HomeViestejäElizabeth Ayres Escher14.12.2013 - Pimeyden sydämestä ulos

14.12.2013 - Pimeyden sydämestä ulos

PIMEYDEN SYDÄMESTÄ ULOS
 
Siriuslaisia kanavoinut Eliza Ayers (Tazjima) (bluedragonjournal.com)
14.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Luomisen kohdusta tulee uuden rodun, uuden yhdistelmärodun, uuden ihmisen alku. Alkunne siemenet tulivat monista roduista ja niitä hoivattiin syvällä Äidin rinnassa. Olette pysyneet potentiaalina tähän saakka, kun kosmisten säteiden lisääntyvät energiat käynnistävät DNA:nne eetterisosan ja vapauttavat sisäiset koodit.
 
Olemme siriuslaisia lähettiläitä ja tulemme rauhassa muistamissanojen kera niiltä, jotka ovat sekä sukulaisia että mentoreita. Niiden monien tähtirotujen joukossa jotka ovat synnyttäneet ihmiskunnan, olemme vain yksi, mutta meillä on läheiset siteet maaplaneettaan, sillä monet erinomaisimmista yksilöistämme päättivät inkarnoitua sinne valmisteluna tulevaan sadunkorjuuseen ja uuden kosmisen rodun alkuun.
 
Te jotka heräätte jatkuvasti energioiden muuttumiseen, tunnetteko hienovaraisia muutoksia omissa tunteissanne itsestänne ja maailmasta ympärillänne? Te voitte haistaa ja tuntea eron kuin uroshirvi, joka nostaa päätään haistaakseen muuttuvaa tuulta. Niiden tähän saakka kantama taakka - toisten tunteet ja uskomukset - on vähentynyt, jotka ovat herkkiä. Teistä on tulossa tietoinen siitä, että olette täysivaltainen olento ja jokaisen yksilön tehtävänä on lajitella, mikä on hänen ja mikä kuuluu toisille. Jokaisen tehtävänä on hajottaa se perustaajuus, mikä pitää hänet loputtomasti sidottuna toistuviin käyttäytymismalleihin ja negatiivisiin uskomusohjelmiin.
 
Valotsunami mikä kohta iskee aurinkokuntaanne, maaplaneettaan ja teihin, särkee vanhan energian jäljellä olevat jätteet ja esteet. Se ei enää selviydy taajuuksien lisääntymisestä. Te selviydytte, sillä synnyitte tätä aikaa, tätä päivää varten, jolloin uuden olennon syntymisen oli määrä tapahtua. Suunnittelu ja valmistautuminen tähän aikaan on vienyt monta elämää monilla planeetoilla ja monissa ulottuvuuksissa. Jokaiseen teistä on kylvetty ainutlaatuinen lahjojen ja taitojen sekoitus, minkä Lähde on teille antanut omien ponnistelujenne kautta ja yhdistelmäolentonne fraktaaleilla.
 
Kuitenkin edelleen tunnemme, että joukossanne on niitä, jotka sinnikkäästi kieltävät oman voimansa ja hyökkäävät toisten päälle saadakseen jonkinlaista suojaa itselleen vakiinnuttamalla auktoriteettiaseman jossain asiassa. Tämä on vanhaa egon peliä, mikä haluaa suojella omaa aluettaan ja säilyttää hallintansa tulevaisuutenne kohtalosta. Ego ei voita peliä, sillä on siirrytty yli mielen kontrollista, siitä että ego ja tunteet jatkavat ihmisten rajoittamista 3D-uskomusjärjestelmään, mikä rakennettiin erityisesti kontrolloimaan ja estämään juuri tätä tapahtumasta - ihmiskuntaa syntymästä kaikkeen kauneuteensa ja loistoonsa.
 
Liian kauan teiltä on kielletty syntymäoikeutenne. Kuitenkin kamppailu on voittanut teille paljon tarvittua ja arvokasta kokemusta ja näkemystä elämästä fyysisellä planeetalla, näennäisesti irrallaan Lähteestä, siitä jonka tunnetaan Isä-Äiti Jumalana, vanhempianne, ja meistä, sukulaisistanne. Todellisuudessa ette ole ollut koskaan erillään, mutta luulitte niin sen unohdusverhon vuoksi, jonka otitte tullessanne tähän elämään. Nämä karmaverhot suunniteltiin saamaan teidät uskomaan, että olitte erillään, mutta aina oli sisäinen tarve löytää tie takaisin eheyteen. Tämä tarve säteili syvältä eetterikehostanne kuin vaaleanpunainen timantti, pyhä siemen joka oli laitettu sinne löydettäväksenne ja käynnistämään täydellisen transformaation ja paluun täyteen tietoisuuteen ja enemmän.
 
Taputamme ponnisteluillenne tutustua itseenne paremmin ja yhdistyä toisiinne, mutta älkää roikkuko niiden ponnisteluissa, joita ehkä kutsuisitte erityislaatuisiksi tai lahjakkaiksi. Olette kaikki kanssaluojia ja teillä on valtava potentiaali ja luovuus käytettäväksi kollektiivin hyväksi ja niin käytätte, sitten kun pääsette täyteen syntymäoikeuteenne kosmisena olentona. Ette tunnista itseänne nykyisestä ihmisperspektiivistänne. Kuitenkin tunnette tuon Itsen olevan se, mitä olette todellisuudessa - täysivoimainen ihmisenkeli, valo-olento, tähtisiemen, monikerroksinen ja monimuotoinen hyvin kaunis ja vahva yhdistelmäolento.
 
Etsikää sisältä totuuttanne ja löydätte sen sieltä, kun kuuntelette tuota hiljaista ääntä, mikä puhuu teille aamun pimeimpänä aikana, juuri ennen kuin päivänkoiton valo valaisee itää. Olette juuri tulossa mestariksi ja teidän tehtävänne on ottaa viime askeleet itse-epäilyn ja varjojen piikkisen metsän läpi. Ilmestytte esiin pimeyden sydämestä, luomisen pimeästä kohdusta kirkkaina ja hehkuvina, suuren voiman ja auktoriteetin olentoina. Ja esiintulemisenne myötä maailmanne muuttuu täysin. Enää eivät ne ongelmat, joita oli 3D:n ristiriitaisissa uskomusjärjestelmissä, ole este etenemisellenne maapallon parantamisessa. Halotte vanhan pirstoutuneet jäänteet totuuden miekalla ja paljastatte tien eteenpäin kuin kirkas valomajakka, sillä sitä te olette jo nyt.
 
Olemme kanssanne opastamassa ja mentoroimassa, osoittamassa vahvuutenne ja antamassa rohkaisua, mutta teidän on tehtävä työ itse ja otettava viime askeleet niistä porteista, jotka seisovat uuden maailmanne reunassa.
 
Olette matkalla uuteen - kaiken vanhan taakse jättäen - sitoutuneet riisumaan pois kaikki ehdollistumisen ja vanhentuneiden uskomusjärjestelmien ja ajattelumuotojen kerrokset, jotka eivät ole teidän luomianne. Se mikä jää, ei edusta vielä etsimäänne eheyttä, niin tahraton kuin se onkin, vaan se ilmestyy esiin juuri tälläkin hetkellä, kun välitämme näitä sanoja kirjurimme kautta. Tuntekaa ero ja aistikaa muutokset, joita tapahtuu syvällä omassa kehossanne. Kuin toukka joka on lukittuna syvälle kotelonsa syleilyyn, se transformaatio mitä käytte parhaillaan läpi, on syvällinen ja ylittää vanhan rationaalisen mielen ymmärryksen, mutta kärsivällisyydellä ja itsenne löytämisen hengessä löydätte potentiaalinne.
 
Kuulemme mielenne skeptisyyden. Kenties epäilette sanojamme? Se on teidän etuoikeutenne. Kuitenkin aikanaan näette itse, mitä yritämme välittää näillä ihmissanoilla. Kunnioittakaa itseänne ja uskokaa matkaanne. Jokainen teistä on tärkeä kokonaisuudelle, mikä sisältää meidät, sukulaisenne, ja koko universumin. Sen tehtävän monimutkaisuus mihin osallistutte, tulee selväksi, mutta ei aivan vielä, joten pyydämme teiltä vielä vähän kärsivällisyyttä näillä ja toisten kanavien kautta tulevilla viesteillä.
 
Käsitämme, että nyt on monia arvostelijoita ja niitä, jotka kritisoisivat eri kirjuriemme kautta tulevia sanoja. Kuitenkin muistutamme jokaiselle teistä, että teillä on kaikilla kyky "kuulla" se, mikä ei näy. Se on lahja ja kyky, mikä on osa moniulotteista olemustanne, ja aisti mitä ovat kovasti parjanneet ne, jotka kontrolloisivat teitä. Nimittäin kuuntelemalla sisältä ohitatte kaikki kontrollijärjestelmät, jotka on suunniteltu leikkaamaan teidät irti sisäisen viisautenne lähteestä. Jos epäilette intuitiotanne, heikennätte viisautenne lähdettä - itse asiassa leikkaatte itsenne auliisti irti Lähteestä.
 
Teillä on myös kyky erottaa, resonoiko jokin viesti kanssanne vai ei. Jos ette ole vielä saavuttaneet viestintuojan taajuutta, viestillä on luultavasti vähän merkitystä teille nyt. Tilanne voi muuttua ja muuttuu, mutta ainoastaan te voitte määritellä, mikä sopii teille ja mikä ei. Teidän tehtävänne on päättää jättää taaksenne se, mikä ei resonoi, ja jättää toiset henkilökohtaiselle matkalleen. Sillä ei ole merkitystä, että te ette ymmärrä sanoja tai merkitystä, sillä se on rationaalisen mielen tapa - pyrkiä luokittelemaan, jakamaan ja hallitsemaan. Tunne sanojen taustalla ja alla on tärkeä. Jos jokin on tarkoitettu teille, sydämenne ymmärtää, vaikkei viesteissä olisi mitään tolkkua valvemielellenne.
 
Ei ole mitään syytä pelätä, että jokin negatiivinen olento ottaa teidät valtaansa, sillä olette täysivaltainen olento ja teillä on oikeus käskeä henkiä. Niiden on toteltava kosmista lakia tai kärsittävä seuraamukset - niin kuin nyt entiset kontrolloijat alkavat tuntea menettävänsä kontrollin ihmisistä. Siitä seuraa, että se mihin keskitytte, palaa teille täysimittaisena. Jos keskitytte toisten kontrolloimiseen, se tehdään niiden pelosta, jotka ovat ulkopuolellanne, mutta todellisuudessa se tehdään Itsen pelosta.
 
Ne jotka pyrkivät kontrolloimaan ja tukahduttamaan ihmisiä, tiesivät, että heidän aikansa loppuisi, ja he ovat tehneet parhaansa heräämisprosessin hidastamiseksi. Kuitenkin ihmiskunta on heräämässä kollektiivisesta epätoivon, puutteen ja pelon unestaan, heräämässä siihen oivallukseen, ettei se mitä on opetettu kaikki menneet vuosisadat, ole totuus. Se mikä on totuus, jää jokaisen yksilön löydettäväksi. Tämä on osa suurta, edessä olevaa seikkailua.
 
Menkää valoon, mikä kutsuu teitä eteenpäin, rakkaat ystävät. Ette ole kaukana merkittävästä merkkipaalusta matkallanne. Muistakaa, ettei matka lopu, kun saavutatte 5D:n taajuustason - se vain jatkuu. Tervehdimme teitä uuden aamunkoiton valossa, kun ilmestytte esiin pimeyden sydämestä - jokainen teistä - kuten luvattiin Luojalle ajassa ajan ulkopuolella.
 
Seuratkoon siunauksemme jalanjäljissänne, kun menette eteenpäin. Namaste.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >