HomeViestejäBlossom Goodchild24.1.2021 - Viesti Valoliitolta

24.1.2021 - Viesti Valoliitolta

VIESTI VALOLIITOLTA

Kanavoinut Blossom Goodchild (www.blossomgoodchild.com)
24.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Blossom Goodchild (BG): Hei siellä, valoystäväni. Viime kanavoinnin otsikko oli "odottaminen on ohi!" Selvästikään ei ole, kun ei tehty mitään ilmoitusta, ja te olitte niin varmoja siitä. Mitä tapahtui?

Valoliitto: Rakkain Blossom, ja kaikki valo joka tulee tähän paikkaan kuulemaan tai lukemaan sanojamme. Mietimme, minkä lähestymistavan ottaisit meihin, kun hyvin monet ovat taas kerran pettyneet jatkuvan odottamiseen.

BG: Ystäväni, olen käynyt kanssanne hyvin paljon läpi vuosien saatossa. Joko pysyn kanssanne, koska luotan teihin, tai lähden, koska en luota – ja tässä minä olen. Kun viikko kului, tunsin, ettei ilmoitusta/julkistamista tapahtuisi, ja tiesin myös, että saisitte paljon vastustusta ja monet lannistuisivat. Pystyttekö kuitenkin antamaan valoa, toivoa ja totuutta takaisin noihin sydämiin tällä kertaa?

Valoliitto: Rakkain Blossom ja kaikki, jotka osallistutte rinnallamme tähän liikkeeseen. Kyllä, suunnitelmat ovat herkkiä muuttumaan. Sitä emme voi muuttaa. Kuitenkin voimme muuttaa epätoivon tunteenne ja kohottaa teidät taas kerran korkeuksiin.

Koska suunnitelmat muuttuivat – niiden täytyi – se ei merkitse, ettei ilmoitusta tule lainkaan. Se on pelkästään viivästynyt.

BG: Kaikella kunnioituksella, se saa monet pyörittelemään silmiään ja lopettamaan teidän seuraamisenne.

Valoliitto: Blossom, kuten tiedät, emme voi, emmekä halua kontrolloida muiden mieliä. Haluamme, että yksilö tuntee omaa totuuttaan ja toimii sen mukaisesti. Emme ole täällä voittamassa ääniä!

BG: Siis kysyn hermostuneena, mitä tapahtui.

Valoliitto: Se mikä oli valmiina ilmoituksen tekemiseksi, täytyi keskeyttää ennakoimattomien olosuhteiden vuoksi.

BG: Kuitenkin se on jumalainen suunnitelma. Miten niin voi olla?

Valoliitto: Jumalaisella suunnitelmalla on perimmäinen lopputulos. Jos katsottaisiin monia Maa-vuosia taaksepäin, on vaikuttanut olevan merkittävää toimintaa, joka ei tietenkään ollut jumalaista, ja kuitenkin jumalainen suunnitelma oli edelleen käytössä.

Tässä leikissä on kaksi voimaa.

BG: En ole tyytyväinen "leikkiin" – se tavallaan aliarvioi tilannetta.

Valoliitto: Kuitenkin päätämme pitäytyä tuossa kuvauksessa.

On pimeys, ja on valo. Valo on voittanut.

BG: Siis leikissä ei ole kahta voimaa?

Valoliitto: Blossom, näemme tätä raidetta eteenpäin. Kerromme sinulle, että valo on voittanut. Suunnitelman toteutuminen jatkuu.

BG: Okei, tuota raidetta seuraten sitten, voitteko sanoa mitään enemmän noista ennakoimattomista olosuhteista? Muuta tietysti, kuin että ne olivat ennakoimattomia!

Valoliitto: Mitä tulee ilmoitukseen, sitä ei voitu enää tehdä, koska "leikin tila" muutti kurssia hyvin odottamattomasti.

BG: Tämä oli selvästi sitten ilmoitus, joka liittyi viime viikon virkaanastujaisiin?

Valoliitto: Tosiaankin oli. Tämä "sama" ilmoitus tulee raiteella ilmi vähän myöhemmin.

Kaikella kunnioituksella, Blossom, meidän olisi paljon viisaampaa keskittyä yksilön ja planeetan energian saattamiseen korkeimpaan mahdolliseen muotoon.

BG: Kaikella kunnioituksella teitä kohtaan, niin monista tuntuu, että kaiken sen jälkeen, mitä olette puhuneet tästä ilmoituksesta, he haluaisivat enemmän selitystä kuin sen, minkä annatte. Kaikki olivat niin valmistautuneita, niin onnellisia, että viimeinkin se tapahtuisi välittömästi.

Valoliitto: Blossom, kuitenkaan se ei ollut Valoliitto, joka laittoi ruuvimeisselin koneistoon. Emme ole tilivelvollisia siitä, ettei tuota ilmoitusta tullut.

BG: Ymmärrän sen. Ettekö kuitenkin voi edes antaa meille enemmän siitä, mitä tapahtui?

Valoliitto: Pimeys ei pysähdy mihinkään pysyäkseen siinä asemassa, joka sillä on ollut monta vuotta, monta elämää. Sillä ei ole arvostusta ihmishenkeä kohtaan, ja siksi se menee vaikka kuinka pitkälle suojellakseen klaaniaan. Vaikka kuinka pitkälle.

Valolla on arvostusta kaikkea elämää kohtaan, eikä se ottaisi sitä riskiä, että mahdollisesti monia henkiä menetettäisiin.  

BG: Tämä muistuttaa minua kovasti vuodesta 2008*. Silloin selititte, että teille ilmoitettiin viime hetkellä, että jos alukset ilmestyisivät, pimeät voimat tuhoaisivat ydinasein suuren osan planeettaa, ettekä voineet hyväksyä tätä.

Valoliitto: Sitten tiedät, mistä puhumme. Pulmatilanteesta josta valo löysi itsensä.

BG: Sitä en tajua, miten pimeys pystyy vetämään esiin näitä viime hetken yllätyksiä?

Valoliitto: Koska se taistelee olemassaolonsa puolesta samalla tavalla, kuin valo. Ei tietenkään samoilla strategioilla.

BG: Melko moni on pyytänyt minua kysymään teiltä, kumpi puolue on valon puolella näinä hämmentävinä aikoina. Miten vastaisitte siihen?

Valoliitto: Sanoisimme, ettemme ole minkään puolueen puolella. Olemme niitä, jotka haluavat seurata sydäntään rakkaudessa ja seistä vahvana siinä tietämisessään, että planeettanne tuodaan uuteen kotiinsa.

Emme halua sekaantua politiikkaan, sillä politiikasta tuli, alusta saakka, hyvin pian paikka, jossa valo ja pimeys aloittavat taistelunsa.

BG: Kuitenkin täällä Maa-tasolla tuntuu siltä, että valon ja pimeyden taistelut ovat kovasti yhteydessä politiikkaan, erityisesti tänä aikana.

Valoliitto: Näin saattaa olla, Blossom. Jälleen kerran, emme puhu valon jakautumisesta.

Sillä monia valon sieluja löytyy kummastakin puolueesta. Monet joilla on voimakas usko tiettyyn puoleen, tekevät niin, koska he uskovat elävänsä omaa totuuttaan.

He tuntevat, että ne jotka ovat "toisella puolella", ovat harhaanjohdettuja ja unessa.

Eikö olekin kiehtovaa? Että valotyöntekijät kummassakin puolueessa uskovat, että ne jotka eivät usko samalla tavalla kuin he itse, ovat suuren herätyksen tarpeessa!

Kumpikin "puoli" – paremman sanan puutteessa – tietää itse olevansa oikeassa, koska he seuraavat omaa polkuaan päästäkseen, minne ovat menossa. Päästäkseen, minne kaikki lopulta ovat menossa.

Eikö olekin kiehtovaa? Että ne jotka lukevat näitä sanoja, uskovat, että olemme heidän puolellaan, koska sanamme resonoivat heidän kanssaan niin hyvin.

Ja sanamme resonoivat kummankin puolueen kanssa, koska olemme epäpoliittisia.

Jaamme tietoa ja viisautta sen muistamisesta, kuka te olette!

Sielun oikeus on seurata mitä tahansa puoluetta, joka resonoi sen kanssa.

Siihen emme kuitenkaan myönny, että ne sielut tuomitaan, jotka eivät tunne samalla tavalla kuin te. Että heistä on ajatuksia, jotka eivät ole valoa, rakkautta, ymmärrystä ja myötätuntoa.

Missä jumalaisuus on siinä?

Ei pitäisi olla toista vastaan hänen valitsemansa polun vuoksi.

Ei pitäisi olla toista vastaan. Piste!

Jos on tarkoitus jatkaa julistusta: Minä olen rakkaus. Minä olen valo. Minä olen totuus. Minä olen., niin sitä sitten on!

Emme pyytäneet teitä jatkamaan tämän toistamista, jotta oma totuus on sen tietäminen, että on "oikeassa puolueessa". Pyydämme toistamaan tätä uudestaan ja uudestaan, jotta oma sydän on valopuolueessa!

Kun teette tämän, kun sanotte tämän, ette tee sitä vahvistamaan, että poliittiset ajatuksenne ovat oikeita, totuutta. Teette sen varmistamaan, että Maa-planeettanne, te, jokainen yksilö, ankkuroitte valoa sisään.

Ette pyydä sitä ankkuroitumaan vain siihen puolueeseen, jonka ajattelette olevan oikeassa, tai ainakaan teidän ei pitäisi. Jos teette niin, olette ymmärtäneet väärin pointtimme.

Ankkuroitte valoa sisään kokonaisuuden hyväksi.

Koko ihmisrodun hyväksi, ette vain niiden jotka resonoivat kanssanne poliittisesti.

Ymmärrättekö, rakkaimmat sielut?

Se mitä tapahtui viime päivinä virkaanastujaisiin liittyen, on innostanut monia ja samaan aikaan ollut syvä pettymys monille.

Tämä ei muuta ja tämän ei pitäisi muuttaa totuuttanne.

Ja mikä on totuutenne?

Että valoa on täällä planeetallanne nyt, tuomassa sen oikeutetulle paikalleen, kuten olemme puhuneet monta kertaa.

On jumalan tahto, että tämä tapahtuu.

Luottakaa suunnitelmaan.

Luottakaa, että mikä tahansa polku jonka olette valinneet viedäksenne Maan oikeutettuun paikkaansa, johtaa teidät sinne.

Kertaamme …

Olemme valo-olentoja.

Tuntemalla valonne, seisomalla vahvana siinä, teette, mitä tulitte tänne tekemään.

Vapauttamaan maailmanne pimeydestä.

Tehtäköön jumalan tahto.

Ja niin se on.

BG: No, olin todella epävarma siinä, mitä oli odotettavissa tänään. Kuitenkin taas kerran olette laittaneet sen perspektiiviin ja muistuttaneet meille, että rakkaus ei jaa, kuitenkin se voittaa kaiken. Kiitollisena. Rakkaudellisessa palveluksessa. Minä olen. Odottaen edelleen!

*Saadaksesi tietää vuodesta 2008, katsele video täältä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >