HomeViestejäBlossom Goodchild21.3.2020 - Viesti Valoliitolta

21.3.2020 - Viesti Valoliitolta

VIESTI VALOLIITOLTA
 
Kanavoinut Blossom Goodchild (www.blossomgoodchild.com)
21.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Blossom: Hei siellä! Olen palanut uskomattomalta viikoltani Havaijilla, jossa kunnioititte meitä läsnäololanne. Taas kerran … kiitos! Olen nyt eristyksessä pari viikkoa ja luonnollisesti monet haluavat tietää, mitä teillä on sanottavana planeettamme nykytilanteesta tällä hetkellä. Kiitos.
 
Tervetuloa Blossom ja kaikki, jotka koette uskomattomimpia ja jännittävimpiä aikoja, kuin koskaan olette kohdanneet monien elämien saatossa. Pyydämme, että riemuitsette, sillä se mistä olemme puhuneet kanssanne, on lopultakin täällä. Hyvin pitkään ja kunnioittaen olette pyytäneet tätä, ja nyt kun se on täällä … ihmetellään, miten ihmeessä siitä päästään läpi.
 
Kuitenkin jokainen … jokainen teistä tietää, miten, sillä olette valmistelleet olemustanne ja energioitanne tähän koko sen ajan, joka teidän täytyi odottaa.
 
B: Rehellisesti sanottuna tunsin, ettei teillä ehkä ole mitään uutta sanottavaa, koska olette valmistelleet meitä niin pitkään. Luulen, ettei yksikään olettanut, että se tapahtuisi tällä tavalla.
 
Eikä yksikään olettanut, että hän tuntisi siitä niin, kuin tuntee. Muistatko, miten sanoimme, että teidän täytyisi "pitää hatustanne kiinni" ja pysyä valossanne? Miten teidän täytyisi lempeästi sallia tietonne tihkua niille, jotka tunsivat eksyneensä ja pelkäsivät? Miten media täyttäisi mielenne epätotuuksilla pitääkseen teidät pelossa?
 
Rakkaimmat sielut, luetteko otsikoiden välistä? Poimitteko sen faktan, että tämä virus joka pyyhkäisee oletettavasti maidenne läpi, on valepuku kaikelle, mitä tapahtuu täysin eri tasolla, jotta ne jotka nyt paljastetaan, piiloutuvat julkisivun taakse, jottei massapaniikkia toisesta löydöstä tapahtuisi?
 
B: Iso kysymys kuitenkin on, kuka "sepitti" tämän viruksen? Hyvikset vai pahikset?
 
Sanoisimme, että pahikset. Kuitenkin jumalaisen suunnittelun takia se tekee sen, mikä sen suunniteltiin tekevän, jotta maailmanne voisi tehdä siirtymänsä. Sillä kuten tiedätte, Maa ei voi mitenkään nousta siinä tilassa, jossa se oli ja on. Siksi emme sanoisi, että heidän suunnitelmansa on kostautunut. Sanoisimme hyvien tyyppien näkökulmasta, että se tapahtuu täydellisesti.
 
B: Jotkut tietysti väittäisivät vastaan sekasorron, kuolemien ja sen täydellisen kaatumisen vuoksi, joka tunnen pysäyttävän maailmamme.
 
Meidän näkökulmastamme katsottuna ei tarvitse käydä mitään väittelyä. Emme ole kiistelyvärähtelyä. Toteamme vain sen, mitä on. Olemme kertoneet teille, että maailmanne menisi mullin mallin, kuitenkin paljon enemmän kuin nyt. Jotta muutos voi tapahtua, monien asioiden täytyy pysähtyä, eikä "tikittää yli". Kaikkien täytyy kestää paljon häiriöitä monilla, monilla tasolla, jotta tarvittavat ja välttämättömät muutokset tapahtuisivat tässä pelissä.
 
Kyllä, tilanne tulee paljon vakavammaksi. Kuitenkin tämä sairaus laantuu, se ei kuitenkaan unohdu "olipa kerran" -tarinassa. Suunnitelma on nerokas. Ei voisi olla toisin.
 
Ne joiden henki/elämä on viety toiseen värähtelyyn, ovat suostuneet siihen. Ei ole virheitä. Aivan kuten ne monet tuhannet henget, joita viedään joka päivä muilla tavoilla. Ei virheitä. Tiedetään, että heidän aikansa planeetallanne on palvellut heitä ja nyt he saavat muita mahdollisuuksia muualla.
 
B: Hyvin monet ovat kuitenkin pelossa, ei vain viruksen saamisen vuoksi – heidän bisneksensä, työpaikkansa, säästönsä, KAIKKI on …
 
Mullin mallin! Meidän neuvomme niille jotka tietävät, niille jotka tiesivät, on pysyä valossaan kaikkina aikoina. Tuon valon voima väreilee ulospäin ja löytää ne, jotka eniten tarvitsevat. Ne jotka hyötyvät siitä kovasti tai eniten.
 
Kukaan ei näe nälkää, koska ruokaa on yltäkyllin, ja kuten jo tiedätte, monissa tapahtuu herääminen, kun he ilmaisevat ystävällisyyttä, jota he eivät "normaalisti" olisi ajatelleet.
 
B: Entä talous?
 
KAIKKI MUUTTUU. Täytyy ajatella tarkkaan sitä, että jotta tämä jumalainen transformaatio voisi säteillä valoaan, talous ei voi mitenkään jatkua entiseen tapaan, sillä siinä on hyvin paljon korruptiota, ahneutta ja harhaanjohtavaa informaatiota. Jotta oikeudenmukaisuus ja tasa-arvoiset oikeudet palautettaisiin, dominojen täytyy kaatua.
 
TÄSTÄ SYYSTÄ OLETTE TÄÄLLÄ … MUISTATKO? TE – VAHVIMMISTA VAHVIMMAT.
 
B: Kun sanotte "palauttaa", onko se oikea sana?
 
Todellakin, sillä planeettanne ei aloittanut tällä tavalla. NYT OIKEAMIELISYYDEN ON AIKA OLLA ELÄMÄNTAPA. Tämä ei tietenkään tapahdu eikä voi tapahtua yhdessä yössä, kuten olemme sanoneet. Monet teistä tietävät monia, jotka ovat epäluuloisia, vaikka heillä ei ole tietoa taustasyystä. Valo nimittäin säteilee jo läpi.
 
Rakkaimmat sielut, ottakaa kuitenkin huomioon se pelko, joka leviää median vuoksi. Ottakaa myös huomioon, että asioiden täytyy tulla paljon hauraammiksi, jotta muutoksia voi tapahtua.
 
PITÄKÄÄ HENKENNE KORKEALLA. Te jotka ette "pääse läpi" pelokkaille, niin lähettäkää valoanne eetterin kautta – yhdelle … kaikille. Lähettäkää valoanne. Antakaa sen olla jatkuva virta, hyvyyden, toivon ja vahvuuden virta.
 
B: Upea asia on huumori! Monet "valopelaajat" tekevät mahtavaa työtä sillä alueella.
 
Koska se on heidän tehtävänsä – piristää pimeyttä. NAURU ON KAIKKEIN SUURIN PARANTAJA. Siis jatkakaa naurun löytämistä päivittäin, mahdollisimman usein. Se mitä on tulossa, on paljon uhkaavampaa, kuin tämä mitä nyt tapahtuu.
 
B: Kuulostaa pahaenteiseltä!
 
Kuitenkin se on totuudenmukaista.
 
B: Onko mitään pienenpientä opastusvihjettä tuosta uhkaavasta käyttäytymisestä, jota on tulossa?
 
Ei.
 
B: Tiesin, että sanoisitte niin. Kuitenkin, jos ei pyydä, niin ei saa. Mmm! Pyysin enkä saanut.
 
Sanotaanpa, Blossom, että kun siemen on kylvetty, ei tiedä, miten tuo siemen kasvaa. Riippuu siitä, miten sitä hoidetaan ja kastellaan. Kasvuaika, suunta johon kukat aukeavat, terälehtien määrä kussakin kukassa tai miten monta kukkaa. Siksi sanoisimme, että siemen on kylvetty, se on itänyt, ja nyt kun sitä kastellaan, näemme, minkä suunnan se sitten ottaa.
 
B: Siis sanotte, että riippuen siitä, miten ME kastelemme sitä, se ottaa eri kurssin?
 
Sanomme, että sitä kastellaan jatkuvasti, ja teidän tehtävänne on poistaa piikit.
 
TÄMÄN JUMALAISEN SUUNNITELMAN KASVUA EI VOI ESTÄÄ. TÄMÄ ON TOTUUS. SE EI VOI EPÄONNISTUA EIKÄ SE EPÄONNISTU.
 
Sanomme, että on monia mahdollisuuksia, millä tavalla tuuli puhaltaa. Emme ole ennustajia – kukaan ei ole – sillä massojen ajatukset synnyttävät muutoksen.
 
TÄMÄ TAPAHTUU NYT, KOSKA SEN ON PAKKO – on ankkuroitu tarpeeksi valoa, jotta päästään siitä läpi ja nähdään sen läpi. FOKUSOITUKAA SIIHEN MAAILMAAN JA PROJISOIKAA SITÄ MAAILMAA, JOKA ON TULOSSA. SE ON JÄNNITTÄVÄÄ. SE TAPAHTUU LÄHIAIKOINA.
 
B: Kaikella kunnioituksella, kuvittelen, että teidän "lähiaikoina" on kuin teidän "pian". Siis parasta, että menemme vain virran mukana.
 
Tietysti. Teille kaikille lähetetään rohkeutta ja vahvuutta, kun kaikki loksahtaa paikoilleen.
 
B: Palaten taaksepäin vähän … sanotteko, että tämä virus kuolee?
 
Kyllä, epäilemättä.
 
B: Kuoleeko pelko?
 
Valon avulla kyllä, lopulta. Kuitenkin, TÄMÄ ON TEIDÄN TEHTÄVÄNNE. TIEDÄTTE TÄMÄN – OLETTE TÄÄLLÄ OLLAKSENNE VALOANNE.
 
SELITTÄKÄÄ LEMPEÄSTI SIELUILLE, ETTÄ PARAS LÄÄKE IKINÄ ON TUNTEA SYDÄMESSÄÄN … MINÄ OLEN VALO, MINÄ OLEN RAKKAUS, MINÄ OLEN.
 
Paljon useammat kokeilevat sitä, koska he eivät tiedä, mitä muuta tekisivät, minne muualle kääntyisivät. Tehdessään sen, hyvin monet sielut huomaavat, että heidän sydämensä värähtelee eri tasolla. He huomaavat, että tämä lääke toimii. Pelko lähtee heistä ja uutta vahvuutta tulee sisään.
 
Sielun olemus avautuu tuohon uuteen ymmärrykseen, sillä lopulta se on ainoa tie läpi. Valo jokaisen sisällä on "tapa/tie päästä tästä läpi". Myös ne joita saatatte pitää epätodennäköisimpinä kandidaatteina, yllättävät teidät ja itsensä.
 
Muistatteko, miten olemme sanoneet, että koko tämän myllerryksen ajan kun asutte "Mullin mallin" -maassa, teille annetaan valon iloja, jotka kohottavat ja vahvistavat? TOIVOA TULEE. Kuitenkin monta kuukautta sitten sanoimme, että käytämme mieluummin sanaa "tietää", kuin "toivoa".
 
SIIS RAKKAIMMAT SIELUT, TIETÄKÄÄ, ETTÄ MUUTOS TAPAHTUU JA KAIKEN MULLISTUKSEN, JÄRKYTYKSEN JA KIRSKUEN PYSÄHTYMISEN KESKELLÄ, TULEE SUURINTA JA KIRKKAINTA RAKKAUDEN JA RAUHAN VALOA TÄYTTÄMÄÄN SYDÄMENNE SEN MUISTAMISELLA, MITÄ OLETTE.
 
Ja kun TÄMÄ tapahtuu, se mitä koette nyt ja tulevaisuudessa, antaa ymmärrystä, miksi tämän muurien romahtamisen TÄYTYI tapahtua asioiden suuressa suunnitelmassa.
 
MUISTAKAA, TUNTEKAA ja TIETÄKÄÄ, että monia valo-olentoja on planeettanne ympärillä tänä aikana ja pysyy vahvana esittäessään osansa tässä MAHTAVASSA ja TAIANOMAISESSA transformaatiossa.
 
SE ON NYT. KAIKKI MITÄ OLETTE ODOTTANEET, TAPAHTUU NYT – KAIKKI TUO KÄRSIMÄTTÖMYYS JA VÄSYMYS JA TOIVON MENETTÄMINEN JA TIETÄMINEN SIITÄ, MIKSI OLETTE TÄÄLLÄ JA MILLOIN SE SAADAAN TEHTYÄ.
 
Rakkaimmat ystävät, PITÄKÄÄ KIINNI HATUSTANNE JA LAITTAKAA KUKKA SEN LIERIIN. Sitokaa se tiukasti leuan alle EHDOTTOMASTI TIETÄEN, että portit on avattu ja on aika kulkea niistä läpi uuden Maan niityille.
 
B: Ensin meidän täytyy kuitenkin poistaa lehmänläjät! Kiitos paljon, että olette niitä olentoja, joita olette.
 
Kun te – maajoukko joka valittiin erityisesti tähän tehtävään – jatkatte kulkemista rohkeasti siihen valoon ja rakkauteen, jota olette ja TIEDÄTTE OLEVANNE.
 
B: Kiitollisuudessa, rakastavassa palvelussa, minä olen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >