HomeViestejäJudith Kusel19.9.2023 - Muutos voimistuu aalloissa aaltojen perään

19.9.2023 - Muutos voimistuu aalloissa aaltojen perään

MUUTOS VOIMISTUU AALLOISSA AALTOJEN PERÄÄN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
19.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutos voimistuu aalloissa aaltojen perään.

Ainoa tapa navigoida tätä on tulla kuin vedeksi – juoksevaksi ja alati muuttuvaksi.

Meistä on tulossa elämän pyhiä vesiä, kristallinestettä, kun jokainen hiukkanen täyttyy valosta, rakkaudesta ja voimasta.

Olemme myös elämän hengitys, joka hengittää ikuista sisäänhengitystään ja hengittää ulos luomisen jatkuvia rytmejä, uudistaen alati itseään.

Olemme ottamassa täysin vastaan uuden aurinko-kristallivalokehomuotomme, samalla kun koko elämä ja kaikki elämänmuodot maan päällä ja sisällä tekevät samoin.

Se ei ole mukavaa, mutta toisaalta sielusi tiesi tämän ennen inkarnoitumistasi tänne.

Sydänkeskukset jotka ovat yhdistyneet sieluun, avautuvat enemmän ja enemmän, kun muutos voimistuu, ja jumalainen feminiinisyys ja kaikki Mariat osallistuvat täysin tähän prosessiin, pitäen meitä sydämissään, jotka ovat täynnä ylimaallista rakkautta, ja opastaen meitä lempeästi ja rakastavasti läpi.

Mariat olivat aina korkeita papittaria, joilla oli aina puhtauden valkoinen liekki, totuuden miekka ja ehdottoman rakkauden voima sisällään. He työskentelevät yhdessä Ruusun universaalin sisarkunnan kanssa, ja kaikki nämä sisaret ovat täällä maan päällä, ruumiillistaen täysin roolinsa ankkuroida uusi kultainen aika, rakkauden ja ykseyden/yhtenäisyyden aika.

Pidä itsesi keskittyneenä sydämeen ja sielusi puhtauteen ja rakkauteen, kun jumala loi sinut täydellisyydessä, äläkä horju ylösnousemisessa uuteen.

Sinua ympäröi jumalainen rakkaus, jumalainen valo ja jumalainen voima yötä päivää, ja pyhä Shekina ja pyhä Sofia virrattavat sisään valaisevia tulia, samalla kun jumalaisen äidin valkoinen leikki puhdistaa olemuksesi ytimeen saakka ja täyttää sinut rakkaudella ja hyvin paljon enemmällä, kuin voit ymmärtää nyt.

Enkelit, arkkienkelit, ylösnousseet mestarit ja taivaan komppania ovat täällä, ja meitä tosiaankin nostetaan, opastetaan ja kannetaan läpi.

Kuitenkin oma vapaa tahtosi ja valintasi määrittää äärettömästi lopputuloksen, ylösnoustaanko täysin vai ei.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >