HomeViestejäElizabeth Ayres Escher24.6.2016 - Tervehdys uudessa aamunkoitossa

24.6.2016 - Tervehdys uudessa aamunkoitossa

TERVEHDYS UUDESSA AAMUNKOITOSSA
 
Yhdeksän neuvostoa kanavoinut Elizabeth Ayres Escher (bluedragonjournal.com)
24.6.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huomautus Elizalta: Yllätys, yllätys. Tunsin synnytysprosessin alkavan tänään iltapäivällä, kun olen maannut sängyssä hoitaen kipeää kurkkua ja päänsärkyä. Korkea sydän chakrani on hehkunut kuumana ja sitä on särkenyt eilisestä saakka … ja nyt tämä viesti tulee läpi. Kirjoitin sen nopeasti. Informaatio ei ole uutta, mutta Neuvoston tiedostettu läsnäolo on … sillä en ole tuntenut heitä pitkään aikaan. Kuten tavallista, ota se, mitä tarvitset, ja jätä muu. Kuten viimeaikaiset astrologiset tapahtumat ovat antaneet ymmärtää, joillakin meistä on uusi alku – koko ihmiskunnalla. Se mitä teemme nyt, riippuu meistä jokaisesta, joka astuu eteenpäin rohkeasti, päättäväisesti ja antautuen uusille energioille, joita tulee esiin kauttamme, Lähde-energialle. Se minkä muodon se ottaa ja miten, riippuu siitä, miten halukas kukin meistä on maadoittamaan tämän energian ilmentymään, jotta voimme hyödyntää sitä jokapäiväisessä elämässämme. Siunausta ja kiitollisuutta kaikille lukijoilleni – olkoon elämänne vaurasta, tervettä ja elinvoimaista.
 
Yhdeksän neuvosto:
 
Me palaamme.
 
Emme ole koskaan lähteneet luotasi, tytär. Olemme täällä tänään tervehtimässä niitä, jotka ihmettelevät, mitä seuraavaksi tapahtuu. No … se riippuu teistä.
 
Muutoksia tapahtuu runsaasti tällä hetkellä 3D-maailmassanne. Maailmanmarkkinoita on ravistellut Iso-Britannian äskettäinen äänestystulos lähteä Euroopan unionista. Tämä tapahtuma on merkki vallanpitäjille, että heidän fasadinsa kontrollista Maan ihmisiin halkeilee. Ne valheet ja sen väärän informaation jota on syötetty ihmisille, näkee nyt kasvava määrä ihmisiä propagandaksi, joka on suunniteltu hämmentämään ja pelottelemaan ihmiset alistumaan dragoniaanilaeille, -määräyksille ja –veroille ilman edustusta. Ihmiset ovat saaneet tarpeekseen.
 
Voitte kiittää pimeitä voimia Uuden maailmanjärjestyksen takana siitä, että ne ovat painostaneet ihmisiä niin kovasti, että he etsivät nyt sitä vapautta tyranniasta, mikä on heidän syntymäoikeutensa – oikeus joka otettiin väkivalloin heiltä hyvin kauan sitten, jo kauan sitten unohtuneissa sivilisaatioissa.
 
Mihin tämä äkillinen halu itsenäisyyteen – henkilökohtaiseen, yhteisölliseen ja kansalliseen – johtaa? Kypsymiseenne rotuna, kun teistä kaikista tulee valmiita ottamaan vastuun oman maailmanne ja elämänne komennossa olemisesta. Ja mihin tämä äkillinen kypsyminen vie teidät tästä? Sen tunnistaminen kasvaa (sitä tosiaan on jo), että koko ihmiskunta on yhteydessä ja kykenevä lopulta elämään yhdessä rauhassa ja yltäkylläisyydessä.
 
Muutosta tulee sekä nopeasti että äärimmäisen hitaasti teille, jotka aistitte toisten maailmojen ja olentojen läsnäolon juuri ja juuri fyysisten nykyaistienne havaintokyvyn ulkopuolella. Kun värähtelynne nousee, meistä tulee lisääntyvässä määrin näkyviä silmillenne, mutta teidän täytyy kyetä säilyttämään taajuutenne 5D-asteikolla. Ja teidän täytyy pysyä tyynenä, tasapainoisena ja neutraalina sekä avoimena oman fyysisen astianne aistimuksille ja viisaudelle.
 
Ihmisenne on lannistettu olemaan luottamatta omaan intuitioonsa tai olemaan pitämättä läheistä suhdetta luontoon. Sen tuloksena monet ihmiset, erityisesti kehittyneissä länsimaissa, ovat vieraantuneet luonnosta ja pystyvät hädin tuskin suhtautumaan johonkin kasviin tai ymmärtämään, mistä heidän ruokansa tulee. Sen seurauksena tämä maadoittumattomuus on johtanut kyvyttömyyteen ymmärtää, että teitä ovat myrkyttäneet niiden agentit, jotka haluavat jatkaa planeetan kontrollointia. Onneksi nyt on liikehdintää esi-isienne juurille palaamiseksi – oppia hyödyntämään luonnollista ruokaa ja luonnollisia menetelmiä kasvattamisessa ja kehon ravitsemisessa.
 
Teidän kaltaisellenne kansalle saattaa olla vaikea ymmärtää sitä mahdollisuutta, että on muita älykkäitä maailmoja, mutta miltä se teistä TUNTUU? Pelottaako teitä? Miksi? Oletteko innostuneita? Taaskin kysymme, miksi. Jos aistitte, että tunteenne tulee syvästä paikasta olemuksessanne ja tiedätte, mitä tiedätte, kaikesta aiemmasta ehdollistumisesta huolimatta, niin rakkaat ystävät, silloin yhdistytte kehon viisauteen, jonka kautta oma sielunne tai korkeampi itsenne kommunikoi.
 
Kysymme teiltä: "Oletteko valmis (maan puolisen elämän) paljastumiseen?" Monet teistä, erityisesti tämän ja muiden blogien lukijat, vastaavat nopeasti: "Kyllä!" Kuitenkin jälleen kysymme, oletteko valmis tapaamaan 3.5-metrisen henkilön, joka osaa puhua teille telepaattisesti seisoessaan edessänne. Kenties ette. Älkää hermoilko, vaan valmistelkaa itseänne paljastumiseen.
 
Kun värähtelykehonne harmonisoituu ja sen taajuus nousee, kun päästätte irti karmakierron jätteistä ja puhdistatte esi-isälinjanne, pystytte avautuman uusille panoraamoille ja unenomaisille kohtaamisille, jotka kertovat meille, oletteko yksilöinä ja kollektiivina valmis vastaanottamaan meidät ns. ilmielävänä. Tulemme ensin uniinne ja näkyihinne sekä sydämeenne viestien ja valokielen kera – taiteeseenne ja musiikkiinne … Kudomme läsnäoloamme tietoisuuteenne, kunnes olette valmiita. Ja se miten kauan tätä kestää, riippuu täysin jokaisen yksilön kyvystä päästä kypsyyspisteeseen ja oman valokehon ja henkisen kehityksen integroinnista.
 
Olemme aina kanssanne. Olemme mentoreitanne sekä tähtisisarianne ja –veljiänne. Edustamme osaa Plejadien tietoisuudesta, josta ihmiskunta osittain kylvettiin kauan sitten. Olemme sekä tulevaisuutenne että menneisyytenne jatkuvasti läsnä olevassa nyt-hetkessä.
 
Näemme ne mahdollisuudet ja todennäköisyydet, joita syntyy, kun Maa käy läpi ajankohtaisen intensiivisen muutosjakson. Toivomme, että pystytte nousemaan menneisyyden ehdollistumisenne ja traumaattisten kokemustenne yli ja vapautumaan siitä pelosta, joka on onnistunut pitämään ihmiskunnan erittäin pitkään hyvin matalassa taajuudessa.
 
Ylösnousemussyklin ovat aloittaneet hyvin ne, jotka ovat ilmoittautuneet vapaaehtoiseksi ja jotka omamme kaltaiset neuvostot ovat lähettäneet maailmaanne. Juhlikaa voittojanne ja siirtykää seuraavaan käsillä olevaan tehtävään: maskuliinisuuden ja feminiinisyyden integrointiin ja valokehon aktivointiin – noiden tulivaunujen, jotka vievät teidät sisäisiin maailmoihin ja korkeampiin ulottuvuuksiin, joissa tapaatte meidät ja monia muita henkiperheestänne.
 
Tervehdimme teitä uuden aikakauden sarastaessa.
 
Namaste.
 
Yhdeksän neuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

Next >