elämässäsi tulee pintaan kaikki, mistä täytyy nyt lopultakin päästää irti, ja tähän sisältyvät kaikki negatiiviset karmamallit, joita on koskaan luotu muiden sielujen kanssa, ja kaikki mitä et ole käsitellyt jossain muodossa.

Se on tosiasiassa täydellistä puhdistamista valkoisella valonliekillä, ja kaikki mikä ei ole sen puhtautta, tulee esiin puhdistettavaksi ja tyhjennettäväksi.

On suurta rakkauden sisäänvirtausta, ja sydänkeskus laajenee enemmän ja enemmän, kun avaat itsesi aina vain korkeammille rakkausasteille sen puhtaimmassa muodossa, kun tämä on todellakin paluu viattomuuteen ja totuuteen siitä, kuka ja mikä meidät luotiin olemaan, kun sielumme puhtaus ja täydellisyys loistaa läpi.

Olen syvän inspiroitunut kirjoittaessani tätä, ja minulla on kiitollisuuden kyyneliä.

Olkaat siunattuja sydämenne ja sielunne ytimeen ja olemuksenne syvyyksiin, ja tuntekaat voimakkaasti jumalaisen rakkauden virtaaminen, kun enkelit nostavat ja kantavat teitä, kun uudestisynnytte.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >