HomeViestejäJudith Kusel8.9.2023 - Uudet resonanssitaajuudet

8.9.2023 - Uudet resonanssitaajuudet

UUDET RESONANSSITAAJUUDET

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
8.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minut tehdään tietoiseksi korkeamman sydämen uusista resonanssitaajuuksista, jotka synkronoituvat maan sydämen ja kosmisen sydämen kanssa.

Meidät viritetään kirjaimellisesti paljon korkeamman energian äänikenttiin – parempien sanojen puutteessa tämän kuvaamiseen – ja tämä resonanssikenttä palauttaa korkeamman sydämen ja selkärangan kaikki 33 oktaavia. Ne toimivat sopusoinnussa.

Tämä merkitsee, että pystymme nyt virittymään toistemme sydämeen ja sieluun, ja samalla muodostuu yhtenäiset sydänenergiakentät.

Tämä voi muodostua vain resonanssissa, ykseydessä ja harmoniassa, sillä siitä tulee kosminen sinfonia: ehdottoman rakkauden yhtenäisiä lauluja.

Meidät viritetään jumalaiseen sydämeen, jumalaiseen ääneen sekä todelliseen sielupuhtauteemme ja -rakkauteemme, kun sielulaulumme yhdistyvät yhdeksi taivaalliseksi laulujen lauluksi. Luomisen/luomakunnan rakkauslauluiksi.

Tätä vahvistavat elämänvedet ja vedet sisällämme ja ympärillämme, kun vesi resonoi ääneen ja vahvistaa sitä. Tämä on yksi syy, miksi pyramidien juurella oli aina juoksevaa vettä – vahvistamassa maaenergiaa, jota säteiltiin ja generoitiin pyramideista luomaan sähkömagneettivoimaa.

Kun sydänresonanssista tuli yhtä pyramidiresonanssin kanssa, pyhät ovet avautuivat, mikä antoi sielulle pääsyn tiettyyn korkeampaan tietoon. Tämä vaati kuitenkin äärimmäistä puhtautta, kun yksilö hajosi resonanssikentiksi voidakseen päästä tähän. Todellisuudessa, tietoisuutta.

Sydänresonanssikentät mahdollistavat uuden aurinkovalokehon aktivoitumisen, ja kenttien voima lisääntyy, kun sielu on valmis hyväksymään sielumestaruutensa täysin, ehdottoman rakkauden kera, totaalisessa ykseydessä kaiken olevaisen kanssa.

Avain on totuus. Sielutotuutensa eläminen.

Tiedän, kuka minä olen totuudessa.

Tiedän, mitä minä olen totuudessa.

Tiedän, miten palvelen totuudessa
sydämestäni ja sielustani
puhtaan, aidon
ja ehdottoman rakkauden kera.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >