HomeViestejäElizabeth Ayres Escher25.7.2015 - Muutostuulilla tanssiminen

25.7.2015 - Muutostuulilla tanssiminen

MUUTOSTUULILLA TANSSIMINEN
 
Enkeleitä kanavoinut Elizabeth Ayres Escher (bluedragonjournal.com)
25.7.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On annettu ymmärtää, että universumi tukee elämää. Nyt vaikuttaa radikaalimpi käsitys ravistelevan todella maailmaanne: elämä luo universumin.
 
Saako tuo lyhyt lause teidät pysähtymään? Ja mitä se voi mahdollisesti merkitä teille?
 
Elämä on älykästä. Tiedemiehenne alkavat saada kiinni viisaudesta, jonka esi-isänne tiesivät: elämä on tietoista, se muuttuu ja tekee säätöjä. Elämä vaikuttaa elämään. Kehonne on elävä. Solunne ovat älykkäitä ja reagoivat energioihin, jotka parhaillaan auttavat luomaan syvällisen muutoksen maailmaanne.
 
Oletteko valmis päästämään irti kaikesta, mitä olette pitäneet pyhänä ja koskemattomana? Oletteko valmis riisumaan pois kaiken, mitä ette ole halunneet katsoa – nuo intiimit yksityiskohdat itsestänne, jotka olisitte (ja olette) mieluummin unohtaneet?
 
Leijonan tulinen aurinko riisuu pois kaiken mahtailun ja teeskentelyn. Jos ette ole pystyneet tulemaan selkeäksi ja rehelliseksi itsenne osalta tähän mennessä, ette pysty välttämään sitä tulevina päivinä.
 
Muutos, syvällinen muutos ja transformoivat energiat, jotka kantavat sitä, ovat kaikilla käsillä.
 
Jos pystytte katsomaan kotkaa silmiin ja hymyilemään, kaikki on teillä ok. Siirrytte eteenpäin ja kukoistatte, ottaen muutoksen tilaisuutena säteillä ja esitellä lahjojanne maailmalle ja itsellenne. On aika olla kokonaan ja täysin se, joka teidän on ollut tarkoitus aina olla, mutta jonka aikaansaaminen/suorittaminen aiemmin esti.
 
Jos katsotte poispäin pelosta tai vastustuksesta, muutos tulee joka tapauksessa. Ei ole ovea, joka voi estää sitä tulemasta elämäänne. Mikään rahamäärä jemmattuna kätketylle pankkitilille ja mikään määrä sen totuuden karttelua, mitä olette tehneet ja olleet, ei voi enää piiloutua niiltä leviäviltä ja elämän muuttavilta energioilta, joita virtaa planeetalla.
 
Jumalatar tulee esiin. Hän tulee pois kätköpaikastaan, jonne hänet ajettiin viime vuosisatojen aikana, hänen elävien edustajiensa ja lähettiläidensä vainoamisella ja tuhoamisella tässä maailmassa. Hän tulee esiin ja hän on voimakas. Erityisesti naiset alkavat tuntea hänen valtavan voimansa vaikutukset, kun se tunkeutuu heidän tietoisuuteensa. Henkilökohtainen täysivaltaisuus harmoniassa maailman palvelemisen kanssa alkaa täyttää useampien ihmisten elämän, mutta erityisesti naisten ja nuorempien sukupolvien, jotka harmonisoituvat niiden intuitiivisten energioiden kanssa, joita syöksyy Jumalattaren avoimesta sydämestä kaikissa elävissä olennoissa.
 
Tasapaino tulee, mutta se ei ole täällä vielä eikä ole moneen vuoteen, kun muutoksen ilmentyminen täysin fyysisyyteen vie aikaa. Monista näyttää siltä, ettei maailmanne ole muuttunut merkittävästi … kunnes yhtenä päivänä heräätte ja näette, että maailma on muuttunut ja te sen mukana.
 
Välitön ilmentäminen on nyt mahdollista joillekin tiennäyttäjille, mutta vain siksi, että he ovat pitkään puhdistaneet henkilökohtaisesta tilastaan kaikkea, mikä estäisi kosmisia energioita onnistuneesti lataamasta valotaajuuksia heidän kehoonsa. Palvellen valon ankkureina ja elävinä esimerkkeinä ihmisille, nämä olennot ovat näyttäneet tietä. Kuitenkin harvat ihmiset haluavat todella luopua niistä mukavuuksista, jotka he ovat oppineet tuntemaan ja joista nauttimaan … vaikka se merkitseekin ylösnousemusunelmasta luopumista.
 
Oletteko antaneet periksi? Oletteko antaneet mennä? Huomaatteko eksyneenne hämmennykseen? Koetteko edelleen menetyksiä – työpaikka, suhteet, talousasiat, terveys – ja menetätte järkenne, vain huomataksenne, että teistä tuntuu onnellisemmalta noiden menetysten vuoksi?
 
Siinä missä ennen elitte menetyksen pelossa, huomaatte nyt hyväksyvänne irtipäästämisprosessin. Onko se mahdollista? Kun nyt joudutte vastakkain ärisevän vieraan ihmisen kanssa, huomaatteko hymyilevänne rennosti? Vai juoksetteko toiseen suuntaan, peläten omaa varjoanne?
 
Valintoja tehdään – jotkut tietoisia, jotkut tiedostamattomia. Maailmat, monet aikajanat eroavat. Maailmoja luovat ne, jotka ovat löytäneet sisäisen voimansa ja viisautensa. Horisontit häviävät niiltä, jotka jatkavat toisten pakottamista tottelemaan tahtoaan ja palvelemaan itseään. Energiat pyörähtävät ympäri. Siinä missä vaikutusvaltaiset harvat, joita palveltiin, olivat ennen komennossa, nyt energiat alkavat tukea niitä, jotka palvelevat maailmaa omalla sisäisellä kasvullaan ja halukkuudellaan jakaa kokemuksiaan ja viisauttaan, joita on saavutettu kamppailun ja siitä irtipäästämisen avulla.
 
Sopeudutteko jatkuvaan hetkelle antautumiseen? Voitteko suunnitella ja sallia muutokset, kun huomaatte tapahtuvan aiemmin tuntematonta synkronismia ja törmäätte uuteen tietoon ja ymmärrykseen, kun niitä toimitetaan teille eri väyliä pitkin?
 
Alatte huomata, että elämä saa uutta virtauksen ja heikentymättömän muutoksen ja transformaation tuntua, kun vanha maailma puretaan ja uusi tulee käyttöön.
 
Ne jotka haluavat kontrolloida elämäänsä, näkevät, että tuo kontrolli riisutaan heidän käsistään.
 
Ne jotka sallivat sisäisen viisautensa opastaa itseään energiavirtausten myötä – suurten ja pienten – huomaavat uutta seikkailuntuntua ja halua laajentua ja tutkia lisää sekä sisäisiä että ulkoisia maailmoja.
 
Kaikki rajat rikotaan ja uudistetaan uuteen ja erilaiseen järjestykseen.
 
Se mitä on haalittu ja pidetty salassa ihmisiltä, ripotellaan tuuleen ja tuodaan niille, jotka osaavat parhaiten käyttää tietoa kaikkien hyväksi.
 
Tanssimme tuulilla ja auringonsäteet kantavat meitä saavuttamaan sydämenne. Älkää yrittäkö piiloutua meiltä, sillä tunnemme teidät sellaisena, kun oikeasti olette. Näemme energiakenttänne värit. Voimme katsoa akaasiaan ja nähdä, kuka ja mitä olette olleet ja mitä olette parhaillaan muissa maailmoissa ja ulottuvuuksissa.
 
Olemme te, osa teitä ja syleilemme teitä tänä maailmanne poikkeuksellisena muutos- ja transformaatioaikana. Kutsukaa tuota osaanne, jota tuntee teidät paremmin, kuin voitte kuvitella, auttamaan, opastamaan, suojelemaan ja parantamaan teitä käsittämättömillä tavoilla. Olemme täällä, takananne ja sivullanne.
 
Olemme Enkeleitä ja palvelemme ihmiskuntaa ja kaikkea elämää.
 
Siunausta kaikille.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >