HomeViestejäBlossom Goodchild13.2.2013 - Viesti Galaktiselta valoliitolta

13.2.2013 - Viesti Galaktiselta valoliitolta

VIESTI GALAKTISELTA VALOLIITOLTA
 
Kanavoinut Blossom Goodchild (www.blossomgoodchild.com )
13.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Blossom: Hyvää huomenta! Rehellisesti sanottuna kaipaisin vähän vahvistusta. Koskeeko tämä vain minua? En ole todellakaan käsittänyt, että minulla on näin vähän kärsivällisyyttä tai sietokykyä. Mikään ei näytä muuttuvan … Tilanne näyttää vain pahenevan eikä se tunnu hyvältä! Mitä oikein tapahtuu? Voitteko kertoa meille vähän yksityiskohtaisemmin kuin viime kommunikoinnissamme?
 
Galaktinen valoliitto: Lämmin tervehdys kaikille. Sinusta tuntuu epämukavalta epämukavuutesi, eikö niin? On kuitenkin oivallettava, että vaikka näyttäisikin siltä, että yksilö on huonolla tuulella, niin itse asiassa hän siirtyy syvemmälle siihen "oikeuteen", kuka hän todellisuudessa on.
 
B: Ei oikein tunnu siltä, että tämä on vihaa vanhoista malleista, joiden täytyy tulla esiin. Tuntuu erilaiselta, sanoisinko "raikkaalta vihalta". Miten typerältä se kuulostaakaan?
 
GV: Ja kuitenkin sanoisimme, ettei se ole lainkaan vihaa.
 
B: No, vaahtoaminen ja raivoaminen tyhjälle huoneelle tai autolle tuntuu vihalta … ehdottomasti sietokyvyttömyydeltä. Tuskin tunnistan itseäni tai ainakaan tätä osaani.
 
GV: Kerrotaanpa näistä kiemuroista ja käänteistä tavalla, mikä sopii vaatimuksiisi. Ensinäkin se minkä tuomitset vihaksi, on niiden energioiden haihtumista, jotka ovat ristiriidassa sen kanssa, mitä oikeasti olet. Teidän olisi hyvä ymmärtää, että valtava muutos tosiaan tapahtui itsessä ja planeetassa tuona mainittuna päivänä ennen joulunaikaanne ja vaikka monilla oli taipumusta olla eri mieltä tuolloin, nyt ehkä voitte tuntea ja tunnistaa, että se oli fakta. Tuntuuko sinusta samalta kuin ennen, Blossom?
 
B: Ei. En kuitenkaan voi sanoa, että välttämättä tuntuu kirkkaammalta.
 
GV: Kerro meille, miltä sinusta tuntuu?
 
B: Oudolta! Selvästi oudolta! Ei siltä eikä tältä. Vain oudolta! Olen epävarma siitä, kuka olen nyt. Olin kasvanut pitämään vanhasta minusta enkä ole varma, pidänkö uudesta minusta.
 
GV: Halusit sanoa "väliminä", eikö vain?
 
B: Vielä oudompaa!
 
GV: Kuitenkin tätä juuri koet … "välimies"! Olet paikassa vanhan ja uuden välillä. Tästä syystä monet teistä hukkaavat energiansa ja tuntevat olevansa hyvin epäharmoniassa sen totuuden kanssa, kuka olette.
 
Olette siirtymässä uuteen maailmaan, mikä on luotu teille. Ei olisi kuitenkaan kaikesta päätellen miellyttävää, että havaitsisi itsensä yhtäkkiä jysäytettävän sinne. Se ei olisi teille helpoin tapa sopeutua ja vaikka teistä tuntuukin oudolta siinä, minkä käytte läpi päästäksenne sinne, niin pääsemän teidän pitää. Sitä on hyvin vaikeaa selittää maatermein, kuten monia asioita usein on, kuten tiedät.
 
Kuvitelkaa sitä siirtymäjaksona. Aikana jolloin vain kellutte tuntemattomalla merellä. Ette pääse pois ja teistä tuntuu, että vesivirta heittelee ja kääntelee teitä. Kuitenkin näinä aikoina tuntuu, ettei tuolla virralla ole mitään erityistä suuntaa.
 
B: Olen enemmänkin kuin pesukoneessa!
 
GV: Otamme sitten tuon ajatuskulun. Ohjelma loppuu ja mitä on lopputuloksena? Kaikki on puhdasta!
 
B: Käymmekö siis läpi puhdistusta?
 
GV: Ehdottomasti.
 
B: Kaikki hyvin. Kuitenkin aina on jokin puhdistus menossa, kuten viime kerralla todettiin. Miten monta kierrosta oikein tarvitsemme, että kaikki tahrat saadaan pois?
 
GV: Etkö sanoisi, että tiedät sydämessä, että tämä on "se"? Tämä on se muutos. Tämä on ns. viimeinen huuhtelu.
 
B: No, haluaisin ehdottomasti ajatella niin. Sisällä tunnen, että olemme jonkin suuren jäljillä. Niin paljon kuin sanasta "pian" on tullutkin kirosana, tunnen, että olemme aloittamassa uuden todellisuuden ja se on kirjaimellisesti kulman takana. Kuitenkin "kulman takana" voi tarkoittaa "vuosisadan päässä"!
 
GV: Rakkain perhe, ystävämme maan päällä, ottakaa haltuun tietämisenne. Katsotaanpa asioita selkeämmässä valossa.
 
Tiedät, että tulit maan päälle syystä.
 
Tiedät, että sinulla on tarkoitus ja tuo tarkoitus on paljon enemmän kuin karman poistaminen tai "pelkästään" sieluitsesi kehittäminen,
 
Tiedät sen sisälläsi.
 
Sitten me, tietoisuutena, olemme työskennelleet kanssasi monta vuotta, minkä sanoisimme tarkoittavan, että olemme työskennelleet kaikkien kanssa, jotka päättävät lukea ja yhdistyä siihen, mitä meillä on sanottavana.
 
Kaikki se mitä olemme sanoneet, on valmistellut tätä aikaa nyt. Tätä aikaa, missä olette.
 
Monet tunsivat pettymystä ja tulleensa petetyksi. Monet hyväksyivät sen, että koska mitään ilmiselvää ei tapahtunut, niin yhtään mitään ei tapahtunut.
 
Näin ei ollut.
 
Olemme tuoneet rakkaudessa teidät tähän paikkaan tai ymmärrykseen sisällänne.
 
Oli tapahtuma, muutos. Koet tuon transformaatiopäivämäärän seuraamuksia. Olet pysynyt kanssamme koko ajan, koska tiedät seuraavasi omaa totuuttasi. Niinpä kaikki mitä ajattelet olevan kulman takana, on siellä.
 
B: Kyllä, mutta kenen aikajanalla? Teillä ei ole sellaista!!!
 
GV: Totuuden aikajanalla, jos maan sielut sallivat niin olla.
 
B: Nimittäin tästä se turhautuminen tulee. Meitä on monia - kenties miljoonia - jotka istuvat tuossa luokkahuoneessa, mistä puhuitte, ja tiedämme tekevämme parhaamme. Tiedämme, että voimme ilmentää rakkauden ja harmonian maailman. Tiedämme, että te esittäydytte vielä meille. Tiedämme, että saamme paljastuksen ulkopuolisesta elämästä. Teemme parhaamme nukkuvien herättämiseksi. En usko, että voimme kulkea nopeammin. Jos meidän kuitenkin on odotettava, että toinen miljoona on valmis … No, se voisi viedä muutaman elämän lisää ja monet meistä ovat odottaneet kauan. Monet sielut jotka ovat elämän loppupäässä, tuntevat pettäneen itseään, jos he eivät saa olla täällä näkemässä sitä. Ei vain toteuttamassa sen, vaan näkemässä sen!!! Tarkoitan oikeasti … miten kauan meidän on odotettava?
 
GV: Juuri tätä yritämme kertoa sinulle, Blossom. Voitko tuntea sen voiman, mikä nousee sisälläsi? Nämä tunteet joita koet ja joita kutsut "vihaksi", voidaan tulkita joksikin täysin muuksi.
 
B: Kertokaa toki.
 
GV: Kenties tämä on se tosiasia, että sinä - todellinen sinä - ilmaiset, ettet siedä sitä enää. Ettet enää suvaitse vanhaa ja tuo tunne, mikä sinulla on syvällä, on pelkästään sen tunnistamista, että "aika siirtyä eteenpäin".
 
Nyt on se aika, jolloin monet teistä tuntevat suurta ristiriitaa vanhan ja uuden välillä, ja teidän tehtävänne on kumota kaikki, mihin ette voi enää tyytyä. Päättelynne kulissien takana kertoo, että te ette ole enää valmis sietämään tämän kolmannen ulottuvuuden piirteitä, koska ne eivät yksinkertaisesti enää resonoi sen värähtelyn kanssa, mitä teistä on tulossa.
 
Te ette ole vielä sitä. Näin ollen on tunteiden pyörre, koska ei tiedä missä seisoo. Ei ole maadoittunut. Tuntee, etteivät jalat ole tiukasti maassa.
 
Rohkenisimmeko sanoa, että tällä hetkellä ei ole maaperää, mihin astua! Ei vielä! Se odottaa teitä ja tiedätte varmasti, kun pääsette sinne. Sanoisimme, että olette "ei kenenkään maalla" matkanne tässä vaiheessa. Silti se on matkan tärkeä vaihe.
 
Ette voi odottaa ymmärtävänne kaikkea, mitä tapahtuu. Mitä enemmän voitte hyväksyä, että tämä on osa suunnitelmaa, sitä auliimmin voitte kulkea sen läpi. Te ette seuraa sokeasti, rakkaat ystävät. Te näette hyvin selvästi, jos vain sallitte jokaisen vaiheen säteillä valoaan ja siirtää teidät seuraavaan.
 
B: Näen, mitä sanotte, ja teen parhaani. Tuntuu vain niin väärältä olla huonolla tuulella pitkän aikaa. Minusta tuntuu, että olen tullut huonotuuliseksi ihmiseksi sen sijaan, että olen vain huonolla tuulella jonkin aikaa.
 
GV: Sitä se kuitenkin vain on: siirtymäaika. Kun tunnistatte, mitä te ette halua olemukseenne/olemiseenne, voitte selkeästi valita vain sitä, mitä haluatte. Monien kohtaama vaikeus on hyväksyä, että paljon siitä minkä kanssa he luulivat olevansa samalla tasolla, ei enää ole samalla tasolla, ja se voi merkitä irtipäästämistä sellaisesta, mistä ei koskaan kuviteltu tarvitsevan luopua. Kyse ei ole vain sieluista, vaan kaikesta mikä ei enää resonoi sen "sinun" kanssa, mihin olette siirtymässä. Miten voit siirtyä itsen korkeampaan värähtelyyn, jos haluat ottaa mukaasi sen, mikä ei voi siirtyä ja mikä ole valmis siihen värähtelyyn, mihin sinä olet siirtymässä? Homma ei voi toimia niin. Sillä mikään ei voi asua korkeammassa värähtelyssä, jos se ei ole riittävän "taitava" tekemään sitä. Voit päättää jäädä matalampaan värähtelyyn, jos et ole vielä valmis päästämään irti, ja jos näin on, on jatkuvaa sisäistä epämukavuutta ja ristiriitaa sieluitsen kanssa, sillä et noudata totuutta itsestä.
 
Olette jokainen lähteneet pisimmälle matkalle - loputtomalle matkalle - ja kerromme teille totuutena, ettei ole yhtäkään, joka ei pääse kotiin. Ja kenties matka alkaa sitten taas tai jatkuu eri polkua - kuitenkin se kehittyy aina eteenpäin.
 
Ei ole sinun vastuullasi varmistaa, että kaikki jatkavat kulkemista sitä tahtia, mikä sopii sinulle. Jokaisella yksilöllä on tässä asiassa omat tavoitteet ja oma valinta.
 
Salli niin olla.
 
Päästä irti noista "tuhon ja hävityksen" tunteista niiden osalta, jotka vaikuttavat olevan polulla paljon sinua perässä. He ovat, missä ovat, koska heidän on tarkoitus olla siinä. Se ei ole sinun asiasi.
 
B: Emmekö kuitenkin tulleet herättämään heidät. Eikö se siksi ole meidän asiamme?
 
GV: Olemalla sinä, olemalla se, kuka tiedät olevasi, teet, mitä tulit tänne tekemään.
 
Tällä hetkellä tarvitaan kuitenkin tasapaino nukkuvien ja niiden välillä, jotka eivät nuku. Tämä on kuitenkin aivan liian monimutkaista käsiteltäväksi tämän päivän kommunikointimme tässä kohtaa.
 
Kuten usein ehdotetaan, pyydämme teitä vetämään nyt muutaman kerran syvään henkeä ja kysymään itseltänne, tiedättekö olevanne läpimurron partaalla.
 
B: No, tein sen juuri ja vastaus oli pakahduttava "kyllä"! Asiat muuttuvat, totuuksia tulee ilmi. Tarkoitan, että paavi on juuri eronnut, hyvänen aika. Onko teillä nopea kommentti siihen?
 
GV: Ei. Meillä on pidempi! Tämä on vasta alkua sille, mitä paljastuu. Täytyy seurata tiettyä proseduuria, jotta ihmiset pystyvät hyväksymään totuuden niistä valheista, joita heille on heitelty. Tämä sielu ei ole vain yhtäkkiä tehnyt päätöstään. Tämä on pakotettu sille uskonnolliselle ryhmälle, mitä tämä sielu edustaa. Pitäkää silmänne ja korvanne auki. Hän ei ole ainoa, joka yhtäkkiä astuu pois huomattavasta asemasta.
 
Ja muurit luhistuvat.
 
B: Se siitä. Tämä lause oli nyökkäykseni, että aika on loppu. Kiitos paljon. Kuten tiedätte, olen Englannissa kuukauden. (Miten toivonkaan, että voisitte tulla kuljettamaan minut!) Jos onnistumme tapaamaan tuona aikana, se olisi upeaa. Jos ei, niin sitten olkoon.
 
GV: Rakkautemme ja kohottava energiamme kulkee kanssasi.
 
B: Kiitos.
 
GV: Se kulkee teidän kaikkien kanssa, missä tahansa olettekin. Olemme vain ajatuksen päässä.
 
B: Rakkaudella ja kiitoksin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >